Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość Jeremy
Pytałem o zdanie kobiety o takim wzroście.

Gość to ja pisałem
i co z tego? ja ci tylko napisałem żebyś się nie łudził, że dostaniesz konkretną odpowiedź. wciąż nie widzisz że twoje pytanie nie ma sensu? ok, odwróćmy to. jeśli ty masz te 190cm wzrostu i podobają ci się dziewczyny o 40cm niższe, to czy znaczy to, że wszystkim facetom o wzroście jak twój, podobają się niskie kobiety? nie. upodobania są indywidualne, i tak też trzeba do tego podchodzić, zrozum to.

Gość Ojjj laski
Dziweczynki załamujecie mnei normalnie hahaha ! przeczytałam chyba z 10 str z dwoch "forum" na temat nisich dziewczyn i tylko 2 osoby podzelaja ma opinie. Kazda chce być inna i nie tylko o wzrost tu chodzi blondynka- brunetka, bruneta-blondynka małe oczy-duże oczy, duze oczy małe oczy wysoka-niska, niska-wyskoa płaskodupie-duza dupa , i na odwrót Takie gadanie pie rd ol enie trzy po trzy zal czytac! Uśmiałam sie i jednoczesnie załamałam sie z tych małych dziewczyn które uważają ze przez to chłopakow nie mają haha jestem mała koledzy z ktorymi sie przyjaznie zartuja ze malutka jestem itp a tym samym prosza mnie o chodzenie, zapraszaja do kina, chca sie przyjaznic i całować .. a UWAGA mam 16 lat i 145 ! to chyba zn ze nie problem we wzroscie tylko w osobowosci ! NIE LICZY IE WZROST tylko akceptacja isebie ! PRZESTANCIE mydlic sobie oczu ze wszytkie niepowodzenia zwiazane z rownieśnikami wynikają z 150 ;oo Jakoś ubiore sie w spodniczke delikatnie umaluje i oglądają sie za mna faceci nawet ode mnei strasi TROCHE WIARY W SIEBIE głowa do góry i na przód w miasto !

Gość Ojjj laski
Ale si euśmiałam z tych małych lasek hahahahah ! Normalnie nie złe z was pi py a nie porządne du py ! I UWAGA nie chodzi tu o wzrost tylko o wasz charakter ! Ponizacie sie piszac ze nie macie chłopaka przez to ze małe jestescie ! To nic nie ma wspolnego z tym tylko z waszą osobowoscia i tylko łudzicie sie ze to wina waszej miary ;o ! "ojjej mam 150 i mnie chlopak nie chce, nie znajde sobie faceta przez to ze jestem niziutka buuuu " Żal ! hahahha Ja mam kochane dziewczynki 146 jakies ,16 lat i jestem zapraszana do kin, proszona o chodzenie, chłopaki chca sie ze mna kolegowac, od kolegów : " Ty mała jaka z Ciebei fajna du pcia Mm " ! Ubiore sie spódniczke , umaluje wyjde na miasto i chłopaki starsi ode mnei sie oglądają jak za wysoką laską w spodniczce ! Co ta za róznica!? Przestancei sie oszukiwac ze problemy z rówiesnikami macie przez swój wzrost ! zacznijcie os oebie dbać Wiecej wiary w siebie i marsz na podryw ^ *RADA jak usłyszycie komenatrz na wsz temat odnosnie waszego wzrostu to odp tym samym tez skrytykujcie ta osobe ! kazdy KAŻDY ma cos nie fajnego w sobie co moze ci sie nie spodobac (bluzka, tyłek, krzywe nogi, buty, głos , twarz , nos, fryzura, WSZYSTKO )!

Gość 1 8 7
Czemu tu nikt nie piszę ostatnio? Ja uwielbiam takie drobne kobiety :-)

Gość agati
Do "to ja pisałem"- bardzo dojrzałe i mądre wypowiedzi, brawo dla Ciebie

Gość to ja pisałem
>> agati, dziękuję za dobre słowo ;)

jak czytam te forum to żal mi niektorych osób ktorzy tyrają niskie osoby twierdząc, że są nie kobiece, wyglądaja jak dzieci i zaden facet oczywiscie ( solara, tony żelu na głowie, kupa łańcuchów, itd) nie spojrzy na taka niska osobe... http://nasza-klasa.pl/profile/11041972/gallery/album/2/30 tu jest moja kolezanka i ma okolo 151 cm i niech mi tylko ktos powie, że wygląda jak dziecko czy nie wiadomo jak!!!!

Gość to ja pisałem
ciciata, tu fakt- te, które się wywyższają z racji wzrostu pasują do tych pseudo maczo. ale tak to już jest- czujesz się niepewnie- to atakujesz drugą stronę żeby odwrócić uwagę od własnych wad. ps. niestety są tacy co nie mają konta na tym jakże lansiarskim portalu rodem epuls czy fotka :( swoją drogą twojej znajomej nie przeszkadza że ją tak reklamujesz?

pewni by przeszkadzało ale wkurzaja mnie juz komentarze od jakiś debili, że niskie osoby są takie i owakie

Gość Nimi
Ja mam 150cm i 11 lat Nie wiem czy to dobrze ? Wszyscy mi mówią ,że jeszcze mam czas urosnąć ,ale ja cały czas się przejmuję ,że jestem mała ;-)) PS : moja mama ma 160 a mój tata 175

Gość oskitO
cześć mam 187 cm wzrostu a mam 15 lat i mam pytanie czy kobiety lubia wysokich ?

Gość liiiiixxxx
lubią, lubią, ja mam 179cm, umawiam się tylko z takimi ponad 190cm, urośniesz do 190cm to pójdziemy na randkę xD

Gość liiiiixxxx
pociągnij jeszcze 3 cm :*

Gość werges
głupie pytanie. idąc tym śladem wszyscy wysocy faceci byliby albo samotni, albo rozchwytywani... są gusta i guściki. jednym się podoba to, innym tamto

Gość oskitO
Pytam dlatego że widzę jak wyglądają pary np niska i wysoki to trochę dziwnie wygląda :D btw mój starszy brat ma 194cm niebieskie oczy i czarne włosy a jego panna coś około 160 XD LIXXX DLA CIEBIE UROSNĘ XD

Gość oskitO
Co do osoby która napisała ten temat . Piszesz że jesteś zadowolona ITD ale coś musi być nie tak skoro szukasz odpowiedzi czy tam akceptacji w internecie tyle ode mnie.Ja bym wolał by moja kobieta miała coś ponad 170 cm tak do 180 :)byle nie miała 200 cm xD

Gość milena1706
a mnie denerwuja dziewczyny które są niskie i udają tylko słodziutkie bezbronne dziewczyny ktore sie ciągle skarża ze tylko wysokie ponizają niskie ale spojrzcie na inne forum ktore wiąze sie ze wzrostem i jak niskie ponizają wysokie dziewczyny

Gość Wiecie co muszę stwierdzic
że dobijają mnie takie tematy. Co to kogo obchodzi kto jaki ma wzrost. Jedni faceci wolą mniejsze dziewczyny drudzy większe, kwestia gustu wię zupełnie nie rozumiem niektórych dennych wypowiedzi. A już zupełnie osłabia mnie stwierdzenie "małe jest piękne" bo to chyba jakaś próba dowartościowania sie i czytam to na każdym kroku. Sama jestem niska, mam 162 cm ale jakoś nikomu się nie żale ani z radości też nie skaczę. Cieszcie się ze macie tyle ile macie i już bo na świecie są większe problemy niż kwestia wzrostu. Tyle.

Gość perwersja
olaboga... A ja mam 149 i jestem sexi i sie za mna ogladają i jebie mie to co myśla inne brzydaki na mój temat. Liczy sie ładna buzka śliczne włosy i wesołe usposobienie. i przez całe rzycie mnie miałam faceta nizszego niż 180 ;-) A prosze mi uwieżyć ze trochee... juz przeszyłam ;-)

Gość perwersja
jak sie ma sexowny tyłeczeki ładny biust to zaden facet nie bedzie rozkminiał zbyt długo nad twoim wzrostem heheh .... jojta jojta zal mi was ludziska ;-*

Gość rozwalaja mnie te kłótnie na
forach na temat wzrostu, wysokie jada po niskich i niskie po wysokich... ja jestem z niskich (152) moje przyjaciółki mają powyżej 170 cm i są zajebiste, ja nie chciałabym być ani o cm wyższa, lubie swój wzrost ale nie wyżywam swoich frustracji na wysokich dziewczynach bo to tak jakbym jechala po swoich przyjciółkach... każda może byc seksi jeślitylo akceptuje swoje cm.

Gość nikt by nie przypuszczał
ja mam 162 jestem facetem :( wiadomo wolał bym byc wyzszy ale co poradze ale jakis tam komplexów nie mam tylko wku.rwia mnie wypowiedzi typu ideał faceta inteligentny brunet przystojny opalony wysportowany no i po co jeszcze wysoki... ja to wszystko mam poza tym piepszonym wzrostem ...

nie kapuje dlaczegi niby dla was to takie wazne ... bo dla przecietnego faceta ma to małe znaczenie cos jak kolor włosów lubie blondynke ale gdyby sie przefarbowała to lubił bym ja tak samo itp

w przypadku dziewczyn wzrost ma małe znaczenie no chyba ze jest przeogromna typu 195 lub naprawde mała 140 no to moze troche odstraszac ale tylko w pierwszym wrazeniu

Gość milena1706
no własnie ja nie wiem po co te kłótnie, przeciez to nie nasza wina ani naszych rodziców ze sie rodzimy albo za wysocy albo za niscy wzrostu ani urody nikt sobie nie wybiera niestety :/

Gość to ja pisałem
łooo myślałem że temat umarł, a tu coś ożyło. i w końcu widzę że ktoś zaczął sensownie pisać [poza mną, rzecz jasna ;)]