Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotka pilka

CO LEPSZE DO WYBIELANIA ZEBOW Blendamed paski czy zel Colgate Simply White?

Polecane posty

Gość krotka pilka

Krotka pilka: co lepsze? Paski sa drozsze - kosztuja 60 zl, a zel colgate niecale 30 zl. Co wybrac???

Paski są jednak skuteczniejsze. Żel nie dociera do wszystkich szczelin, a paski wybielają skutecznie, poza tym są wygodniejsze w użyciu. Warto myślę zainwestować te 30 zł więcej ale wybielić zęby na dobre.

ja używałam pasków jakiś rok/2 lata temu, okazały się bardzo skuteczne, wszyscy do dziś powtarzają mi że mam ładne białe ząbki. odrobine podrażniały mi dziąsła w trakcie stosowania ale to było niemalże nieodczuwalne

Gość ibm
A te paski czy żel nie uszkadzają szkliwa? jak oceniacie rezultaty ich działania? dzieki z góry za odpowiedź.

Gość mika464
ja osobiście wybielam zęby żelem dostępnym w Stanach: PLUS WHITE, jeżeli ktoś ma do tego dostęp to szczerze polecam, rewelacja...

Nie powinny uszkadzać, chyba że zawierają zbyt duże stężenie. Na zębie nie poczujesz jak Ci zacznie zjadać szkliwo, bo szkliwo zęba ludzkiego jest najtwardszą substancją na świecie ;)

Gość a potem
bedziecie mialy wiecej ubytkow niz zebow :o lepsze zolte i swoje niz biale i sztuczne podajcie wybielacz ktory jest bazpieczny dla szkliwa, bo takiego nie znam

Gość a potem
diamenty sa najtwardsze, odsylam do szkoly :o

Gość a wiecie może jak
wybielić zęby przebarwione od przyjmowania antybiotyków? czy coś w ogóle na nie działa?:(