Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest śliczna

Luckylady-Miss Kafeterii. Zgadzacie się ze mną??

Polecane posty

Co ? Jakie topicki ? Jakie walki .....poprostu mnie nie lubisz ...nie cierpisz ...nie trawisz ...i tyle ..:O

Tak bym tego nie nazwała. Mogę Cię nie lubić za to jaka jesteś na kafe, ale w realu pewnie jesteś inna. Poza tym dbasz o dziecko, więc złym człowiekiem na pewno nie jesteś.

Pewnie,ze nie jestem zła .... Moze gdy bedziemy sie czesciej spotykac na kafe ( na roznych tematach ) zmienisz o mnie zdanie ...moze ....nie nakłaniam .... Jestem poprostu szczera ....prawdziwa .... Masz taki nick a nie inny ...pwinnas ta szczerosc moja \"docenic\" .... pzdr

Szczera aż do bólu - Przekonałaś sie do _Achy_? Mozna prawda . Tez Ja lubię :) Szczera i prawdziwa . No chyba ze tak dobrze gra :) Lucky tez jest ładna i bystra :) Dwie bardzo brawne postaci kafeterii. Pozdrawiam kafeteriuszki :)

Kalina, ja też lubię pajacyka.pl :-) Ostatnio całe moje osiedle ma przydzielone od dostawcy netu ten sam adres IP i jakież jest moje zdziwienie, kiedy o 6 rano klikam w brzuszek i otwiera się tekst: Dziękujemy, dziś już kliknąłeś...

Kalina_🌻TY Dzieki ! Za te kilka słów ....fajnie to usłyszec ?-- przeczytac :) Lucky_🖐️

Gość czy to ty stokrotko
Miss innego topicu?

Gość uppp
Stokrotka z tego linka co podaliście jest ładna z buzi ale zdecydowanie za chuda a LackyLady ... hmmm.... rzecz gustu a synka ma ... zwyczajnego Mój 7 miesieczny synek jest ładniejszy :D

Qbanka dziękuje za pozdrowienia dla qbankowej dzidzi i odwzajemnia :-) papatki zlośliwa suczko

w takim razie ok, tez sie wypowiem :) co do stokrotki to zgadzam sie z uppp, bardzo ladna dziewczyna ale jak na moj gust stanowczo za szczupla chociaz pewnie ona nie ma na to wielkiego wplywu. A co Lucky to baaaardzo mi sie podoba na zdjeciu z synkiem na reku, w bialej bluzce i bez makijazu. Dziewczyno, tam na prawde wyszlas super!! No ale wiadomo, kwestia gustu :) Natomiast co do osoby, ktora krytykujac urode Lucky skrytykowala jej dziecko to uwazam, ze takie osoby powinny miec zakaz wstepu na to forum. Sa to ciosy ponizej pasa i niczym nie podparte. Tylko i wylacznie chec \"dpwalenia\" osobie, do ktorej sa kierowane a brak konkretnych argumentow. To by bylo na tyle jesli chodzi o mnie. Ufff, ale sie rozpisalam...

Gość uppp
a kto skrytykował jej dziecko ?? bo ja tylko napisałam że jest zwyczajne

Gość uppp
więc mam nadzieje ze nie do mnie ten post

nie uppp :) Tobie przyznalam racje co do stokrotki. A za chwile znajde o kogo mi chodzilo to Ci napisze. Chociaz tu chyba nie jedna taka osoba byla :o

Gość uppp
OK bo juz się przestraszyłam że to do mnie a ja wcale nie chciałam nikogo urazić i popieram że mozna krytykować mamuśkę ale od dziecka z ostrymi i obraźliwymi słowami wara

nic sie nie boj ;) no ale tak powaznie to fakt jest taki, ze temat topiku jest glupi :o (to do autorki, ktora pewnie juz spi) ;) pozdrawiam :)

Gość tez ciekawa ale w porzo
luckylady i _Acha_wklejacie jakies noswe zdjecia czy sie zniechcecilyscie ?

Raczej nie bedzie moich nowych fotek .... Zastanowie sie jeszcze ....ale po co takie poaskudztwo oglądac ? ? :O

Sweet Dreamas_ Tutajna kafe ostatnoi panujefajny zwyczaj grzebania w blogach i oceny osoby na podstawie Jej wygladu ....Oczywiscie zostaje sie maszkaronem :)🖐️

nmnie jeszcze nikt nie objechal za wyglad- bo niektorzy nie wiedza gdzie szukac:) ja wyczytalam ze jestem malo inteligentna:D