Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psełdonim

Konkurs kokietowania

Polecane posty

Gość Ubi Lex....
Rybko: tak też sobie myślałam. P. (J?) Skąd u Ciebie taki pancerz?

Gość Klucz dzikich gęsi
No i, Ryba, masz, nad czym dzisiaj pracowałaś uczciwie. Zrobiło mi się po prostu smutno.

Gość Klucz dzikich gęsi
Ubi Lex? Twój ostatni wpis jest skierowany do Ryby, czy może do mnie? A może do nas obojga? Nie jest dostatecznie jednoznaczny.

Gość Klucz dzikich gęsi
Tylko, Ryba, jakoś się tak stało, że dzisiaj największym moim problemem jesteś właśnie Ty, Ryba.

:-( Wiesz co? Nie chcę, żeby komukolwiek było w jakikolwiek sposób źle z mojego powodu... Przepraszam. :-( Dlatego właśnie uważam, że rozpuszczenie się jest jednym z lepszych wyjść z sytuacji. Bądźcie zdrowi!

Gość Klucz dzikich gęsi
No i właśnie. Ryba podkuliła ogon i już jej tutaj nie ma. I gadaj tutaj z babą...

Gość Ubi Lex....
Naturalnie, że Ciebie Psełdonimie pytałam o pancerz.

Gość Klucz dzikich gęsi
Ryba przedstawiła błędną diagnozę. Nie mam na sobie żadnego pancerza. Ja jedynie mając sporo do zaoferowania, oferuję w rewanżu także sporo. Ot i cała tajemnica, Ubi Lex.

Gość Klucz dzikich gęsi
A jeśli juz i pancerzu mówimy, Ubi Lex, niech wreszcie Ryba ze swojego wylezie. Pora najwyższa na wylinkę, bo panna duża a pancerz uwiera, ciśnie i swędzi jak mało co. Tyle że Ryba ma skłonność do masochizmu.

Gość Klucz dzikich gęsi
A kto powiedział, Ryba, że "jedynie"? Wydawało mi się, że dałem dość jednoznaczny wyraz, dlaczego lubię Twoje towarzystwo.

Gość Ubi Lex....
Więc skąd tyle szyderstwa w Twoich wypowiedziach? I co możesz zaoferować? I dlaczego?

Gość Klucz dzikich gęsi
Szyderstwa? Ubi Lex? Ryba! Na pomoc! Zostałem oskarżony o szyderstwo! A nie lepiej mnie ocenić tak, jak "rozdziawiona gęba", na stronie - bodaj - ósmej?

Gość Klucz dzikich gęsi
A dlaczego mogę zaoferować, Ubi Lex? Bo jestem facetem. A przynajmniej wydaje mi się, że nim jestem.

Gość Klucz dzikich gęsi
(A przynajmniej chciałbym nim być.)

Nie mogę Cię ratować, sam się przyznałeś na stronie 12: 11:07 Klucz dzikich gęsi Kolejna z aluzją do wieku... Uważam, że wyrażam się jasno i lekko aluzyjnie. A że mam pewne skłonności do szyderstwa, cóż, nie mogę czasami powściągnąć tej cechy. :D :D :D I wciąż nie odpowiedziałeś Ubi Lex...., CO możesz zaoferować... ;-)

Gość Klucz dzikich gęsi
Ty jej to powiedz, Ryba. I, proszę, nie wytykaj mi wyrwanych z konteksty wypowiedzi. Widocznie do czegoś mi to było potrzebne. Nie jest łatwo utrzymac spójność wypowiedzi, kiedy bywa i tak, że treść końca zdania stoi w jawnej sprzeczności z jego poczatkiem. Poza tym ja cierpię na sklerozę. Także mam coś nie tak z głową, niestety.

Gość Klucz dzikich gęsi
Ryba, przeczytaj pocztę i odpisz.

Gość Ubi Lex....
Nie, szyderstwem mi przebrzmiewa (odrobinę:-) ),. Nie czytam wszytkiego poniewaz mam równiez swoje zajęcia. Dlaczego, skoro jak twierdzisz, jesteś mężczyzną, sam nie zaczniesz ? Czy tylko dlatego, że to Twój konkurs :-) :-) ? Męzczyzni postępują troszke inaczej. No chyba, że robisz to tylko jednak dla sztuki:-)

Gość Klucz dzikich gęsi
Ustalmy, Ubi Lex, krakowskim targiem, że to nie jest szyderstwo ale specyficzne poczucie hunmoru. A na to, że nie przestudiowałaś z właściwym nabożeństwem wszystkiego, co ja tutaj napisałem, muszę zareagować stosownym oburzeniem. Uważam, Ubi Lex, że skoro się zainteresowałaś moją skromną osobą, powinnaś dawno być po lekturze. Co cenniejsze wypisy powinny były zasilić Twoje notatki a szczególnie wartościowe perełki - pamięć. Celem powtarzania ich sobie codziennie przed udaniem się na spoczynek.

Gość Jak kokietować
Więc jednak nie zdecydował się do końca na bycie szydercą? :P Myślę , że za wszelką cenę stara się być interesującym mężczyzną , chociaż tak naprawdę , to jest mocno przestraszonym chłopcem , którego Ryba próbuje wyswatać , żeby mu wynagrodzić swoją odmowę :P

Gość a on do ryby
ciągnął?????

Gość Jak kokietować
A nie????? Widać jak na dłoni!

Gość Klucz dzikich gęsi
:-( I tu mnie masz, "jak kokietować". Ja jestem jednym wielkim strachem.

Gość Ubi Lex....
Nie oburzaj się. I ciągle czekam na komentarz do mojej ostatniej wypowiedzi:-)

Gość Klucz dzikich gęsi
:-) Twierdzi się powszechnie, że kobieta uwielbia być zdobywana przez mężczyznę. Prawda, czy fałsz?

Gość Klucz dzikich gęsi
:-) Ubi Lex, ja chyba wiem, jak należy postępować z kobietami. Bieda jednak w tym, że możliwości oddziaływania na kobietę w tym miejscu są mocno zdefektowane - znaczy - ograniczone. Tutaj, to można jedynie gadać.

Gość Jak kokietować
Nic tak smaczku znajomości nie dodaje jak uciekający króliczek - i nie jest ważne jakiej płci :P Kobiety bywają Amazonkami :D