Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość Lusieczek
Mam 16 lat i 156 cm wzrostu. Czasem nosze rozmair 36 a czasem 38. Buty 37. Czemu większość osób na tej stronie uważa że jak sie jest niskim to trzeba byc tez filigranowym. Ja nie jestem. Czy wiecie jaka to presja?? gg: 2354405

Gość maadziia
ewassss, ja moge z Toba pogadac ;) tez mam prawie 16 lat, bo bede miec w listopadzie :) mam 152 cm ;/ moj wzrost mnie denerwuje ;/ i chcialabym miec minimum te 160 cm...i nie wiem jak sie z tym pogodzic, bo moja najlepsza kumpela ma 176 cm...PoOzDrOoWiOoNka :)

Gość malgo83
wzrosy nie ma znaczenia,aż żal czytać niektóre komentarze bo to że kobieta ma 150cm wzrostu nie oznacza że nia ma prawa do normalnego zycia,ja mam nawet ciut mniej ni z 150 ale nauczyłam sie z tym żyć,moja przyjaciółka jest dużo wyższa ode mnie ale to nie ma znaczenia,jestem najniższa z rodzenstwa,dziewczyny głowa do góry,w życiu są ważniejsze rzeczy,cieszcie sie że jesteście zdrowe bo to jest wazne,jeżeli ktoś sie śmieje z was jest po prostu kretynem i tyle.Pozdrawiam serdecznie

Gość BYKU240
hehe dziewczyny ja mam 190, mój najlepszy kumpel ok. 178 i obaj wolimy te małe księżniczki więc nie macie się co martwić chyba jesteście w cenie, pozdro

Gość dziewczyny o co
wam chodzi. mam 150 cm i dobrze mi z tym. Do tych ktore marzą o wysokim wzroście. pomyślcie sobie ze zakochałyście sie na maksa w chlopaku mającym 165cm i co wtedy? cieszyłybyście sie ze macie np. 170cm czy wolałybyście 155cm? miłosc nie wybiera więc cieszcie sie ze jestescie malutkie, bo zawsze spotkacie chlopaka wyższego od siebie

Gość ewassss
Do madzi Hej wiesz tak się składa że wszystkie moje koleżanki mają po 170 .Czuje się przy nich jak krasnal.Nie raz byłam z tego powodu wyśmiewana.Chyba zostane starą panną .czy istnieje lek aby nam pomógł?? Chociaż kilka centymetrów ??? Przepraszam że tak dawno nie pisałam .

Gość maadziia
ewasss, nie ma sprawy ze tak pozno :) no wlasnie nie ma nic zeby chociaz kilka cm urosnac :/ minimum chcialabym miec 160 cm. Najlepiej jest jak sobie poczytasz o innych niskich i znanych osobach, np. Edyta Herbuś 154 cm, Hilary Duff 155 cm, Salma Hayek 157 cm. Ale wydaje mi sie ze jeszcze cos urosniemy :D Nadzieje trzeba miec :) Wole miec te 152 cm niz jak karzelki maja po 130 cm, 120 cm....oni to sie w ogole maja strasznie :/ i im to w ogole wspolczuje...PoOzDrOoWiOoNka :* :)

Gość maadziia
A i mi sie podoba taki chlopak 180 cm... i to by bylo 28 cm roznicy, ale wyzsze buciki i juz by bylo 20 cm :D :D i sa tez pary, gdzie roznica jest 30 cm i ponad...wiec na pewno jakiegos przystojnego, milego i inteligentnego chlopaka kiedys poznamy :D :D

Ja mam AŻ 157 cm i nie chcę ani centymetra więcej, może jedynie mniej ;) Cudownie jest być małą kobietką :)

Gość maadziia
no ja bym tez chciala miec te 157 cm, a nie 152 ;/ :|

Gość ewassss
Dzięki madzia to naprwde pocieszające :) Bardzo bym chciala mieć chociaż te 156 wtedy już bym to zaakceptowała .Ale zobaczymy może zdarzy się jakiś cud :D wiesz tylko jakoś trudno mi uwierzyć że mężczyźni wolą niskie kobiety , może dlatego że nie widziałam takiej pary . Pozdrawiam !!! :)

Gość maadziia
ja ostatnio w Katowicach widzialam taka pare...:D chlopak byl taaki wysoki, a ta dziweczyna mu byla do ramion, musze przyznac, ze dziwnie wygladali, ale to nie ich wina, ze takich siebie pokochali :) cos mi sie wydaje ze urosniemy :D bo ja przez 9 ms. uroslam 2,5 cm, czyli dalej rosne :D:D:D Ty na pewno tez :):) PoOzDrOoWiOoNka :)

Gość Fajnaa
ROZUMIEM 165 CM ALE 150CM TO JUŻ PRZEGIĘCIE!! ile masz lat?! chyba że jesteś jeszcze w podstawówce to Twój wzrost jest ok,ale jeśli jesteś pełnoletnią dziewczyną to... wybacz, ale 150 cm to już kalectwo.Napewno jest fajnie jak ktoś Ci mówi jaka to słodziudka,malutka jesteś... ale wcale nie trzeba być kurduplem żeby takie komplementy dostawać.Dlaczego modelki mają takie powodzenie?! szkapy po ptzynajmnniej 173cm.Hm?Temat jest bezsensu,widać że założyła go bardzo zakompleksiona osoba.Po co pisać o takich bredniach?Mi się wydaje że wzrost się nie liczy,tylko ogólna atrakcyjność(dłuugie nogi między innymi):)Pozdrawiam

Gość maadziia
z Mini007 to moge sie chetnie zamienic xD a Ty, Fajnaa kogo sie pytasz ile kto ma lat? Bo jesli ja to mam 15, rocznikowo 16...(pisalam predzej) ;> A czemu modelki mają powodzenie to nigdy nie wiem, bo one są w większości po operacjach i wtedy są piękne. Są też takie bez operacji i są raczej brzydkie. Bo według mnie osoba mająca ponad 170 cm, nie powinna ważyć ok. 45 kg. Tyle to ja ważę, a mam 152 :] Zakompleksiona to ja też jestem ze względu na wzrost ;/ :| Ładna nawet jestem, ale zawsze mi przeszkadza mój wzrost :| Mam nadzieję, że kiedyś go zaakceptuje, bądź lepiej urosnę xD to by było najlepsze wyjście :) PoOzDrOoWiOoNka :)

Gość cukierasek93
witam wszystkich. mam 15 lat, 150 cm zwrostu, brak talii, romziar buta 35 i nie przeszłam mutacji głosu. jestem w gimnazjum i non stop słysze jakieś komentarze. ale już nie urosnę, ponieważ moi rodzice też nie są zbyt wysocy. próbujesie z tym pogodzić, ale nie zawsze to wychodzi. najgorszy problem z obuwiem - mam małą chudą stopę z niskim podbiciem ;( chodze tylko w adidasach ;( jak to sie mówi? małe do kochania, a duże do pracy? ;D tak normalnie to lubie swój zwrost, utrzymuje figure, waże 45 kg ;) nie jest najgorzej, ale jak przychodze do szkoły to masakra ;( same komentarze, że ja skrzat jestem i w ogóle ;(

Gość maadziia
do cukierasek93: ze mnie w szkole sie raczej nie wysmiewaja na szczesnie xD ale raz mi taki synek cos takiego: "a ty jeszcze nie uroslas" a ja cos takiego: "a ty jeszcze nie wyladniales?" a on rok mlodszy a wzrost to moze ma cos ponad 170 cm...

Gość cukierasek93
no to naprawde masz szczęście. ja do szkoły ide cała zestresowana i w ogóle ;/ i u mnie też to jest, osoby z pierwszych klas są wyżsi ode mnie ;(

Ja mam prawie 19 lat i 156 cm i nie narzekam, nie mam żadnych kompleksów itp. Mam cudownego chłopaka, przyjaciół (wyższych ode mnie mniej lub bardziej) i nie mam co sie załamywać bo to i tak centymetrów mi nie doda. Zawsze można ubrać buty na wysokim obcasie i już jest się wyższym ;)

Gość rownież malutka
wiym drobiki ej dziewczyny przeczytałam cały ten posik i doszłam do wiosku ze same robicie sobie problemy ja mam 23 latka i 155cm i jakos zyje i nigdy nie miałam jakis kompleksow az sie zdziwiałam ze mozna miec kompleks z takiego powodu??????chlopców zawsze miłam wysokich i nigdy zaden nie wyzwał mie od jakis karłow!!!!!mowili do mnie malutka maluszku malenka ale przeciez tak ajestem wiec nie po wie do mnie zyrafko!!!!!!mam kolezanki i niskie i wysokie i nigdy kryterium mojej oceny osoby nie swiadczył wzrost!!!!!!!najlepiej to pozmieniajcie sobie mozgi to bedzie łatwiejsze pozdrawiam inteligentniejszych

Gość maadziia
ja powoli przyzwyczajam sie do mojego wzrostu, chociaz zyje nadzieja ze urosne do min. 160 xD

Gość Biochemik z okolic czarnobyla
Wzrost - ma znaczenie u kobiet, chociaż mniejsze niż u mężczyzn. Mężczyźni wykazują większą preferencję w kierunku kobiet o niższym od siebie wzroście. Badania wykazały również, że kobiety o wzroście poniżej średniej osiągają większy sukces reprodukcyjny. Przewaga niższego wzrostu może polegać na tym, że jest postrzegana jako cecha młodości, a takie cechy u kobiet są dla mężczyzn bardziej atrakcyjne. Innym możliwym wytłumaczeniem jest to, że niższe kobiety wcześniej osiągają dojrzałość płciową. (źródło- wikipedia.pl)

Gość podziwiam m-a-l-u-t-k-ą...
nieźle się trzymasz z tym kruchym wzrostem.. w Polsce jest mnóstwo takich dziewczyn, gorzej jak ma się 140 :( ... Ja nie wiem ile dokładnie mam, na wadze lekarskiej osiągnęłam 159,5 a przy ścianie 157:( mam już 26 lat i generalnie mi powiewa co ludzie myślą na temat mojego wzrostu... mimo wszystko wciąż wyglądam szczupło, młodo i dziewczęco i mam ładne nogi i szczupłe uda oraz talię osy i fajne cycki ...aha i mam płaski brzuch-bez żadnych diet i wyrzeczeń- ja już wolę taką figurę jaką mam niż 175 cm wzrostu i kłopoty z przemianą materii ... moja przyjaciółka z podstawówki ma 148cm wzrostu, ma męża i dziecko i jest ok... mój wzrost chyba nigdy nie był problemem:P

Gość fyybet

haha nie czytam wszystkiego bo po prostu mi sie nie chce, ale przeczytałam parte pierwszych postów? CZy ty kobieto aby kompleksów nie masz? Jakbyś nie miała względem swojego wzrostu to bys takich głupot kochana nie pisała ;) Ja mam 178 i co? eh zawsze to przezywałam, ale trrzeba myśleć, że każdy jest inny i na swoj sposob wyjątkowy, a nie usprawiedliwiac sie że jest SUPER :) Nic do niższych osób nie mam rzecz jasna :)ale irytuje mnie ten post o maśle maślanym ;)

Gość czy ktoś zaglądał na ...
te strony , ktore zostaly wyzej wymienione?? niestety nie znam angielskiego a chcialabym sie mniej wiecej dowiedziec o co chodzi... prosze niech ktos tam zagladnie...

Gość maadziia
ja niestety nie umie angielskiego, wiec tam nie wchodzilam.

Gość Ewelinka Oliwia
Uffff... wkońcu czuję że nie jestem sama ze swoim wzrostem!!! :) mam 150cm, 42kg i 15 lat!!!! ale mam naprawdę czym oddychać :) osobiście otoczenie mnie akceptuje:) koledzy w szkole wymachują mną, rzucają itp:) a koleżanki zazdroszczą bo one też by tak chciały a koledzy na to do nich "ty to nie bo za ciężka jesteś i za duża" wtedy ambicja mi skacze!!!! hi hi:) największy problem mam z spodniami:( każde musze skracać... :( męczące okropnie... :( ale daję radę:) cieszmy się tym co mamy:) uszy do góry dziewczyny!!!! :)

Gość maadziia
Ty przynajmniej masz czym oddychac, a ja nie... ;/ ehh...juz mam 153 cm xD ja dalej rosnee zeby tak dojsc do tego 160 cm...