Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość Ayu

wszystko zależy od gustu. gdzieś na początku ktoś napisał że jak wysoki mężczyzna woli niskie i drobne kobiety od wyższych to znaczy że jest upośledzony. żal mi takich ludzi, naprawdę. takie zdania świadczą dla mnie wyłącznie o zakompleksieniu, zazdrości. w ogóle absurdalne zdania krytyki jakoś tak zazwyczaj wiążą się z zazdrością, złością, jakimś żalem może. Ayu 🖐️ :)

złosc niektorych wysokich dziewczyn na widok \"niedobranych\" par wynika moim zdaniem z faktu, ze uwazają one,iz dla niskich dziewczyn są zarezerwowani tylko niscy faceci i ze jesli niska jest z wysokim to tak jakby \"zabierała\" go dla siebie nie majac do tego prawa(bo wysocy sa dla wysokich). moim zdaniem to głupota, bo jak mowilam uczucie nie wybiera, a wzrost w związku nie ma jakiegos duzego znaczenia. przeciez jakbym sie zakochała w mezczyznie majacym 190 cm, to na pewno by mi to nie przeszkadzalo

M-A-L-U-T-K-A, chyba masz rację. a to Ci....absurdalne. jeśli przypuszczalnie ja bardziej odpowiadam wysokiemu mężczyźnie niż jakaś wysoka laska bo, po prostu, jestem bardziej w jego typie albo sprawiam że miękną mu kolana, a ona nie wywołuje u niego tego typu reakcji, to niech w pierwszej kolejności ma pretensje do niego a nie do mnie. jeśli przypuszczalnie mam do czynienia z kolesiem dla którego niskie kobiety są nieatrakcyjne - a są tez tacy, to ewentualne pretensje mama do niego. ale z drugiej strony on ma pełne prawo mieć takie zdanie i ja je powinnam uszanować, tym bardziej że nie narzekam na brak powodzenia z powodu niskiego wzrostu. i podobam się takim mężczyznom jakim się chce podobać.

uwazam ze niskie maja lepiej wlasnie dlatego ze mogą byc praktycznie z kazdym mezczyzną. zaden facet nie bedzie ode mnie nizszy. mowi sie ze niby idealna roznica wzrostu to ok. 15 cm, czyli w moim przypadku facet mialby 165cm....moj ma te niecałe 170 cm i jest dobrze. gdybym miała 175 cm to juz tak dobrze by nie było... a co do bardzo wysokich mezczyzn to na pewno duza roznica by mi nie przeszkadzała gdybym z takim byla

Gość littleee
ja widocznie tez musialam mieć to "coś" skoro facet ktory ma 184 zakochal sie w takiej niziutkiej dziewczynie jak ja ;).. i mimo tego ze mial wysokie dziewczyny w tym np. wysoką niebieskooką blondynke,szczuplutką i na dodoatek modelke to i tak ze mna z tych wszystkich jest najdluzej ;).. pozdrawiam ;)

Gość nzts
Dziekuje za ten temat. Mam corke tego samego wzrostu i bardzo sie martwie ze bedzie jej zle w zyciu. Bbedzie mala.Kazdy ja popchnie i potraci.Musi zrobic meble na zamowienie.Nie moze dostac na siebie ciuchow ani butow 35...itd. Troche mnie to pzreraza.

jesli jest duzo nizsza od Ciebie to moze powinna brac horman wzrostu. niski wzrost to jak widac zadna tragedia. a meble na zamówienie to juz przesada. ja normalnie kupuje ubrania, jedynie spodnie musze skracac, a co do butów to sie zgodze, nigdy nie moge znalezc idealnych na siebie

Gość upupupupu

Gość littleee
a ja bym nie radziła brac hormonów. znam dziewczynkę ktora jest bardzo malutka,wogole nie rosnie.zaczęła brać w przedszkolu hormony i strasznie przytyła,a wogole chyba nie rosnie.moze udalo sie jakies 2cm. ja tez o tym keidys myslalam,gdy poszlam z tym wzrostem do endokrynologa,nawet pani doktor odradziła i mama tez ;P z reszta,mysle ze jak już odbiore swoj dowód to będzie inaczej ;) gdyz wzrost przewaznie rpzeszkadzał mi w tym,że nie moglam wejsc na dyskoteke bo...ochroniarze zawsze patrzyli na moj wzrost ;/ pozdrowka ;)

Gość dziewczyny ktore sie tu
....ktore sie tu wpisuja piszcie jak przebiegal wasz proces wzrostu. Juz ktorys raz prosze o to. ale zawsze kazdy omija ten temat i rozpoczyna \"nowy watek\" ktory juz byl poruszany na tym forum. Prosze. piszcie.

@ dziewczyny ktore sie tu ja zawsze rosłam bardzo powoli. mały skok przypadł na wiek około 14/15 lat - urosłam wtedy chyba 8cm w ciagu roku. potem dostałm okres i od tsamtej pory rosnę jakiś 1cm na rok. rozwijałm się zdecydowanie później niż rówieśniczki. pierwszą menstruacje kiałm dopiero w wieku 15,5. w skrajnych przypadkach dziewczyny kończą rosnąć w wieku 22 lat. aktua;lnie mam 161cm i myślę że już więcej nie urosnę :)

Gość pinokio syn Dżepetta
małe dziewczynki mają duże pipki :)

Gość bikboi
Ja mam 196 cm wzrostu i uwierzcie mi dziewczyny nie ma nic fajniejszego niz niewsoka, filigranowa dziewczyna, ktora mozna nosic na rekach!!! pozdro dla wszystkich "imponujacych" :):):)

wszystko zależy od gustu i upodobań. nie wszyscy mężczyźni lubią filigranowe kobiety. są tacy którzy twierdzą ze drobne kobiety wygla dają jak dzieci. teoretycznie wysokie dziewczyny są atrakcyjniejsze niż niższe głównie dlategoz że mają dłuższe nogi. znowu dla mnie jeśli mężczyzna potrzebuje teoretycznie atrakcyjnej kobiety i ma to znaczenie pierwszorzędne to mam wrażenie że on albo chce się dowartościować albo chce się mieć z czym pokazać - specjalnie piszę \"czym\" a nie \"kim\". w prawdziwym życiu bywa tak że gust gustem, a realia realiami. mam koleżankę której od zawsze najbardziej podobali się bruneci, a od dwóch lat jest w szcześcliwym związku z jasnym blondynem :) sporo również i takich mężczyzn którzy lubią drobne kobiety. i nierzadko są to wysocy, postawnie mężczyźni :) oraz ci niższego wzrostu, chociaż oni najczęściej skrycie marzą o kobiecie poznad 170cm :P

Gość wwwwwwwwwwww
małe są piękne:) wielkie dziewuchy do dupy..fujjjjjjj niechciał bym wielkoluda, ma mieć do 165 cm...potem bym jej te wielkie giry obciął he he he a mam 190cm:) 100wagi

wszystko od gusta zależy :classic_cool: nie wszystkie wysokie laski są przecież duże. wiele z nich to szczupłe dziewczyny, ważące najwyżej po 65kg :) no są też oczywiście babochłopy ;)

manila mowisz ze niscy mezczyzni skrycie marzą o kobietach ponad 170 cm. nie zgodze sie z tobą. twoje stwierdzenie jest rownoznaczne z tym, ze jesli kobieta ma ponad 170 to jest bardziej atrakcyjna od niskiej kobiety. ja jestem ideałem dla mojego faceta(zawsze mi to powtarza z miłoscia w oczach;]) i co, myslisz, ze jest ze mna z koniecznasci, bo nie moze miec wysokiej? po prostu mnie kocha, pociągam go i tyle. mowisz tak, jakby wysokie byly zupelnie niedostepne dla niskich. a nie znasz przypadkiem zadnej pary, gdzie on jest nizszy od niej? bo ja kilka znam. wkurza mnie takie gadanie, z ktorego wynika, ze niscy mezczyzni są gorsi, wybierają niskie dziewczyny z koniecznosci a wysokie są wrecz idealne i kazdy o nich marzy.

Gość cooconuut
moja kol jest niska 1,60 m twerdzi iz jest ona w lepszej sytuacji niz ja - mam 172cm bowiem bedzie mogla miec i niskiego faceta jak i wysokiego, a mi jako tako glupio bedziesz miec nizszego faceta ode mnie ....

racja Malutka mnie tez wkurza że wszystkie wielkie baby maja nizszych za gorszy gatunek, niektórym to się w dupach przewraca chyba. Dla mnie nie ma znaczenia niski czy wysoki-człowiek to człowiek i już. Taki prokop co ma ponad 2 metry jest super zajebisty bo wysoki? no sorry bo niby w czym?

@ M-A-L-U-T-K-A sama mam 161cm. źle mnie zrozumiałaś.

manila wiem ze nie jestes wysoka, ale nie zgadzam sie ze stwierdzeniami, ze wysokie są atrakcyjniejsze. atrakcyjnosc przede wszystkim nie zalezy od wzrostu. zarówno wysoka jak i niska moze byc atrakcyjna

@ M-A-L-U-T-K-A nie napisałam ze wysokie są atrakcyjniejsze, a jeśli tak zrozumiałas moja wypowiedź to przepraszam za nieporozumienie. wyższe dziewczyny wydają się atrakcyjniejsze bo im samym wydaje się że są atrakcyjniejsze niz dziewczyny niższego wzrostu - takiego jak mój czy Twój. dzięki takiemu przekonaniu promienieją. a w rzeczywiśtości... zależy od gustu.

weszlam przypadkowo na forum :) ale jak juz tu jestem to mam cos ok 157 cm. najbardziej to chcialabym miec ok 165 :) No ale co tam nie przeszkadza mi moj wzrost jak narazie:) mam pare kolezanek jesczze nizszych odemnie nawet o 10 cm ! Osobiescie to podobaja mi sie wysokie dziewczyny ale ladne:P :) POzdrawiam

Gość zgadzam sie...
jak dla mnie 165 to idealny wzrost dla kobiety. Wiele osob uwaza tutaj ze wysokie kobiety to majace powyzej 170. a taka babka z 165 nie jest wysoka ale nie jest tez niska. A jezeli jest szczupla to zalicza sie rowniez do drobnych. :) Marzy mi sie taki wzrost.

Gość upupupupu

Gość hihhihihi
Małe do kochania DUUUUŻŻŻŻEEE DO JEBANIA :):):):p

Gość hihhihihi
EEE CO TO ZA CENZURA?? MAŁE DO KOCHANIA DUŻE DO ... .... J E B A N I A !!