Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość do Ręce mi opadły
wez wypier.... stąd bo naprawde jestes chora. skrzywdzil cie w dzieciństwie wójek ktory mial "ponizej 174 cm" i teraz piszesz głupoty.piszesz ciągle to samo i masz ciagle takie same kretynskie argumety. widac ze to ty ile razy sie odezwiesz idiotko

Gość do Ręce mi opadły
a O Maj Good to tez ta kretynka. BOZE!!! wynos sie stąd

Gość z tym seksem to juz przesada
facet mając 170 cm wzrostu i ważąć ok 60 kg nie zadowoli fizycznie tylko kobiety-słonicy! nie wiem kto to napisal ale na pewno ktos malo inteligentny. pewnie, taki drobny mezczyzna chocby sie starał moze utonąc w morzu tłuszczu 200-kilowej baby:P

Gość z tym seksem to juz przesada
sama mam narzeczonego 171 cm ktory jest wrecz dzki w łózku:P. dla porównania mialam kiedys kochanka 190 cm i co tu duzo mówic... teraz jest mi lepiej. a to i tak nie zalezy od wzrostu bo jak to mówią: w łózku na palcach sie nie staje

Gość O Maj Good
No dobra. A co powiecie o facecie co ma 170 cm wzrostu, waży 60 kg, a laska ma 180 cm wzrostu i waży 70 kg. Zadowoli ją ? hahahahaha

Gość do O Maj Good
a czy taka laska bedzie z takim facetem? zastanów sie, kobiety raczej wolą wyzszych. piszesz na swoim przykładzie, skoro jestes wielka i rozepchana to cie nie zadowoli, kazdą inną tak jesli jest dobry

Gość O Maj Good
Zgadza się! Jeśli laska jest wysoka (ok 180 cm) to oczywiście ma szeroką pochwę i żeby taką zadowolić potrzeba naprawdę grubego penisa! To akurat jest logiczne i oczywiste!

do O Maj Good --> wcale nie, i nie rozumiem co ma piernik do wiatraka???to tak jak twierdzic ze wysoki facet na dlugiego, chudy cienkiego, gruby grubegi itd, ja mam 177 a ostatnio bawilam sie olowkiem i nie wlozylam go wcale calego a i tak czulam, nie pierdol wiecej glupot bo twoich postow po prostu nie da sie czytac, jak ci sie cos nie podoba to prosze bardzo ale nie sadze zebys byl idealem wiec sie nie wyladowuj na innych za swoje kompleksy a jak jestes idealem to spadaj sie podziwiac przed lustro i oszczedz nam swoich opinii

Gość O Maj Good
Rzeczywiście są i wyjątki. Kobieta może być wysoka i ciasna, zgadza się. To w sporym stopniu zależy od rozmiaru buta. Jeśli laska ma 180 cm i rozmiar buta 39 to raczej jest ciasna. Natomiast laska co ma tyle samo wzrostu i rozmiar buta 43 albo i więcej to przecież każdy debil wie że nie może być ciasna tylko szeroka i głęboka !!! To akurat logiczne !!!

moj numer buta to 37 :P:P:P ale uwazam ze to nie ma nic wspolnego :o to tak jak z nosem u facetow-glupiutkie przesady

Gość O Maj Good
Dobra już dosyć. To akurat przesada ale przecież jak laska ma duże stopy to NIE MOŻE mieć krótkiej wąskiej pochwy. No bo jak, dziewczyna rozmiar buta 46 i jest wąska? To jakieś zwyrodnienie by musiała mieć !!!

Gość O Maj Good
Nicole to masz małą stopę. I powiem Ci że niedobrze. Skoro masz aż 177 cm wzrostu to min te 40 powinnaś mieć !!! Masz naprawdę zbyt małe stopy, i to bynajmniej nie jest normalne !!!

moim zdanie sa normalne chociaz w kazdym sklepie numeracja jest inna, a nawiasem mowiac zwyrodnienie to rozmiar 46 u kobiety, to chyba maja tylko faceci i to mala czesc, dziewczyna o najwiekszym rozmiarze stopy jaka znam to 42 :o a moje stopki sa ok i nie mam problemow z kupieniem butow i wierz mi ze to nie wyglada zle

Gość No pewnie że stopa normalna
Ja także uważam że rozmiar 37 przy tak wysokim wzroście jest jak najbardziej OK Natomiast rozmiar 40 i mniejszy u faceta to już jest moim zdaniem nienormalne. Znam jednego gościa co ma 170 cm wzrostu i rozmiar buta 39 i powiem wam że łatwo nie ma! Jest sam, żadna kobieta nie chce się z nim związać i to nie głównie przez to że jest niski, ale przez te małe stopy, ponieważ każda uważa że skoro ma tak małe stopy to ma także małego pitola!

sie usmialam:D głupie przesądy z tymi stopami. ja tam mam numer buta 35-35.5 i to akurat jest w stosunku do mnie proporcjonalne(czy moja pochwa ma miec w tym wypadku 6 cm?). moj facet ma 42, a 46 mają moi naprawde wieeelcy koledzy. a to ze pochwa czy penis zalezą od wielkosci stopy to przesąd i jest to udowodnione(wystarczy troche poczytac). penis to sprawa idywidualna, to tak jakby powiedziec ze kazada niski dziewczyna ma miseczke A a kazda wysoka DD. kazdy głupi wie ze tak nie jest

\"Dwóch brytyjskich urologów poddało testowi stare wierzenia o związku długości stopy i wielkości nosa z rozmiarami penisa. Porównali oni długość rozciągniętych penisów 104 mężczyzn z wielkościami ich stóp i ........ nie znaleźli żadnego statystycznego związku! Aby jednak nie pozostawić „zainteresowanych” bez żadnego „miernika”, greccy naukowcy postanowili poszukać dokładniej. Zbadali 52 zdrowych mężczyzn poniżej 40 roku życia, biorąc pod uwagę takie wartości, jak wiek, wzrost, masa ciała i wiele innych. Tylko w jednym przypadku udało się potwierdzić występowanie zależności: dłuższy palec wskazujący świadczył o większym penisie. Wynik ten zgadza się również z obserwacjami wpływu poziomu testosteronu w życiu płodowym i późniejszym na wielkość penisa i środkowego palca ręki. W obu tych organach potwierdzono bowiem występowanie receptorów dla testosteronu. Czyżby zatem za podaniem ręki na powitanie kryła się ewolucyjnie zakodowana chęć współzawodnictwa? Na odpowiedź na to pytanie przyjdzie jednak jeszcze trochę poczekać.\" skopiowane z pewnej strony, nie bede wklejac adresu bo pewnie i tak link sie nie otworzy. czy ktos chce powiedziec jeszcze cos głupiego na temat wymiarów ciala i penisów?

\"Gdy narzeczona biologa Jeralda Baina z uniwersytetu w Toronto zaprosiła go do domu, teściowa Jeralda in spe wygłosiła parę osobliwych uwag na temat rozmiaru jego butów. Bain miał istotnie nieco mniejsze stopy niż większość mężczyzn jego wzrostu. Powód dziwnego zainteresowania przyszłej teściowej jego stopami stał się jednak dla niego zrozumiały dopiero po jakimś czasie. Dowiedział się mianowicie, że w świecie anglosaskim panuje przekonanie, iż małe stopy idą w parze z małym penisem. Po kilku miesiącach Jerald Bain miał już wyżej uszu uszczypliwych uwag na temat swoich drobnych stópek. Wraz z innym badaczem nazwiskiem Kerry Siminoski z uniwersytetu w Albercie postanowił więc przeprowadzić test, do którego zgłosiło się 67 ochotników. Bain mierzył im wszystkim wzrost, rozmiar stóp i długość penisa. Porównanie uzyskanych danych pozwoliło stwierdzić, że istnieje co najwyżej (zresztą niewielki) związek między wzrostem danego człowieka a wielkością jego stóp. Nie stwierdzono natomiast nawet najmniejszego związku między penisem a rozmiarem buta.\"

Gość ciągle zmieniasz
pseudonimy i wypisujesz w roznych topikach ciągle te same bzdury, na kilometr cie idzie poznac. wkur...sz mnie dziewczyno. najlepiej nie wypisuj wiecej farmazonów bo nie recze za siebie...alez ja grozna, o kurde:P. nie no, powaznie mowie jestes chyba najbardziej bezmyślną i nietolerancyjną dziewczyną na tym forum

Gość No jestem i co z tego
Zgadza się jestem nietolerancyjna i gówno mi zrobisz! Ale wolę już być taka jak jestem niż patrzeć jak te małe chude kurduple z małymi stopami pakują się w związki z dorodnymi wysokimi kobietami i robią im dzieci. Żygać mi się chce jak widzę takie pary. Bo sorry ale gość co ma 170 cm wzrostu, rozmiar buta ledwo 40 i waży ok 60 kg to dla mnie po prostu to NIE JEST facet! Taki koleś powinien zająć się czymś innym pożytecznym a nie kurwa pakować się w związki. Przez to tylko są same problemy !!!

Gość ciągle zmieniasz
a sorry, znasz takich ludzi? drobny facet i wielka baba? ja znam, ale to juz starsi ludzi. i zauwaz ze związek tworzą 2 osoby wiec jesli nawety taki związek powstaje to znaczy ze dziewczyna tez chce tego związku

nie no niezle musisz byc wielka(a w dodatku zawistna). czytalam twoje wypowiedzi na innym temacie i osobiscie poczulam sie urazona. w mojej rodzinie wszyscy od pokolen są niscy( o pradziadkach i dziadkach juz mowic nie bede bo kiedys prawie wszyscy byli bardzo niscy). kobiety w mojej rodzinie mają do 160 cm, a mezczyzni chyba do 170 cm. z tego co mowisz mojej rodziny w ogóle byc nie powinno bo \"ciąze by byly nie donoszone\" albo wszyscy byliby uposledzeni. a tak nie jest, zapewniam. moj tato ma 163 cm (mama 155cm)i jest bardzo inteligentnym i oczytanym człowiekiem. poza tym jest malarzem, doskonale zna historie, zawsze jak go o cos pytalam to znal odpowiedzi na wszystkie pytania, ma wszechstronne zainteresowania i jest inicjatorem załozenia stowarzyszenia na rzecz ochrony zabytków w naszym miescie. i co, moze mi powiesz ze moj tata jest zerem, do niczego sie nie nadaje i nie powinien byl płodzic potomstwa??a jezeli juz przy potomstwie jestesmy, jak widac \"tradycji stało sie za dosc\" i moj facet tez jest niski. moja siostra, która ma naprawde wielkie powodzenie wybrała chlopaka, ktory tez ma 170 cm...liczy sie miłosc a nie wzrost. to ze ty jestes ogromna i nie interesuje cie niski facet to nie znaczy ze wszyscy sa tacy jak ty. ja jestem malutka, chudziutka i PASUJE DO MNIE MOJ CHLOPAK nie mozesz tego zrozumiec ze ludzie sa rozni i kazdy kogos znajdzie? wiesz co, nie wiem co chcesz osiągnąc pisząc takie rzeczy(gdyby to chociaz byla prawda to ok) ale to wyssane z palca bzdury. nie masz wcale szacunku dla innych ludzi.

Gość No dobra Malutka
Niski facet Ok, jeszcze jakoś ujdzie w tłoku. Ale sama powiedz że facet co ma 39 rozmiar buta (to nam oje jakieś zwyrodnienie, a znam takiego jednego) to już jest porażka na maxa i powinien sobie odpuścić sex i życie uczuciowe !!! I tu się każdy ze mną zgodzi !!!

Gość No Dobra Malutka
Tu już nie chodzi o zależność wielkości stóp do wielkości penisa (faktycznie bywa różnie) ale o sam fakt tego że facet ma tak małą stopę. Stopy o rozmiarze 40 lub mniej u faceta wyglądają obrzydliwie! To nie stopy, to serdelki. Twój facet mimo że jest bardzo niski ma już stopy w normie bo 42 rozmiar to jest już OK. Ale gwarantuję Ci że gdyby Twój facet miał romiar 39 to byś z nim nie była !!! Daję Ci słowo !!! Bo rozmiar 39 nie nadaje się do uprawiania sexu !!!

Gość na głupotę nie ma rady
Malutka - szkoda Twojej fatygi na dyskusję z tym faszystowskim czymś (na miano człowieka to trzeba sobie zasłużyć). To zresztą najpewniej prowokator, bo nie wierzę, że takie zero może istnieć, ale kto wie... Mój narzeczony ma co prawda 1.80 wzrostu i normalne stopy, ale za to waży tylko 60 kg :) I co? Nic, uwielbiam Go, jest moim spełnieniem marzeń o miłości, całe życie na Niego czekałam. A co do penisa... to zabawne, bo zawsze żartuję, że jak Bozia masę ciała rozdawała, to On stał w kolejce po penisa właśnie i wszystko Mu poszło w niego :D Ma naprawdę... no ma, więc spadaj śmieciu ze swoimi teoriami :P Malutka, trzymaj się ciepło, na pewno śliczna z Ciebie kobietka :)

do na głupotę nie ma rady, dziekuje za mile słowa, wlasnie zamierzalam dac sobie spokój, bo nie da sie wytłumaczyc...byc moze to prowokacja, ale czy prowokacja trwalaby tak długo? OOOO tak, jakby moj mial numer buta 39 to nie bylabym z nim bo nie nadawalby sie do seksu....a co on za przeproszeniam stopy mialby mi wkladac??:P(bo nie wiem co stopy mają do seksu).sorry ale ja nie zwracam uwagi na stopy, sama mam maleńkie wiec zaden facet nie moglby miec mniejszych. nie widze problemu. a ty masz na prawde ze soba jakis powazny problem, wszyscy wiedza ze nie masz racji a dalej sie upierasz.

Gość Zakochanaaaaaaaa
a co ma rozmiar stpoty do sexu ?????/Juz wszyscy wiedza, ze rozmiar penisa nie zalezy od rozmiaru stopy więc ???????? Gdybys kochala faceta a ialby ten nr 40 to co ???rzucilabys go ??? hehe ŻALOSNE JESTESCIE

Gość littleee
o jejku :D ale sie usmialam !! kolejny raz napisze.. mam 153 a moj chlopak 184 !! ;)) i jestt wspaniale.. jak w seksie to nie wiem bo nie sprawdzalam jeszcze :P hihi.. a! i moje zdanie jest takie,ze kazdy facet niski czy wysoki moze sie podobac kobiecie ;) po prostu musi miec to "coś" ;)) to nie jego wina ze ma np. 170 wrostu ..mimo tego,moze znaleźc sobie ladna kobietkę ;) pozdrawiam ;D

Gość mimi250
a ja mam 152 wzrostu rozmiar ubrań 36 ale problem z numerem stopy bo mam 34 i co mam zrobić, PORAZKA!! na całej lini jak dla mnie. Figure mam ok, biust duze B lub małe C i kazdy mi mowi ze fajnie wygladam ale te stópki to katastrofa butów nie ma dla mnie. :(((