Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a Wy

Jak długo Wasz komputer potrafi wytrzymać bez formatu??

Polecane posty

Gość a Wy

ja moje stare pudło muszę dawać do formatu co kilka m-cy:(

I ciągle na tym samym programie antywirusowym?? Ja ciągle łapię jakieś wirusy, antywirus czasem je przepuszcza, wirusy zwalniają pracę kompa i potrzebny jest format:(

Gość _eklerka_
To zależy, czy ktoś ma windowsa ;)

Gość raz do roku
formatuję go dla higieny;) czasami przeciąga się to i na dwa lata jak mi się nie chce. jest to okazja do wywalenia rzeczy niepotrzebnych, wypalenia potrzebnych i zrobienia ogólnego porządku. wiry czasami łapię, ale potrafię sobie z nimi w miarę radzić.

Format raz na rok, ale też tylko i wyłącznie dla higieny i komfortu pracy, bo pewnie potrzymałby ze 2-3 latka ;) Świeżutki system chodzi po prostu szybciej niż taki \"roczny\", kiedy duzo sie na nim pracuje :)

Mam dobry, nowy komputer, ale niestety format raz na pół roku muszę mieć zrobiony. Niestety mam problem z wirusami, przyznaję się bez bicia, że jestem laikiem, ostatnio chciałam przeskanować kompa jakimś skanerem, coś rozwaliłam i już musiałam dzwonić po znajomego. Gdyby nie te wirusy miałabym święty spokój z kompem.

dawać do formatu? niech ktoś Cię nauczy robić format! prosta sprawa i ile kasy można zaoszczędzić! :D

Sama nie zrobię formatu:D Uważam, że jak ktoś się na czymś nie zna, to nie powinien się za to brać. Nie umiem poprawnie przeskanować kompa, a co dopiero zrobić format:P Profesjonalny informatyk za taką usługę pewnie sporo by skasował, ale po znajomości kosztuje mnie to 20, 30 zł:D

Gość trefniś amator
~rok bez antywira