Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

Gość 3em Oeil.
20:11 annettaaaa Witam ponownie... Bardzo dziękuję za odpowiedź na moje pytanie. Jeśli można jeszcze jedno - co z moim zyciem zawodowym?? Pozdrawiam Pesymizm wynikajacy z braku wiary w siebie, uleganie złym instynktom.

Gość 3em Oeil.
21:05 lizaczek23 witam moglabys sie dowiedziec jak tam sprawy uczuciowe u mnie urodzilam sie 10.03.1984 a moj chlopak 10.10.1984 czy bedziemy razem? czy on mnie zdradza? i czy jemu wogole na mnie zalezy? Bylabym wdzieczna za odpowiedz U: zależy mu i Cie kocha, ale są jakies problemy w sferze erotyczne. Raczej tak-bedzicie razem.

Gość 3em Oeil.
20:32 wróżyczko ja chciałam zapytać o moje życie zawodowe i o czuczucia tego o którym myśle 18.02.1982 Praca:Kłopoty, zrezygnujesz z czegos tuz przed o siągnieciem celu. Dobry czas na własny biznes-osiągnięcia szczególnie w handlu. U; pogodzenie sie z własnym losem-jestes po rozstaniu.

Gość 3em Oeil.
22:28 madziulek1973 3em Oeil Dziękuję za wróżbę. Ach te przedświąteczne obowiązki Nie miałam wcześniej czasu by Ci podziękować. Czy mogę jeszcze spytać jak długo będę szukać pracy i czy ją znajdę wogóle. Pozdrawiam serdecznie Jakbym nie znalazła czasu do świąt to Zyczę dużo szczęścia i miłości. PA. PO roku. Zakoncz sprawy ze starymi i wtedy mozna zacząć cos nowego.

Gość 3em Oeil.
22:41 Alesaa (lara_a@wp.pl) Mam na imie Aleksandra data urodzenia 21.01.1989 - chcialabym sie dowiedziec co z moimi uczuciami i z pracą. U: Brak postępu, zahamowanie. P:Mądra decyzja - karty powiedziały

Gość 3em Oeil.
21.12] 10:07 jenix bardzo dziękuję za odpowiedz ale mam nadzieję że powiesz mi troszkę więcej na temat mojego życia uczuciowego, pracy, zdrowia Wiola 20.11.1984r. 10:53 Nudna Maruda Witaj!!! Pisalam juz jakis miesiac temu... Twoja rady mi bardzo pomogły... staram się zmienic ale ciezko mi to idzie... Mam pytanie- dotyczace oczywiscie moich uczuc... czy cos bedzie z nowej znajomości? Moja data urodzenia - 23.10.1982 r. Z góry wielkie dzieki i życzę miłego dnia Pa! Moje Kochane nie uzależniajcie sie od kart, no w koło nie mozna nimi obracać, bo już wielokrotnie mówiłam, że będą mówić bzdury, a tego chyba nie chcecie.

Gość 3em Oeil.
21:36 mumii jacie krece w zyciu mi sie to nie zdazylo....przestawilam cyferki w dacie mialo byc 04.11.75 Tylko trochę Ci powiem, bo imponują mi Twoje cechy. Lubisz byc podziwiana i znajdować sie w centrum uwagi, Urodzony szef i lider. Krytykanctwo i wymogi wobec innych. Czekają Cię sukcesy, ale mozeszstac sie ofiarą własnych nieprzemyslanych decyzji, a trudno bedzie Ci sie z tego wycofać. Człowiek z Ciebie poważny i mało komunitatywny, sytsematyczna, pracowita, odpowiedzialna, prawdomówna, godna zaufania.Pragniesz sprawiedliwości dla siebie i innych. Tak będziesz mieć szczęście i dobrze.

Gość 3em Oeil
21.12] 22:01 dominia22 Witam Ja też chcę...Moja data 31.07.1985 i pytania. Czy ten o którym myślę- będzie nas jeszcze coś kiedyś łączyło czy lepiej zerwać kontakt? Czy mówił prawde i był ze mną szczery?? Czy warto czekać na niego ?? Z góry dziękuję Miłego wieczoru.. Na wszystkie pytanie nie odp. bo to Ty musisz podjąc dezyzję. Nie był szczery. On jest autorytetem moralnym/ksiądz? on poszukuje wyższych wartości, chce pomagać w oparciu o tradycyjne wartości.

Gość taka jedna ciekawska123
bardzo prosze o odp. Jak sie potoczy moje zycie uczuciowe. Kiedy spotkam tego jednego przeznaczonego a moze juz go znam.Dziekuje za odp z Gory.:)

Gość 3em Oeil
21.12] 10:53 Nudna Maruda Witaj!!! Pisalam juz jakis miesiac temu... Twoja rady mi bardzo pomogły... staram się zmienic ale ciezko mi to idzie... Mam pytanie- dotyczace oczywiscie moich uczuc... czy cos bedzie z nowej znajomości? Moja data urodzenia - 23.10.1982 r. Z góry wielkie dzieki i życzę miłego dnia Pa! 11:53 Nudna Maruda A dozuce jeszce pytanie - praca, czy ułoży mi sie w mojej teraźniejszej pracy, czy może lepiej szukac czegos nowego? Słonko ja nie radzę, ja mówię co widzę w kartach , a to Ty sama musisz wiedzieć co zrobić. Z tego związku chwilowy sukces, a później klęska-rozbicie związków uczuciowych. Konflikt załagodzić mozna bez orzekania o winie.

Gość taka jedna ciekawska123
moja data urodzenia 26.04.1984

Gość 3em Oeil
14:50 ale mogę liczyć na wrozbe ?? 6 maja 1985 czy poznam w koncu kogos? Tak, w przeciągu 0,5 roku.

Gość 3em Oeil
15:02 Some Bizarre hmm wiem,wiem ja znowu o tym samym,ale co tam 22.12.1989 10:50 co na dzien dzisiejszy czuje do mnie ten chlopak? czy jestem mu obojetna, ma jakies powazniejsze zamiary wobec mnie czy wrecz przeciwnie,? kolejne tez tego dotyczące........ czy warto zwierzyc sie z tej sprawy kolezance ur.15.04.1989 ,ktora hmm bodajze w listopadzie ze tak niezgrabnie i kolokwialnie ujme :krecila"po czym weszla w zwiazek z innym .......... bede wdzieczna za odpowiedzi Słonko, zawsze sa kafejki, ale prosze zrozumiec mnie, że nie mam słuzby, która zrobi mi zakupy posprzata itd, dlatego sorka, ale jest jak jest. Raczej złe skutki zTwoich podjetych działań-podróży, opóxnienie planów. Plany-zniechęcony. Karty mówią o pomocy w trudnej sytuacji, byc moze jest to ta osoba.

Gość 3em Oeil
23.12] 14:25 KWIATUSSSEKKK 29.10.1988- uczucia Nienajlepiej -masz pecha. Sorka tak wyszło.

Gość 3em Oeil
14:51 3em oil a moglbys wkleic ten artykul?nie kazdy kupuje ten miesiecznik Słonko, musiałbym pisać, a to sporo, skanera nie mam, a ze zdjecia nie przeczytasz, To jest tygodnik wyszedł we czwartek, więc powiniem byc w kioskach, bo to ostatni nr52/53 kosztuje 2,99 bo jest podwójny, a tak 1,99

Gość 3em Oeil
lupitta. dzieki za wszystko wysłałam Ci kartke ż życzeniami z wp. lub interii nie pamietam.

Gość 3em Oeil
Wszystkim Forumowiczom i MODERATOROM życzę miłych, ciepłych i rodzinnych Swiąt B. N.

Gość dominia22
3em Oeil...ja wpisałam się 21.12 czyli przed kwiatuszkiem.. i chyba moje pytania się jednak zagubiły..:( więć je powtórzę i mam nadzieje że mi pomożesz..:) ...Moja data 31.07.1985 i pytania. Czy ten o którym myślę- będzie nas jeszcze coś kiedyś łączyło czy lepiej zerwać kontakt? Czy mówił prawde i był ze mną szczery?? Czy warto czekać na niego ?? Z góry dziękuję ..:)

Gość eeelza
ja tez poprosze wrozbe... cos o zyciu uczuciowym - jak to bedzie z moim partnerem? Zdrowie, moze cos o szkole? 01.01.1988 r. pozdrawiam i z gory dziekuje :))

Gość eeelza
Wesołych świąT oraz szczesliwego nowego rokuuuu :):*

Gość 3em Oeil
15:11 dominia22 3em Oeil...ja wpisałam się 21.12 czyli przed kwiatuszkiem.. i chyba moje pytania się jednak zagubiły.. więć je powtórzę i mam nadzieje że mi pomożesz.. ...Moja data 31.07.1985 i pytania. Czy ten o którym myślę- będzie nas jeszcze coś kiedyś łączyło czy lepiej zerwać kontakt? Czy mówił prawde i był ze mną szczery?? Czy warto czekać na niego ?? Z góry dziękuję .. Słonko 14:50 masz napisane. Macie pretensje do mnie, a sami swojego nie mozecie znależć. Miłego.

Gość lupita
3em Oeil, to ja dziekuje za wszystko, Ty wiesz zreszta za co, dostalam kartke i dziekuje, w rewanzu Tobie rowniez przeslalam, Twoja jest z wp, moja z onetu :)))) buziaczki :)))))

Gość dominia22
Przepraszam za niedopatrzenie 3em Oeil..-to z wrażenia..:)i dziekuje bardzo za wróżbę :) A miałabym jeszcze pytanka ..(chodzi o tego samego chłopaka,rozstaliśmy się niedawno po kilkulatach ale powód który podał wydaje mi się mało realny) więc..1.Czy tym powodem była inna dziewczyna (On twierdzi że NIE ale ja mysle inaczej)? 2.jak widzisz moje uczucia?? Czy z Nim jeszcze będe czy raczej czeka mnie nowa miłość :) data 31.07.1985 Z góry dziękuję ..Ps.Mam nadzieje,że mi wybaczysz moje niedopatrzenie 3em Oeil..:) Będe czytała uważniej :) Jeszcze raz spokojnych i wesołych Świąt!!

Gość Malutka_21
3em Oeil witaj mam pytanie:) czy bede z moim chlopakiem tak sie zastanawiam, czy bedziemy malzenstwem itd moja data ur 03 09 1985 jego data ur 26 10 1982 z gory dziekuje za odpowiedz:) pozdrawiam napisz szczerze dobra?

Gość izabel1
chlopak lat 30 z ktorym mam swieży ale bardzo dobry kontakt, czy bedziemy razem ? ( 26.11.1978)

Gość lupita
podnosze i zycze milej nocki wszystkim :))))

Gość ....Czarna...
Czy bede z moim chlopakiem juz na zawsze ? moja data ur 23 07 1986 jego data 18. 10.1985

Gość Anita84
Witaj 3em Oeil! Bardzo bym prosiła o odpowiedź na pytanie czy w nowym 2007 roku odnajde miłość swojego życia? Moja data urodzenia - 28.12.1984. Z góry dziękuje za odpowiedź :) Pozdrawiam

Gość mumii
Witaj ;) Bardzo dziekuje Ci za odpowiedz,to co napisalas chyba zeczywiscie sie zgadza , przyznaje ze identyfikuje sie z cechami jakie wymienilas mimo ze nie sa to same zalety jest mi milo czytac co napisalas o nich od siebie :) czekajac na odpowiedz dopisywalam jeszcze inne pytania na ktore nie odpisalas ale rozumiem ze takie dopisywanie robi tylko balagan a zreszta to co mi napisalas o szczesciu zupelnie mi wystarcza moja troska o przyszlosc wynika z niezbyt latwych pierwszych 10-ciu lat mojego doroslego zycia,ale jak narazie los pokazuje mi ze to juz chyba sie wreszcie skonczylo ;) u wrozki bylam raz w zyciu kiedy naprawde przestawalam wierzyc w lepsze zycie i to co ona mi powiedziala moglam wlozyc w dzial bajek ;) tyle ze w niedlugim czasie okazalo sie ze miala racje moja bajka sie wydarzyla naprawde taka o jaka pytaja Cie tu przewaznie dziewczyny Poznalam czlowieka ktory mnie szanuje zrobilby dla mnie naprawde wiele kocha mnie taka jaka jestem ,mamy cudowna 7-mio miesieczna corke ,od 2 miesiecy mieszkamy w upragnionym domku i tylko te moje dziwne obawy ktore siedza gdzies gleboko czy bajka sie nie skonczy ,no coz ...co ma byc i tak bedzie...pytalam o sprawy finansowe bo wzielismy jak dla mnie potezny kredyt na dlugie lata i chyba juz zawsze bede sie martwic czy uda nam sie go splacic ale mysle ze to chyba normalne takie obawy dodam ze horoskopy nie rokuja naszemu zwiazkowi dobrze gdyz jestesmy 2 skorpiony ale ja nie moge tego potwierdzic bo jestesmy zaprzeczeniem tego ze nie jestesmy dobrana para ;) w naszym zwiazku jeden o drugiego dba i kazdy z nas nie tylko daje ale tez dostaje przepraszam jesli sie rozpisalam ;) Zycze Ci wszystkiego dobrego i powodzenia ;) Zegnam sie cieplo mimo pogody ;) ;) ;)

Gość Bardzo proszę o wróżbę
20.10.1982 Co mnie czeka w życiu osobistym?Kiedy spotkam wartościowego człowieka?;)I co mnie czeka w życiu zawodowym? Będę bardzo wdzięczna 🌼