Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewusku

CYPREST nowy środek hormonalny na trądzik a DIANE 35?

Polecane posty

Gość OO7karolaa
PILNIE! Odkupie cyprest! za znacznie większą cenę niż w aptece !

hej dziewczyny;) ja zaczęłam własne 4 opakowanie, po przeczytaniu wcześniejszych opinia, zanim zaczęłam brać liczyłam, że po 3 opakowaniu będzie już widać efekty, no nie powiem nie mam jakiejś tragedii, jest trochę lepiej, ale też mam raz po raz wysyp pryszczy i ciągle nie zniknęły mi małe gulki taka "kaszka" na brodzie;/ poza tym jeszcze przed braniem miałam takie dwa zaskórniaki dość duże i do teraz nie zeszły;( ale liczę że z biegiem czasu będzie lepiej choć czasami już tracę nadzieję, poza tym te blizny po trądziku jeszcze bardziej mnie dobijają;/

Gość magda888888
Cześć dziewczyny! Piszę do Was po 2 latach od rozpoczęcia brania tabletek anty na trądzik. Powiem Wam (nie chcę zapeszyć) ale jest super! Czasami mi cos wyskoczy jak sobie sama zrobie "oczyszczanie twarzy" a tak to mam spokój. Przez 1,5 roku brałam Cyprest i przez pół roku Yaz(minipigułki, które w składzie mają o polowe mniej hormonu, żeby przyzwyczaic organizm i żeby sam zaczął wytwarzać w momencie odstawienia! ) Minęły 2 miesiące od odstawienia i nie narzekam :) A co do tych wszystkich mówiących, że bez sensu brac takie tabletki na trądzik, to powiem Wam, że to zależy od trądziku, jak Pani dermatolog mnie zobaczyla to od razu stwierdzila ze mam trądzik hormonalny bo znajdował sie w okolicach żuchwy, brody i do polowy policzków. I jak widać trafiła w 10 :) pozdrawiam wszystkie walczące ! Jak ktoś ma jakieś pytania to z chęcia odpowiem co i jak :)

Gość poziomka456
hey magda888888, za jaki czas brania cyprestu zauważyłaś poprawę? jestem w połowie drugiego opakowania i czasami myślę że już widać efekt, a czasami znowu tych krost jest więcej:(

Gość justaaa12
mam tak samo jak poziomka456. powoli kończe drugiego opakowanie, a wciąż nie jest dobrze. Kiedy u Was była widoczna poprawa?

Gość anulka 98778
kiedy można zauważyć poprawę cery po cypreście. mam trądzik od 8 lat, smarowałam buzię różnymi maściami, płynami, brałam abtybiotyki, teraz próbuję tabl anty, kończę 3cie opakowanie, ale jestem załamana... nie widzę jeszcze poprawy, zaskórniki jak były tak są, pryszcze wychodzą w ciągu jednej nocy a rano już są świecące i czerwone, jak się wyciśnie cz\y też nie to i tak zostają plamki. mam 23 lata i wstydzę sie wyjść bez makijażu, nawet jeśli go mam to myślę że wszyscy się na mnie patrzą z obrzydzeniem ;( mam już tego dośc;(

Gość gość
czesc dziewczyny. antykoncepcje przyjmuje od ok 6 lat, cyprest zaczęłam brac 2lata temu. w poniedziałek wyladowałam na ostrym duzurze z bólem i obrzekiem łydki i okolic kolana, odrazu skierowano mnie do chirurga i na usg, okazało sie ze mam zakrzepice i duzo skrzepów, w95% przyczyna jest cyprest, dr chirurg powiedziała ze to najwiekszy syf !!!! dostałam serie zastrzyków w brzuch i do konca zycia moge pozegnac sie z antykoncepcja hormonalna.! dodam ze okazał się idealny na trądzik, bo z trądzikiem borykam się od okresu dojrzewania. fakt jeśli chodzi o trądzik pierwsze 2-3 miesiące były tragiczne wszystko wychodziło na wierzch, krosty zaskórniaki itp. jednym słowek masakra ,ale od 4 miesiąca do dziś trądziku brak. ale co z tego jak teraz mam poważne problemy z zyłami!!!!

Gość gość
kupię opakowanie tabletek cyprest! mail:malgonia3@vp.pl

Gość gość
Sprzedam 3 opakowania Cyprest gg4333977

Gość Sylwia777
Po pierwszym opakowaniu Cyprest widzę poprawę. Znikneły bolące, podskórne guzy, które pojawiły się w okolicy żuchwy, policzków i brody. Najpierw był Tetralysal, który nie pomagał, a poźniej hormony po których widzę ogromną poprawę. POLECAM!

Gość gość
gość 12:57 Tak to jest, jak się bierze coś, co nie pasuje. Syf? Raczej lek na zbicie androgenów.

Gość gość
Kupię Cyprest. Najlepiej na terenie Wrocławia. 19ptysia89@gmail.com

Gość gość
sprzedam trzy opakowania cyprestu,mój mail :martek20@tlen.pl

Gość gość
sprzedam cyprest bez recepty 1opakowanie plus gratis 13 tabletek data ważności do 06.2015 cena 35zł odbior osobisty Kraków albo przesyłka priorytetowa 7zł kontakt: agape1858@gmail.com