Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxi-poxy

kto chce schudnac do sylwestra niech tu wchodzi!!!

Polecane posty

Gość a tak z innej beczki
ja cos pobobnego stosowałam, ale to dzieki tej reklamie z tymi platkami fitness czy jakos tak i 2 tygodniach jedzenie platkow odechcialo mi sie tym bardziej ze moj organizm domagal sie pieczywa :( a wogole to te platki drogie a po drugie to te porcje platkow za male jak dla mnie byly

Gość monik123
akurat nie chodzi mi o konkretnie te płatki byle nie jakieś bardzo słodkie, chodzi o to żeby je zjeść rano i potem tylko obiadzik no i owoce

Gość ROXI-POXY
czesc laseczki... jak tam odchudzanko??? u mnie spoko, tylko strasznie mnie boli brzuch alee to przez to ze mam grype zoladkowa... bylam dzisiaj u fryzjera i sobie poprawil;am humorek... po fryzjerze wypad do psiapsioly i piatek zlecial spoko, tylko dzisiaj nie biegalam bo mnie za bardzo brzuch bolal... mam nadzieje ze wytrzymam w moim postanowieniu... trzymam za was kciuku... coraz wiecej nas tu jest.. oby tak dalej.............. P O Z D R O W I E N I A ! ! !

Czesc dziewczyny :) Ja zrezygnowałam z pieczywa, ziemniaków, mięsa (no jedynie piers z kurczaka), słodyczy i rzeczy pieczonych na tłuszczu. Głownie to jem owoce warzywa jogurty no i czasami jakami zjem jakąś zupke lub troche ryzu :) Nie pije napojów gazowanych, nie slodze cherbaty ani kawy :) Heh no to tyle chyba moich wyzeczen. Mam nadzieje, że wytrwam. Jutro na sniadanko mam zamiar zjesc grejfruta :P Powodzenia zycze a przede wszystkim wytrwalosci :)

Gość roxi-poxy
Oczyma duszy a ile wazysz?? ile masz wzrostu i jaka wage chcesz osiagnac??

Gość roxi-poxy
siemka, ja dzisiaj zler sie czulam i niestety przerwalam dietke, a tak w ogole to mam mi kazala.... jutro sprobuje sie znowu zabrac, ale nic z tego jezeli mama mnie przylapie... ale musze jutro sprobowac, bo w poniedzialek mam wazny meczyk... musze go wygrac z druzyna....koniecznie.... trzymajcie za mnie kciuk.. a wlasnie w koncu dyskoteka jest w srode, a ja nie wiem w co sie ubrac, pomozcie mi,plisss..... a dlaczego nas tak malo na tym topiku......................................... dziewczynki kochane piszcie P O Z D R A W I A M ! ! !

Gość 48_latka
....juz mam siebie dosc...musze schudnac....po wypadku przytylam 20 kg.....marze o tym..by znow wazyc 70 kg....pomozecie???

Gość roxi-poxy
hej wszystkim, ja tez mam zaLAMANIA.... CHOLERA NO PO PROSTU NIE DA SIE INACZEJ!!!!!!!!!! ale sobie tak mysle dzisiaj jeszcze sobie dam spokoj z odchudzaniem, ale jutro dietka warzywno owocowa, albo moze od dzisiaj, no nie wiem sama... jutro mam meczyk, przydasloby sie byc lekkim a nie ociezalym, no ale sama nie wiem.... a eraz sobie tak mysle ze moze zastosuje diete 1000kcal i bede chudla ok. 4 miesiecy te 20 kg, no nie wiem pomozcie mi cos, albo wiem... przez ten tydzien bede jadla same owoce i warzywa a potem przejde na 100kcal, a jak beda super efekty to jeszcze z tydzien pociagne.... a dzisiaj bed3e po prostu ograniczala jedzenie i tyle, od jutra startuje z moim programem....... Hanemex nie martw sie, kazdy ma chwile zalamania, ja choc trudno mi sie przyznac tez niestety mam.. cholera jasna ale przeciez za to siebie nie zabije.. ;-)

Gość roxi-poxy
a co myslicie o diecie norweskiej????? moze ja od jutra zaczne... jak mslicie????

Gość roxi-poxy
a moze ktos stosowal diete norweska i sie pochwali efektami\????

roxi aby być lżejszym jutro wystarczy nie jesc wieczorem kolacji, najlepiej po 18 nic do ust oprocz wody oczywiscie. a co do diety to rosadniejszym wydaje mi sie stosowanie tej diety 1000 kalorii, a do diety to najlepiej sie przygotowac, najepiej zmniejszajac ilosc spozywanego jedzenia, zoladek tak odrazu nie dostanie szoku i powinnien sie zmniejszac, a to takie moje osobiste uwagi. Ja dzis mam ciężki dzień, rodzinka sie zjezdza na impreze i trudno bedzie sie powstrzymac, szczególnie ze upiekłam wczoraj sernik :( nawet nie wiem czy wyszedl bo nie smialam probowac

aha o diecie norwerskiej nie slyszałam, na czym ona polega?

Cześć dziewczyny. No niestety ja też miałam chwile załamania i wczoraj na imprezce troche pojadłam. Jestem zła na siebie ale nie załamuje się. Ważne by dalej było lepiej i by takich załamań było jak najmniej. Najgorsze jest to, że do sylestra coraz mniej czasu :( A jak narazie waga stoi. Trzymajcie się 👄

:) Hanemex ja..jestem z Łodzi,:)) zaczynam odchudzanie od jutra:) teraz lece zaglosowac:) i...bede pozniej juz z Wami:)) Całuski

Gość rybenko
Witam laseczki, ja juz 9 dzien dzisiaj na diecie kopenhaskiej, na razie -2kg wiec nie trace ducha :) nie mam za bardzo czasu cwiczyc bo mam zalatane zycie ale staram sie chodzic na piechote do metra i robie po 100 brzuszkow z rana. Na poczatku diety bylo ciezko, jakies pierwsze 3 dni myslalam ze mi zoladek sam sie strawi ;) ale teraz ledwo co moge w siebie wmusic jakies zarcie. Chcialabym schodnac jakies 10kg jeszcze, planuje ze jak skoncze diete kopenhaska to przejde na south beach, wedlug mnie to najlepsza dieta. Odchudzam sie juz kilka lat, zaczelam od 1000kcal i schudlam 6 kg, potem jadlam normalnie przez ok rok i nic nie przytylam, potem po drodze stosowalam rozne diety i tez stopniowo chudlam, teraz zostalo mi juz to ostatnie 10kg do wymarzonej wagi. Nigdy nie dotknal mnie efekt jojo, cale szczescie. Poza tym przez te kilka lat wiele sie nauczylam o zywieniu. Do ryxo-poxy: please dziewczyno, nie katuj swojego organizmu dieta warzywno owocowa, musisz jesc bialko!!!!!! Powodzenia!! 3 mam za was wszystkie kciuki :*

Hanamex :))) milo mi jest ze odnalazlas mnie na moim topicu:))) Ja co roku jestem na urlopie we Wladyslawowie:) znam Trojmiasto:) Pozdrawiam milutko

A ja niedaleko Krakowa mieszkam :) Tak dzisiaj sobie myślałam i chyba przejde na tą diete 1000 kalorii. Bo w sumie jesz co chcesz tylko liczysz. A ma ktoś może jakaś dobta tabele kaloryczna? Jak znacie jakiegoś linka to podajdzie bede bardzo wdzieczna :)

Hej nie było mnie kilka dni, ale powróciłam:) niestety miałam problemy z internetem. Dziś mija pełny tydzień mojego odchudzania i neistety efekty marne:( Kilogram w dół to przez to, że też miałam chwilę załamania, duży obiad plus kolacja u rodziców mojego chłopaka. Jakoś tak głupio było mi odmówić by ich nie urazić. A podobnie jak większość z Was nie chcę się przyznawać do tego że się odchudzam. Mam nadzieję dziewczynki, że pomożecie mi wreszcie schudnąć bo ja już na prawde nie wiem co robić. Chciałabym trochę więcej chudnąć niż jeden kilo w ciągu tygodnia.Ech załamka totalna

wiem, że lepiej wolno. Ech tylko tak to sylwestra chciało by się zgubić chociażby te 5 kilo jeszcze a jak to tak długo idzie to nie wiem czy sie uda. Może powinnyśmy zrobić takie tabelki jak na innych topikach dziewczyny mają ile każda waży i ile chce. Może to coś pomoże Tylko kompletnie nie wiem jak coś takiego się robi:(

witam:))) Hanemex:)*....potrafisz wspierac na duchu..:)) Zjadlam zupe kapusciana. Jejjj ale mgla u mnie...

nio świetna jest:)A jak zapua? Ja kiedys też próbowałam sie odchdzać skończyło się na tym, że bardzo mi zbrzydła i zamiast kapusty jadłam jabłka które były ponoć dozwolone. Ech i mało schudłam:(

Tota niezałamuj się. Jelsi bedziesz tak chudła po kilo na tydzień to w razie jakiegoś grzeszku nie przybierzesz tak odrazu na wadze bo chudniesz powoli ale za to trwalej :) Nie ma co sie zalamywać. Ja wlasnie pierwszy dzien na 1000 kalorii i powiem wam ze jakos poszlo jeszcze zostal mi maly jogurt do zjedzenia ale to o 18 :P Trzymam za was kciuki :D

Gość roxi-poxy
hmmm... wszystko fajnie, topik sie rozwija, ale ja sie przestalam odchudzac... po wielu przemysleniach stwierdzilam ze dieta norweska jest nie dla mnie, bo chodze do szkoly i ciezko mi bedzie... w czwartek za tydzien jade do teatru, mam zamiar zrzucic z 5 kg. do tego czasu, ale nie wiem jak, moze zaczne sie znowu odchudzac dieta warzywno owocowa.... hmmm chyba tak zrobie... teraz musze wytrzymac, MUSZE. a jezeli chodzi o lekarza, bo sie Hanemex pytala, to bylam u lekarza i nawet dal mi zastrzyk bo z poniedzialku na wtorek cala noc ale to cala wymiotowalam... brzuch juz mnie przestal bolec, wszystko jest w porzadku................................... od jutra znow zaczynam sie odchudzac, trzymajcie za mnie kciuki, pozdrawiam :-) :-) :-) :-)

Gość roxi-poxy
fajna by byla taka tabelka, to niech teraz kazda laska poda wage obecna i jaka chce uzyskac, ok???

Gość roxi-poxy
waga obecna: 78kg Waga ktora chce uzyskac to: 60kg razem do zrzucenia: 18kg

Gość rybenko
waga obecna 60kg waga do osiagniecia 50kg trzymajcie za mnie kciuki!!!!

Gość roxi-poxy
a moze jeszcze piszmy ile mamy wzrostu, ok??? ja mam :172

Gość roxi-poxy
wiec narazie jest tak rybenko--------60kg------50kg roxi-poxy-----------78kg------60kg