Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wara

Lista dobrych chirurgów!!!

Polecane posty

Gość gość
a co takiego robilaś?

Gość kalmana
Nie żal wam wydawać takiej kasy nie mając pewnością co do efektu? Wiem jak jest, sama miałam lifting, nie byłam zadowolona z efektu. Dobre kosmetyki poprawiły mi jakość skóry, bez zabiegów. Długo to trwało, ale koszty nie mają porównania...

Gość Ann_pevonia
dr Marcin Sierociński ! w ub. roku miałam operację piersi u niego, w Katowicach. Jest to świetny chirurg (a także spokojny, cierpliwy i bardzo kulturalny człowiek).

Gość gość
ta lista jest nie warta funta kłaków każdy możne wyklepać na klawiaturze "polecam" przykład : Polecam doktora ufoludka najlepszy specjalista ! jeśli kogoś polecasz napisz dlaczego ,co operowałaś jak przebiegała rekonwalescencja jaki był koszt zabiegu,jak wyglądała opieka po operacji czy lekarz był równie uprzejmy po operacji jak przed,czy klinika jest czysta (przywlekłaś infekcje gronkowca lub nie) czy spełnił twoje oczekiwania,czy pielęgniarki wywiązywały się ze swoich obowiązków czy tylko patrzyły jak po palcu wleźć w d**ę lekarzowi.

Gość gość
Doktor Łątkowski. Już piszę dlaczego. U doktora operowałam sobie nos, a dokładnie chciałam pozbyć się garba. Zanim poddałam się zabiegowi, byłam na kilku konsultacjach z doktorem. Trzeba było zrobić wszystkie badania i sprawdzić, czy nie ma żadnych przeciwwskazań do tego typu operacji i czy możliwe jest całkowite pozbycie się garba, czy też tylko jakiejś jego części. Na szczęście u mnie nie było żadnych przeciwwskazań i po 5 miesiącach byłam już na stole operacyjnym. Czas po operacji nie należy do najlepszych i to przyznaje – są kłopoty z oddychaniem, nie można się śmiać, każde dotknięcie sprawia ból. Taki stan utrzymuje się jakieś 2-3 tygodnie. Z rozmów z doktorem oraz z relacji innych pacjentek (choćby z forum beauty w Polsce) wiedziałam, że tak po prostu musi być. Jeśli chodzi o zachowanie doktora to było bardzo dobre. Wiedziałam, że jestem pod dobrą opieką. Od mojej operacji minęło dopiero pół roku, kłopotów na razie żadnych nie mam, ale mimo to pojawiam się u doktora, żeby miec pewnośc, że wszystko jest ok.

Gość gość
A co, Latkowski chyba ostatnio klientow nie ma :D

Gość gość
jest zmiana Gromadziński zamiast Osucha

Gość vivi1214
Witam ja jestem po drugiej operacji piersi oraz po pierwszej malej plastyce dolnego brzucha ,pierwsza operacja u Dr Pastuchy pod Szczecinem byla zrobiona zle czekalam pol roku ze moze sie polepszy ale bylo coraz gozej piersi byly bardzo opadniete.Druga operacje mialam 7 stycznia w Szczecinie u Dr Sliwinskiego plastyke piersi no i brzuszek, nie spodziewalam sie ze na drugi dzien po op moje piersi beda tak ladnie wygladaly nie mowiac juz o brzuchu:-)po pol roku codziennego ogladanie wiszacych i nieksztaltnych piersi teraz nie moge sie doczekac codziennego zmieniania opatrukow,Klinika jest super, pielegniarki barzo opiekuncze i mile a Dr Sliwinski jest w 100 % Chirurgiem Plastycznym:-)))

Gość gość
No to ja dorzucę jeszcze do tej listy doktora z kliniki z Wrocławia. Dr Henryk Knakiewicz. Klinika jest dobrze wyposażona, personel medyczny –nie mam nic do zarzucenia. Operowałam sobie piersi, oczywiście najpierw dobrałam wspólnie z doktorem odpowiedni implant, nie za duży, nie za mały i doktor wybrał sposób nacięcia. Po operacji czułam się trochę nieswojo, ale nastepnego dnia już wyszłam z klinki z szeregiem zaleceń, co robić, a czego nie robić. Trochę trwa dochodzenie do siebie, ale podobnie jak wy, wiedziałam na co się decyduje, więc nie marudziłam. Obecnie jeszcze jestem w trakcie dochodzenia do siebie, ale jest duuużo lepiej. Także polecam usługi doktora;)

Dr Petr Bolatzky Essen DE Sama u niego robilam wiec z czystym sumieniem polecam.

Gość gość
Hej ! chciałabym się umówić na konsultację do dr Sierocińskiego lub do dr. Kuna z Katowic odnośnie korekty uszu. Czy miał ktoś tam może robiony taki zabieg? Bardzo proszę o opinie:)

Gość gość
ja robiłam biust u Osucha i bardzo mi się efekty podobają. Musze przyznać, że bardzo dobrze się spisał.

Gość gość
Przestań reklamować Osucha, na jaki temat op. plastycznych się wejdzie, to wszędzie ta sama reklama, Osuch to, Osuch tamto. Ja osobiście będę unikać Osucha.

Gość gość
Widzę że inne też widzą tą beznadziejnie nachalną reklamę Osucha

Gość gość
Ktory lekarz robi dobrze modelacje i powiekszenie piersi? Pytanie do osób po takim zabiegu

Gość gość
Najlepiej będzie jak wejdziesz sobie na forum beauty w Polsce, tam dziewczyny umieszczają zdjęcia przed i po operacji. Mi bardzo się podobały te robione przez dra Łątkowskiego. Są pełne i z tego, co czytałam nie ma zbyt wielu komplikacji po operacji.

Gość gość
Gdziekolwiek by człowiek nie wszedł, wszędzie Osuch i Osuch... W dodatku ma słabą szeptankę. Średnio konstruktywne te komentarze...

Gość gość
To są w większości zapewne prywatne kliniki?

Gość gość
który chirurg w Rzeszowie wykonuje operacje rozdzielania palców u stóp ? jeśli ktoś poddał się takiej operacji bardzo proszę o informacje na ten temat.

Gość gość
mialam ostatnio operacje wycięcia wyrostka robaczkowego, nic przyjemnego … operację przechodziłam w http://www.kalmedica.com.pl/ żadnych powikłań oraz niezapowiedzianych objawów po operacji. Szczerze mówiąc, myślałam,ze wyrostek tyczy się tylko nastolatków, większośc moich znajomych miała to dawno za sobą w czasach podstawówki,a tu proszę … :)

Gość gość
Kto dobrze modeluje i powiększa piersi tłuszczem w samej Wawie albo okolicach ( asymetria piersi) ? doradzicie?

Gość Joasiaaaa
A co powiecie o dr Chęcińskim osobiście słyszałam że to dobry plastyk http://www.drchecinski.pl/pl/klinika.html wybieram się do tej kliniki na plastyke brzucha może ktoś mi coś podpowiedzieć ?

Gość gość
Gdzie słyszałaś ?

Gość gosha000
ja mogę polecić dr Monikę Grzesiak - miałam u niej robione 2 zabiegi, mianowicie korektę nosa i powiększanie piersi. z obu jestem zadowolona, efekt naprawdę świetny.

Gość gość
Powiększałaś jedną czy obie piersi

Gość gość
ja miałam ostatnio zabieg usunięcia żylaków w http://www.krefft-laser.pl/krefft.html. mogę spokojnie polecić doktora Kreffta,jako dobrego specjalistę od chirurgii naczyniowej. wszystko omówiliśmy na konsultacji,także sam zabieg przebiegł sprawnie i prawie bezboleśnie,a z efektów jestem bardzo zadowolona.

Gość ulalalalala
Naj, naj, naj!!!! Jacek Toboła z Gdyni:) Jestem pod wrażeniem Jego osoby! Kultura, profesjonalizm,podejście do pacjenta, usmiech:)...chyba się od Niego uzależnię;)...

Gość gość
Hahaha....! Nawet i tu przyszli z reklamami - szok! Precz z tymi reklamami - won! Uważajcie tam gdzie podawane są linki z adresami to szemrana reklama, a o pani dr Grzesiak poczytajcie sobie w jej temacie "dr Monika Grzesiak"

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować