Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

Go艣膰 nie ale na og贸lnym s膮 2 tematy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie ale na og贸lnym s膮 2 tematy
fajne polecam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3711219&start=840 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3706709&start=1860 jest tam kilka os贸b kt贸re stawiaj膮 karty a poniewa偶 ja taki niedowiarek jestem wi臋c napisa艂am pytanie z 5 nickami no i prosz臋 dosta艂am od 4 os贸b odpowiedz kt贸ra by艂a prawie identyczna :)) 3em Oeil podzi臋kowa艂a i napisa艂a ze nie bedzie ju偶 wr贸偶y膰 dla nas :(

Udost臋pnij ten post

czy spe艂nilo sie Wam?? mi tez kiedys wr贸偶y艂a 3emOeil -> dobrze opisa艂a sytuacje i w艂a艣ciwie cz臋艣膰 so臋 spe艂nila ... czekam na te drug膮 cz臋艣膰 jeszcze :) Pozsrawiam Wr贸偶ko je偶eli jeszcze zagl膮dasz na kafe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niestety nie albo stety
nie spe艂ni艂o si臋 :( ale pisa艂a 偶e s膮 jakie艣 przeszkody i musz臋 je usun膮膰. A ja nadal 偶yj臋 przesz艂o艣ci膮 i wierz臋 偶e spe艂ni si臋 moje marzenie, wiem to.. Chodzi o faceta, nie chc臋 rezygnowa膰 z tego co do siebie czujemy, wiem 偶e to uczucie jest bardzo silne z obu stron ale troszke nam si臋 w 偶yciu namiesza艂o. B臋dzie dobrze :)

Udost臋pnij ten post

mo偶e ma艂o czasu min臋艂o...i dopiero Tobie sie spe艂nia... dziewczyna operowa艂a datami do艣膰 biegle ...a podobno w tarocie to trudne jest, niekt贸rzy tego unikaj膮... 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3em Oeil.
Dzi臋ki moim milusi艅skim Wszystkim, a szczeg贸lnie tym co mile mnie wspominaj膮. Ch臋 wyjasni膰, ze ja wstepuj臋 tylko jako 3em Oei czyli \"trzecie oko\". Mam mn贸stwo pracy...obrona we wrze艣niu. Wr贸c臋 do Was po obronie na sta艂e, a teraz tylko b臋d臋 zagl膮da膰. **** Moi Kochani. Taraot nie jest wyroczni膮 wiele razy o tym pisa艂am. Mo偶na por贸wna膰 do pogody, kiedy znawcy przwiduj膮 i wszelkie znaki na niebie wskazuja, ze tak b臋dzie, ale pojawia sie jaki艣 czynnik i pogoda sie zmienia. Te czynniki kazdy z nas ma i jesli potrafi je wykorzysta膰 pozytywnie to wspaniale. Energie sa bardzo silne, a po za tym wr贸偶ki maja bhp. Ja robi臋 to bezinteresownie, wi臋c nie mam wyrzut贸w sumienia, ze komus sie nie sprawdzi艂o, bo stara艂am sie jak mog艂am, a jesli by艂a z艂a wr贸偶ba to ciesz臋 si臋, 偶e si臋 nie spe艂ni艂a. Some Bizarre, napisz na starego @, jesli masz cos wa偶nego. Pozdrowionka bardzo gor膮ce. :)

Udost臋pnij ten post

witajcie, ale mnie dzi艣 tkn臋艂o, zeby znale藕膰 ten stary juz opic. Mi艂o Ci臋 widzie膰 3 emoeil. Czekam kiedy wr贸cisz, te偶 b臋d臋 mia艂a par臋 pyta艅. Pozdrawiam ciep艂o. N

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A co mnie czeka
Witam wszystkich bywalcow starego ,ale nie zapomnianego topiku.Jakze sie ucieszylam z wiadomosci od 3em Oeil. Zycze pomyslnej obrony pracy.Czekam na Twoj powrot kochana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do 3em Oeil
3em Oeil (wpisz sw贸j nick)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 quis
Witam wszystkich serdecznie Ja chcia艂abym poprosi膰 3em Oeil o wr贸偶be...oczywi艣cie gdyby艣 tylko mia艂a czas i ochote to b臋d臋 bardzo wdzi臋czna za jak膮kolwiek pomoc Strasznie doskwiera mi samotno艣c...staje si臋 to juz nie do zniesienia...wi臋c moje pytanie dotyczy spraw sercowych... czy wyjd臋 kiedy艣 za m膮偶 i za艂o偶臋 rodzin臋? Je艣li tak to kiedy to nast膮pi? Czy b臋d臋 szcz臋艣liwa?Czy w najbli偶szym czasie pojawi si臋 kto艣 w moim zyciu? Dodam 偶e jestem obecnie nieszcz臋liwie zakochana w pewnym m臋偶czyznie wiec chcia艂abym wiedziec czy istnieje mozliwo艣膰 zeby艣my kiedy艣 byli razem, czy on da偶y艂 mnie kiedy艣 jakims uczuciem ( Ja 17.02.1984 on 02.12.1980) Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i zycze powodzenia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3em Oeil.
06:52 do 3em Oeil 3em Oeil (wpisz sw贸j nick) To jest m贸j nik, nie podoba Ci si臋. ;) Witam Wszystkich. Dzi臋ki za wszystko. Odpowiem Ci quis w poniedzia艂ek. Mi艂ego.

Udost臋pnij ten post

3em Oeil nie to jest Tw贸j nick ;)) je艣li wiesz o co mi chodzi...

Udost臋pnij ten post

Mhmm je艣li mo偶na zada艂bym ma艂e pytanko ,sensu stricto ,jakie s膮 mniej wi臋cej odczucia niejakiego niegdy艣 mi bliskiego :P osobnika (Bartlomiej 8. II. 1988)po wczorajszym spotkaniu/pogadance, czy przed maturami/w trakcie dojdzie jeszcze do jakiego艣 \'nieformalnego\'spotkania ? Adrianna 22.12.1989 Udanego d艂ugiego weekendu 偶ycz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izabel1
czy bede szczesliwa z osoba z ktora jestem i czy on mnie kocha?(26111978)

Udost臋pnij ten post

Swoj膮 drog膮 co艣 na ww spartoli艂am gdy na po偶eg prawi艂 \'do nast臋pnego\',a ja przerwa艂am wypowiedzi膮,ze znamiennym u艣miechem na twarzy:\'to do matury\' Ach te b艂臋dy m艂odo艣ci :P ==\'

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3em Oeil.
13:50 3em Oeil 3em Oeil nie to jest Tw贸j nick je艣li wiesz o co mi chodzi... ------ Naprawd臋 nie wiem o co Ci chodzi, ale rozumiem, ze mi go skrad艂a艣/艂e艣, a to wiem na pewno. Je艣li mozesz to rozja艣nij mi spraw臋. Wiem, ze nie moge si臋 zalogowa膰, ale Ty wiesz pewnie dlaczego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natalianatalia
Witajcie, ju偶 nie wiem czy mo偶na wpisywa膰 pytaniaa czy nie, bo niekt贸rym odpowiadasz, albo piszesz, 偶e odpowiesz. Na wszelki wypadek wpisz臋: co nas czeka, czy on mnie kocha, nie zdradzi, b臋dzie dziecko , 艣lub? On 230474, ja 120579. Bardzo cz臋sto kiedys pisa艂am, posprawdza艂o si臋, wielkie dzieki 3 em oeil. Pozdrowionka i wszytskiego dobrego 偶ycz臋. Buziaki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 quis
Bardzo si臋 ciesz臋 偶e postawisz dla mnie karty...czekam z niecierpliwo艣ci膮 :) Chcia艂am doda膰, 偶e bardzo podziwiam Twoja bezinteresown膮 pomoc ludziom...to co robisz jest bardzo szlachetne-coraz mniej ludzi sta膰 na po艣wi臋cenie swojego wolnego czasu komu艣 zupe艂nie obcemu... Pisze tutaj po raz pierwszy ale czytaj膮c troszk臋 poprzednie posty zauwa偶y艂am 偶e ciep艂o jakie bije od Twojej osoby potrafi wywo艂a膰 spok贸j i u艣miech na twarzy :) mam nadzij臋 偶e b臋d臋 mog艂a sie kiedy艣 zrekompensowa膰 ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tajemniczaaaaaaaaaa
czy mog艂abym poprosi膰 o wr贸偶b臋? nie znam Twojego emaila, 3em Oeil a bardzo nie chxc臋 umieszczac mojej i czyjej艣 daty urodzenia na forum....a rzecz jest dla mnie gard艂owa. czy jest taka mozliwo艣c, 偶e podasz swojego emaila czy nie bardzo?? niezale偶nie od odpowiedzi serdecznie pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3em Oeil.
Witam serdecznie. _____________________ 22:53 quis ... czy wyjd臋 kiedy艣 za m膮偶 i za艂o偶臋 rodzin臋? Je艣li tak to kiedy to nast膮pi? Czy b臋d臋 szcz臋艣liwa?Czy w najbli偶szym czasie pojawi si臋 kto艣 w moim zyciu? Dodam 偶e jestem obecnie nieszcz臋liwie zakochana w pewnym m臋偶czyznie wiec chcia艂abym wiedziec czy istnieje mozliwo艣膰 zeby艣my kiedy艣 byli razem, czy on da偶y艂 mnie kiedy艣 jakims uczuciem ( Ja 17.02.1984 on 02.12.1980) Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i zycze powodzenia ------ Ad. faceta, kt贸rego poda艂as rok ur. U Was by艂 jakis cykl powtarzajacych si臋 rozsta艅 i powrot贸w, on/cykl jest jeszcze zakodowany u Ciebie, dlatego stoisz na bezdro偶u, kr贸tko m贸wi膮c nie wiesz co masz robi膰, ale dla tego zwiazku widze przysz艂o艣膰, przeszkody pokonacie i nastapi pojednanie. ja tu na razie nie widz臋 zam膮偶p贸jcia, karty m贸wi膮 ca艂y czas o tym zwiazku, o szale艅stwie emocji. Sorry, nic wi臋cej. _____________________________ 14:09 Some Bizarre Mhmm je艣li mo偶na zada艂bym ma艂e pytanko ,sensu stricto ,jakie s膮 mniej wi臋cej odczucia niejakiego niegdy艣 mi bliskiego osobnika (Bartlomiej 8. II. 1988)po wczorajszym spotkaniu/pogadance, czy przed maturami/w trakcie dojdzie jeszcze do jakiego艣 \'nieformalnego\'spotkania ? Adrianna 22.12.1989 Udanego d艂ugiego weekendu 偶ycz臋 ---- Tak, widac nawet, 偶e relacje b臋d膮 mi艂e. ______________________________ 14:19 izabel1 czy bede szczesliwa z osoba z ktora jestem i czy on mnie kocha?(26111978) ------ Jest jakis konflikt w Waszym zwi膮zku. Trudno doszukiwac si臋 winy, ale takie sa wyroki losu. Nic nie wiem o facecie, wi臋c to jest o tym o kt贸rym myslisz. __________________________________ 08:09 natalianatalia Na wszelki wypadek wpisz臋: co nas czeka, czy on mnie kocha, nie zdradzi, b臋dzie dziecko , 艣lub? On 230474, ja 120579. Bardzo cz臋sto kiedys pisa艂am, posprawdza艂o si臋, wielkie dzieki 3 em oeil. Pozdrowionka i wszytskiego dobrego 偶ycz臋. Buziaki. ---- Troszk臋 jakies problemy masz z nim. Pragniesz g艂臋bokiego uczucia, ale ono jest Tak b臋dzie dziecko, ale po zamknieciu problem贸w. 艢lubu na razie nie wida膰 _____________________________ 21:31 tajemniczaaaaaaaaaa czy mog艂abym poprosi膰 o wr贸偶b臋? nie znam Twojego emaila, 3em Oeil a bardzo nie chxc臋 umieszczac mojej i czyjej艣 daty urodzenia na forum....a rzecz jest dla mnie gard艂owa. czy jest taka mozliwo艣c, 偶e podasz swojego emaila czy nie bardzo?? niezale偶nie od odpowiedzi serdecznie pozdrawiam ----- Mozesz podac imiona i pytanie. __________________________________ Dzieki za buziaczki, pozdr贸wka i wszelkie inne mi艂e s艂owa. Przesy艂am najserdeczniejsze pozdrowienia i wszelkiej pomyslnosci 偶ycz臋. Do mi艂ego za tydzie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakr臋cona beta
Witaj 3em Oeil Ja prosz臋 o odpowiedz na pytanie on Robert(strzelec) ja Monika(rybki) Kiedy sko艅cz膮 si臋 nasze problemy :(( kiedy b臋dziemy szcz臋艣liwi i wreszcie razem :(( czy mog臋 co艣 zrobi膰 偶eby uzdrowi膰 sytuacje??? Pozdrawiam serdecznie, mi艂ego dnia :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madu艣ka222222
kiedy zajde w ci膮偶e? moja data 27.04.1980 Jego 22.01.1983

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natalianatalia
04.05.2008] 08:09 natalianatalia Na wszelki wypadek wpisz臋: co nas czeka, czy on mnie kocha, nie zdradzi, b臋dzie dziecko , 艣lub? On 230474, ja 120579. Bardzo cz臋sto kiedys pisa艂am, posprawdza艂o si臋, wielkie dzieki 3 em oeil. Pozdrowionka i wszytskiego dobrego 偶ycz臋. Buziaki. ---- Troszk臋 jakies problemy masz z nim. Pragniesz g艂臋bokiego uczucia, ale ono jest Tak b臋dzie dziecko, ale po zamknieciu problem贸w. 艢lubu na razie nie wida膰 witaj, wklei艂am, zeby by艂o wiadomo o co chodzi. problemy mam jakie艣 - m贸j ojciec za bardzo go chyba nie akceptuje i uprzykrza mi zycie, mam nieraz tez problem z zaufaniem, bo do艣c d艂ugo ukrywa艂 przede mn膮 wa偶ny fakt, chyba nic wi臋cej. wiem, ze on mnie kocha, ja jego tez bardzo, ale mam nieraz takie jazdy, jestem rozwalona emocjonalnie, dziwie si臋, 偶e on ze mna wytrzymuje. A mozesz spojrzec jak nasza sytuacja mieszkaniowa, finansowa?Ja pracuje z rodzicami i z nimi mieszkamy. pora偶ka. niby to ma byc kiedys moje wszystko, ale nie wiem czy chce mi sie czeka膰 czy szukac czego艣 innego.M贸j brat tez zdaje sie kombinuje za moimi plecami i nastawia rodzic贸w przeciwko nam. Ale zamota艂am mam nadziej臋, 偶e zrozumiesz co艣.Zerknij jeszcze raz. Buziaki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 quis
22:53 quis ... czy wyjd臋 kiedy艣 za m膮偶 i za艂o偶臋 rodzin臋? Je艣li tak to kiedy to nast膮pi? Czy b臋d臋 szcz臋艣liwa?Czy w najbli偶szym czasie pojawi si臋 kto艣 w moim zyciu? Dodam 偶e jestem obecnie nieszcz臋liwie zakochana w pewnym m臋偶czyznie wiec chcia艂abym wiedziec czy istnieje mozliwo艣膰 zeby艣my kiedy艣 byli razem, czy on da偶y艂 mnie kiedy艣 jakims uczuciem ( Ja 17.02.1984 on 02.12.1980) Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i zycze powodzenia ------ Ad. faceta, kt贸rego poda艂as rok ur. U Was by艂 jakis cykl powtarzajacych si臋 rozsta艅 i powrot贸w, on/cykl jest jeszcze zakodowany u Ciebie, dlatego stoisz na bezdro偶u, kr贸tko m贸wi膮c nie wiesz co masz robi膰, ale dla tego zwiazku widze przysz艂o艣膰, przeszkody pokonacie i nastapi pojednanie. ja tu na razie nie widz臋 zam膮偶p贸jcia, karty m贸wi膮 ca艂y czas o tym zwiazku, o szale艅stwie emocji. Sorry, nic wi臋cej. Masz ca艂kowit膮 racj臋.. od roku w艂a艣ciwie si臋 przyjaznimy. Dzieli nas znaczna odleg艂osc co bardzo utrudnia nasz膮 znajomo艣膰- a ten cykl powrot贸w to najprawdopodobniej nasze wspolne wyjazdy:) Nie bylismy nigdy w zwiazku, jedyne co nas 艂aczy艂o to przyjazn(przynajmniej z jego strony bo ja juz od dawna jestem w nim bardzo zakochana) Nasza znajomo艣膰 wyglada艂a burzliwie bo ja juz nie mog艂am znie艣膰 tego 偶e On nie odwzajemnia moich uczu膰 o kt贸rych dobrze wie-on pragnie jedynie przyjazni ze mna- dlatego wiele razy chcia艂am zerwa膰 z nim ca艂kowicie kontakt 偶eby siebie nie rani膰, bo przyjazn dla mnie to za ma艂o-jednak bezskutecznie. Fakt jest taki 偶e boj臋 si臋 偶e znajomo艣膰 z nim przyniesie mi tylko b贸l.W tym momencie bardzo ograniczy艂am z nim kontakt i staram si臋 jak najbardziej zdystansowa膰.. Dlatego prosz臋 je艣li mo偶esz zerkn膮膰 jeszcze raz w karty to chcia艂abym wiedzie膰 jaki b臋dzie jego stosunek do mnie....mo偶e karty mog艂yby udzieli膰 mi jakiej艣 rady na temat tego co mam robi膰 偶eby go zdoby膰, 偶eby go w sobie rozkocha膰.. -czy on b臋dzie w stanie mnie pokocha膰, odwzajemni膰 moje uczucia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Droga wrozko
Kiedys na tym forum mi wrozylas ,z nadzieja czekalam ,ze tu wrocisz .Pozdrawiam Cie cieplutko .Bardzo Cie prosze ponownie o wrozbe .Jak uloza sie relacje moje z mezczyzna o imieniu Slawek.Izabela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam nadzieje
Kochana wrozko ,mam nadzieje ,ze tu jeszcze wrocisz .Potrzebuje Twojej wrozby ,bardzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helphelphelp
B艂agam Droga Moja o pomoc! Znalaz艂am "drug膮 po艂贸wk臋".Jestem dojrza艂膮 kobiet膮 , ci臋偶ko do艣wiadczon膮 przez 偶ycie. Na drodze do mojego szcz臋艣cia pi臋trz膮 si臋 problemy. Czy b臋dziemy razem? Czy los si臋 w ko艅cu do mnie u艣miechnie? :) Czekam ju偶 tyle lat, 偶e a偶 wstyd pisa膰. Pozdrawiam i przesy艂am bukiet馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰

Udost臋pnij ten post