Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek111

juto .. co zrobic by bylo wyjatkowo???

Polecane posty

taki typ macho co to nie on a tak realnie to pewnie żeby się wylać potrzebują instrukcji obsługi penisa :D Kajdaneczki mrrr ... kurcze czemu ja dziś sama swoją drogą zawsze miałam dosyć duży dystans do tego typu zabawek... Chyba do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć... Taaaaki jeeeden a co Ty o masturbacji kobiety podczas zabaw myślisz, podnieca Cię to czy jest całkiem obojętne ?

\"Taaaaki jeeeden a co Ty o masturbacji kobiety podczas zabaw myślisz, podnieca Cię to czy jest całkiem obojętne ?\" zdecydowanie nie jest obojetne :D Nieslychanie mnie to podkreca ]:-> Ale nie uzywajac przeroznych gadzetow tylko wlasna malutka kobieca roczka

tzn . lubisz czuć sie zniewolony;) tak to jest orzeważnie . ten który rządzi na codzień , woli być uległym wieczorem:D

Ja tu się słabo orientuję w tych obrazkach ;p jak coś wyjdzie to jest :D A po takich zabawach mój mąż lubi oblizywać moje paluszki :p mówi że to najleszy soczek na ziemi :>

Ale ja jeszcze nigdy przypinany nie bylem i w sumie nigdy nawet o tym nie myslalem. Dopiero wczoraj jakos podczas tej rozmowy pomyslalem, ze moznaby sie bylo tak zabawic ;) I wcale nie rzadze na codzien. nie czuje tez potrzby bycia zniewolonym wieczorem :D

Ciezko mi powiedziec jakie :) Ale kiedy chce mi zrobic pokaz to to zrobi ;) Oczywiscie predzej czy pozniej sie na nia rzucam ale nie odrazu ;)

hm zniewolonym ja też się z tym nie zgodzę nasz związek jest partnerski ciężko powiedzieć kto jest tą górą , a w łożku hm też rozkłada sie po równo, wszystko zależy od dnia sytuacji i pomysłu na wieczór. Raz ja na górze raz na dole :D Chociaż moje mężowe twierdzi że woli mnie na górze bo wszystko dosknale widzi , a prawda stara jak świat jest taka że faceci to wzrokowcy :D

Oooo tak zdecydowanie kobieta na gorze :) Niestety my czesto sie w tej pozycji nie kochamy ze wzgledu na wymiary :| Ona tez by chciala sie w tej pozycji czesciej kochac ale po prostu ja boli :(

to ja sie chyba dopieszcze po tym waszym na górze i na dole(chociaż chętniej possałabym jakąś pałkę ):D

\"...trwać godzinami...\" hyhy To tak jak u nas :D z moim mężem jest o tyle fajnie, że nawet jak przeżyje orgazm może dalej bez czekania :p zawsze się śmieje i mówi żeym zobaczyła jak go podniecam dziwna to dla mnie troche sytuacja bo wcześniejsi po jednym razie musieli jakiś czas \"odpocząć\" .... ale co tam oboje mamy dosyć duże temperamenty, także miło jest wciąż i wciąż :D

Jankesa ty masz dwie osobowości bo raz piszesz jako kobieta by potem \"stać\" ;p się mężczyzną .... albo ja niedowidzę ... przez to wino oczywiście... Taki jeden co do tego bólu hm , jak porządnie stoi to i mnie boli czasami ... nieraz jest tak że stoi jakby mniej a wtedy hulaj dusza :D

ja piszę zawsze jako kobieta bo nia jestem . a to co znalazłaś to musiał być topic gdzie rozmówca żle mnie zinterpretował i sie tym bawiłam;)

nie nie żle odczytałam to : to ja sie chyba dopieszcze po tym waszym na górze i na dole(chociaż chętniej possałabym jakąś pałkę z possałabym pałke zrobiłam possałbym ;p Jankesa a ty samotna, mąż w delegacji czy się nawalił i śpi że nie masz co ssać :D

na nocce .😭 a jak wraca rano o 7.00 to nie ma siły 😭 a ja juz nie mogę , kurna huje powinni sprzedawać w marketach !!!!!!!mogą byc jednorazowe:P

to dobrze że wraca bo swojego uświadcze dopiero za trzy tyggodnie :D Zmęczony a zdażyło się chociaż mój to może robić nawet przez sen ;p

to masz dobrze :( bo jak ja mojego tkne w nocy(niby przypadkiem ) to zaraz wściekły ,żę chcę czegoś od niego😭