Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość lenia bebe
do NIcole--nie chciałam powiedziec ze gwiazdy są tylko niskiego wzrostu to był przykład dl innych którym sie wydaje ze ktoś nizszy jest be :)) a co do bluzek, marynarek itp to fakt porażka w biuscie dobre to całosc za wielka i na odwrót, moja koleżanka bluzkę na obrone pracy mgr szyła bo ma 160 wzrost a biust D i w nic normalnego sie nie mogła zapiąć pozostały tylko ubrania ciązowe hihi

a eva longoria ma świetną figurę. co do bluz, bluzek, zakietow itp. to nie mam problemu z biustem, bo jest bardzo mały. jedynym problemem sa zbyt długie rękawy

a ja jutro wyruszam na poszukiwanie jakichś fajnych spodni. mam nadzieje ze cos znajde. myslałam o rurkach ale nie wiem czy będą mi pasować... Nicole Danielle i Tamari trzymajcie się:D

Gość littleee
jestem za ! szukaj rurek ;))) na wysokich jak i niskich dziewczynach fajnie wygladaja ;) do tego np. kozaczki kowbojki ;) iii łaaal ;D sietnie :P ja tam robie :P hehe Pozdrawiam ;D

i dupa... przed chwilą wróciłam z zakupów i jedyne co kupilam to różowe hula hop(postanowilam sie troche poruszać, a co!;]). mierzyłam chyba 7 par spodni zadne mi nie pasowały. jezeli byly dobre w pasie i w tyłku to zawsze wiszące na udach:/

Gość littleee
ojjj.. szukaj dalej a pewnie znajedziesz cos fajnego ;))w diversie tez są małe rozmiary ;)

chyba juz sobie kupie te co mierzyłam. prawde mowiąc nie lubie bez konca łazic po sklepach. i tak wszystkie spodnie ktore posiadam nie przylegaja do ud

Gość Petita
Ja kupuje rozmiar 34 i wszystkie sa jak najbardziej dopasowane. Tylko problem z nogawkami....

Gość ja też jestem w rozmiarze XS
i często w poszukiwaniu jeansów udaję sie do lumpeksów. Można tam znaleźć coś dla "nietypowych" a poza tym sodnie są już lekko wytarte co dodaje im uroku:)

ja tez nosze rozmiar 34 ale w dzinsach ta numeracja jest jakas inna. no nic. siostra juz powiedziala ze jutro pojdziemy i razem na pewno cos wybierzemy

Gość Kwiatuszek11
A ja mam wzrost 165 i wszyscy uważają że jestem bardzo wysoka! No ja sie z tym w sumie zgadzam . Mi to nie przeszkadza bardzo w życiu. Spodnie kupuje zwykle na rozmiar M bo mam długie nogi.

Gość jeśli jesteś Japonką to
rzeczywiście wysoka jesteś.

dla mnie wysoka dziewczyna to taka, ktora ma powyzej 170 cm. a rozmiar chyba nie zalezy od długosci nóg. tylko od centymetrów w biodrach i w talii, przeciez nawet bardzo wysoka osoba moze byc bardzo szczupła i wtedy nosi S

Gość a własnie
wie ktos moze jaki jest sredni wzrost tych wszystkich azjatek i azjatów????

Gość up upupu

Gość a faceci

Gość uponm
faceci 160

Gość littleee
no hm.m..maja te 160 i jakos sie dzieci tam rodza..wiec facet ktory ma 170 cm tez moze byc dobry w lozku..i moze sie kochac z kobieta ! :) proste i jasne ;d

Gość szczupła betti
ja mam 165 i mi mowia z ejestem malutka i nadodatek jestem szczuplutka taka filigranowa osóbka i ja sie z tego bardzo ciecze, male jest piekne

Gość littleee
mi tez tak mowia..;) no bo w sumie to jestems zczupla i malutka ale najbardzije cieszy mnie to ze taka jestem dla mojego ukochanego :)) a to najwazniejsze ;D

Gość metorka
tja 165 i niska...kobieto co ty za głupoty gadasz toż to wzrost sredni co ma mowic 150????

Gość lenia bebe
kiedys był program o chinkach ktore maja po 150 cm wzrostu i pragną chociąz być wyższe o 2-3 cm i dlatego rozciągają kości nóg co konczy sie niekiedy kalectwem ale tak mocno w to wierza ze 2 cm to dl nich co stak strasznie cennego ze w szoku byłam jak to oglądałam

i wlasnie tego nie rozumiem:/...dlaczego niskie osoby mają takie problemy z zaakceptowaniem siebie...jakby ten niski wzrost byl conajmniej jakims kalectwem

hm...tak czytam i faktycznie widziałam taki reportaz o tych azjatkach i dla nich dosłownie 2 cm to jak milon dolarów dla biedaka, nie dziwiła bym sie 10 ale 2? sama mam 152 cm i czasem mi to przeszkadza zwłaszcza ze na przez to wygladam na 16 lat :) ale nie mam kompleksów z tego powodu

tez w szoku byłam ale w chinach czy gdziekolwiek to było wszystko powyzej 150 jest uznawane za lepsze i tylko wyzsi miga zrobic kariere w tv itp. a te dziewczyny chciały do wielkiego swiata chciały byc aktorkami czy piosenkarkami i w ich przekonaniu gdyby miały z 152 czy 155 to juz były by kimś:) głupie ale prawdziwe. Była jedna dziewczyna ktora poddawała sie rozciąganiu nóg chyba kilka razy i ktos zle jej to zrobił i ładna dziewczyna naprawde miała jedną noge jak kikut, nie mogła chodzic to było wynikiem tych operacji i chciałą sie zabić.

nie rozumiem takich ludzi, ale cóż...dziwne ze wlasnie w chinach kobiety chcialy byc wyzsze. przeciez tam wiekszosc kobiet ma raczej podobny wzrost, wiec pewnie wcale nie widac tak bardzo róznic. co innego u nas, gdzie wzrost kobiet potrafi sie wahac w granicach(przykładowo) 145- 190 cm

tak juz jest na swiecie ze niskie chca byc wysokie, bladynki szatynkami, kręcone prostuja włosy itp....