Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość Dla Faceta o rozmiarze buta 39
też nie ma butów! Tylko że kobieta jak ma nawet 30 rozmiar to da se radę, a facet jak przyjdzie do sklepu ze stopą 39 to niedość że go wyśmieją to jeszcze zostanie ze sklepu wypierdolony !!! :)

stopa 34 tak jak i 35 to rzeczywiscie problem, sama mam czesto kłopot z kupnem butów na dorosłą osobę(bo takie rozmiary to juz są dziecięce) zwlaszcza nie moge dostac butów na obcasie. a dla faceta nie ma problemu z rozmiarem 39 i dobrze o tym wiesz. nawet jezeli taki rozmiar mają czesciej młodsi chłopcy to co, według ciebie chodzą na boso bo nie mogą dostac butów?

Gość i znowu ona
irytujesz mnie wiesz? anajlepsze jest to,jak cos napiszesz a za chwilę sama sobie przytakujesz pod innym pseudo albo podszywając sie pod faceta, jestes na maxa zalosna masz poziom myslenia jak moj pies-idiota

Gość Jestem standardowa
wysoka kobieta z racjonalnymi pięknymi dużymi stopami i nic dziwnego że wkurwiają mnie serdele poniżej 174 cm w dodatku z małymi stópkami i pitolami! I wkurwiam nie jak widzę parę idącą ulicą ONA - piękna wysoka, duże stopy, a ON- niski - po butach widać że małe stopy! Ręce mi opadają jak widzę takie pary i wkurwia mnie jak bronicie na forum takich serdeli i piszecie że mogą ruchać (a nie mogą!!!) !!!

Gość Nie Nie
Mam na imię Wiktoria, a na nazwisko Reich !!!

Gość i znowu ona
buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha pewnie, ciebie by na pewno nie przeruchali bo jestes rozepchaną orką. moglby to zrobic jedynie guliwer,a ze to postac fikcyjna, nikt cie nigdy nie ruszyl i zazdroscisz innym udanego sexu. a gdyby niscy nie mogli uprawiac seksu to ludzkosc dawno by wyginela bo te malpoludy sprzed paru tysiecy lat byly male. i co, zatkało kakało???????:P:P

Gość Wiktoria R.
No i co z tego że kiedyś mali się ruchali? Kiedyś to było kiedyś! Teraz liczy się wysoki wzrost u mężczyzn !!! A ja nie jestem wcale wielka tylko wysoka. Ważę 69 kg (a mam 186 cm albo i więcej) a to że mam duże prawdziwe piękne kobiece stopy i szeroki otwór w pochwie to traktuję za atut :) Co druga laska by chciała mieć takie stopy i pochwę jak ja !!! Zazdrościcie i dlatego na mnie jedziecie (niesłusznie notabene) !!!

Gość czy ty
pytanie czy nie nazywa sie monika ligus nie bylo skierowane do Wiktoria R. tylko tego liliputa co zalozyla ten temat

ja ci tam nie zazdroszcze. nie chcialabym byc taka wysoka, bo wtedy przeszkadzalby mi \"niski wzrost\" mojego faceta i nie bylabym z nim na pewno. mialabym tez zbyt wąskie pole manewru jesli chodzi o dobór partnera. moj kolega (185cm) ma nr buta 46 i moja stópka wygląda przy jego wielkiej stopie jak dziecięca;]. nie znam dziewczyny ktora mialaby 46...no cóż szerokiej pochwy tym bardziej bym miec nie chciala, bo gdybym zakochala sie w facecie a potem okazaloby sie ze ma za wąskiego jak na taka pochwe, to predzej czy pozniej trzeba by sie rozstac albo znosic brak przyjemnosci do konca zycia. lepiej miec wąską pochwę, bo wtedy kazdy członek moze wejsc i to z przyjemnoscią(faceci przeciez lubią jak jest ciasno). a szerokosc pochwy nie zalezy od wzrostu

Gość DO M-A-L-U-U-U-T-K-A
czy ty masz na imie monika a na nazwisko ligus??

nie rozmawiam z fankami guliwera(ktos tu guliwerem przed chwilą pojechal). zdaje sie ze to wlasnie w guliwerze byly liliputy...ale nie, nie nazywam sie tak

Gość i znowu ona
nie ma to jak wzrost 170 kg, nie??hahahahahaha twoim partnerem seksualnym jest kon? bo ludzie nie maja az tak grubych.

to jest was wiecej. juz wiekszosc jedzie po tobie jak po szmacie a ty sie szczycisz tym ze jestes karlem, moze ze 2osoby cie bronia (tez karły) a reszte to ty podszywasz siepod kazda wypowiedz pochlebiajaca karłom.

jezeli ktos tu jest szmatą to na pewno nie ja. jeli cos ci sie nie podpoba to tu nie wchodz. proste. ja sie podszywam? chcialabys;] uspokój sie bo kapie z ciebie jad

Gość mimi250
Maluutka-pełny luz, wszedzie sa debile co maja kompleksy i sie wpiepszają wszezie. Małe jest piekne i juz , duże tez ma urok ale zdrowo myslący człoweik nie ocenia ludzi według rozmiarów butów czy wzrostu. puknijcie sie w głupie główki pustaki.

Gość wiesz co malutka
az sie dziwie, ze jeszcze probojesz sie odzywac na tym topiku. Ten najazd na ludzi o niskim wzroscie z takim zacietrzewieniem jakby im w ogole prawa do zycia nie dawali to jest do tej pory najbardziej nieprawdopodobna rzecz jaka czytalem. Mysle, ze to jest prowokacja, bo chyba nie mozna byc AZ tak ograniczonym. Pozdrawiam, i proponuje ci dac sobie spokoj z tym topikiem.

malutka własnie skończ ten malutki topik. ps. czemu nie komentujesz wszystkich którzy cie zbluzgli??? a co do szmat. szmata lezy na podłodze... a ty jestes taka mala jak bys lezała na podłodze...

dzieki TAmari 🖐️ i wam innym tez, no coz ja wole miec stope w normie,ale jesli komus podobaja sie duze lub male-to prosze bardzo (moze to fetyszysci) za to ja nie mam problemu z kupnem butow :), niemniej nigdy nie patrzylam facetom na buty :o i wisi mnie to jaki rozmiar stop maja a ten wzrost 170 kg jest super :P kazdy woli co innego, ale wez pod uwage ze jesli malutka ma 150 a jej facet 170 to dla niej on jest wysoki ja mam 177 i ciesze sie z tego choc dawniej maialam kompleksy, ale ciasna szparka jest na 100% atutem kobiety :P:P i z pewnoscia nie ma wiele wspolnego ze wzrostem, raczej z genami i iloscia porodow :o

Gość Wiktoria R.
Ojz azdrościcie mi że jestem taka kobieca. Mam wszystko duże, jestem prawdziwą kobietą i skręca was z zazdrości jak to czytacie. Mogę mieć tylko porządnego wysokiego faceta a nie jak Malutka kurwa która lubi kurduple :( Ręcem i opadają - żałosne jesteście, naprawdę !!!

a powiem tylko tyle jak widze w sklepeach te piekne ciuszki ktore sa szyte na 170cm to mnie skreca bo co z tego jak kupie sobie sliczne spodnie, po skracaniu nogawek traca fason, albo rybaczki tez mace taki problem ? Bo dla mnie rybaczki zawsze sa spodnimi przed kostke. O i przyklad plaszczyka zimowego chcialam miec taki do kolan ale przy zakuppie byl do polowy lydki, oczywiscie przerobilam go i teraz ma dlugosc odpowiednia. Dlaczego nikt nie pomysli ze mozna uszyc cos na wzrost 150cm i nie koniecznie dzieciecego??!! Teraz mam 30lat i mam gdzies ile mam wzrostu moj maz uwaza ze nigdy by sie nie zwiazal z wysoka kobieta a sam ma 190cm. Mysle ze o to prawda o rzeczach na ktore sie nie ma wplywu nie warto dyskutowac. W szkole sredniej z powodu wzrostu przezywalam koszmar bo wszystkie kolezanki byly wyzsze. A teraz mysle no i co z tego? Czy to ze ktos jest wyzszy to znaczy ze jest lepszy ? W czym?

dlaczego nie komentuje? bo nie mam ochoty rozmawiac z zakompleksionymi ludzmi, ktorzy chca na kims wyładowac swoją złośc, tudzież z ludzmi ograniczonymi czy bezmózgimi:P. mowilam juz ze jak cos sie nie podoba to wypier....ć, nikt ci nie kaze tu wchodzic

Gość littleee
Hmm..No Tak Szkoda Jak Sie Patrzy na Zaj*****e Ubrania Szyte Na Wysokie Osoby Ale Cóż..Zawsze Mozna lekko Przerobic ;p A Co Do Spodni To Hm...Kiedys Jak Mialam Jakies Moze 14 Lat To Ciezko Mi Bylo Kupic Spodnie Mimo tego Ze Mam Ciagle Tyle Samo Wzrostu ;p Musialam Skracac..A Teraz Przeciez Mozna Kupic Fajne Spodnie,Dopasowane Z Dlugosci I Wogole ;) Bynajmniej Ja Zaczelam Na Takie Trafiac ;)) I Na Dodoatek na Modne I Na Topie..np Rurki ;)

do neti jeszcze raz. jestem obecnie w liceum i jestem najnizsza w klasie. nie wyobrazam sobie jak moglabym miec kompleksy z tego powodu, mam bardzo fajnych ludzi w klasie, ktorzy nie odwalają dziecinady typu wysmiewanie sie ze wzrostu, tuszy czy rudych włosów. lubie byc najnizsza i niechętnie widuję dziewczyny nizsze od siebie:P przynajmniej jestem wyjątkowa:P

Gość lenia bebe
ze spodniami tez mam problem ale tez udaje mi sie trafic czasami na odpowiednią długosc nogawki 30. gorszy problem z góra jak chce marynarke jaką sfajną to w ramionach dobra tylko w cycach nie moge sie zapiac bo mam większe, a jak rozmiar 38 to sie zapne ale ogolnie za duże oj i tak to jest, trzeb asi enieźle naszukać zeby trafić. A tak przy okazji to jakoś taka Cichopek ktora ma 158cm jest na topie i jakos nikt ja od kurdupli nie wyzywa, ciekawe:/ I niskich sław jest mnustwo, choćby taka Kelly MInogue 152 cm, Cichopek 158, Mucha 160, Madonna 164, Rise Witerspoon 156, J Love Hewitt 158, małgorzata Ostrowaska z Lombard 154, Jolanta Fraszyńska 152, E Herbuś 156 chyba, no a taki Danny De vito cos koło 150, a tom cruise 168cm , jeszcze ta alicja Janosz z Idola fakt ze głupiutka ale 150 wzrost, Natalie Portman tez niska, a Maryla Rodowicz 164 cm tak samo Mandaryna 164.

Gość littleee
yyyy...co ma wzrost do łózka ? .. nie rozumiem zupełnie ;/... facetowi wzrostu 170 bedzie sie dobrze kochalo z kobietka ktora ma np 152.. wiec nie rozumiem was ;/ gorzej..gdy facet ma 190 a dziewczyna 152.. ale i tak dac rade mozna :) a co do wczesniejszej wypowiedzi.. to ja kupuje spodnie "W:25, L34 lub 32" ;)) mozna naprawde takie znaleźć ;D :)) chcoiazby z firmy CROSS.

chyba zartujecie-to mi jest ciezko cos kupic, bo nosze rozmiar s, czasem m lub xs-zalezy od sklepu i wszyskie bluzki odslaniaja mi brzuch, przymierzylam kiedys bluzke rozmiar wieksza i chociaz dlugosc ok to spadla mi z ramion :/, a chodzenie z odslonietym brzuchem w zimie nie bywa przyjemne-znam tylko jeden sklep z dlugoscia na mnie ale jest dosc drogi-poza wyprzedazami zreszta nie wszystko tez mi sie podoba, a rozmiary wlasnie robia tak beznadziejnie ze jak w biuscie dobry to na dole wisi a jak na dole dobry to na biust nie da sie wcisnac, zreszta tworcy ubran uwazaja ze przy mo8im wzroscie nie nosi sie rozmiaru s tylko L albo wiecej :/ lenia bebe-jest tez sporo wysokich gwiazd-wzrost nie nic do urody, ale moja idolka jest akurat niska -eva longoria :P no coz ja na poczatku tez bylam negatywnie nastawiona do malutkiej ale zmienilam opinie , jak przeczytalam topik jeszcze raz to faktycznie nie ona obrazala wysokie kobiety tylko inne forumowiczki, pozdrawiam maluutka i tamari 🖐️

Gość Jak facet wysoki
i ma załóżmy 190 cm wzrostu a laska 150 cm to w łóżku nie widzę żadnych problemów! Natomiast jak facet ma 170 cm wzrostu a alska 180 cm (albo więcej) to wtedy problemy będą. Niedość że ta laska nie będzie z nim w ogóle odczuwać przyjemności to jeszcze ten facet będzie czuł dyskomfort !!!

rowniez pozdrawiam normalne osoby:) co do tej wyzywającej mnie głupiej istoty, nie musisz kłamac, nie sądze zebys mnie znala bo to duze miasto, a taka ignorantka na pewna nie znalaby dzialalnosci na rzecz zabytków(i ciekawe kto wyzywalby mnie od k**ew), jezeli tak dobrze znasz mojego ojca to napewno wiesz tez ze pracuje w urzedzie miasta?(taaa jasne, ciekawe skąd bys miala wiedziec). jezeli chcialas mi pojechac to cos ci nie wyszlo. dobrze ze nie bedziesz tu wchodzic (prawde mowiąc i tak ci nie wierze). a co do tej obrazającej niskich facetów to proponuję ja ignorowac, bo takie cos nawet nie zasługuje na uwage