Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

🖐️ :classic_cool: hmm ja mam 160 wzrostu i mam problem z zadługimi nogawkami spodni, noszę rozmiar34/36... zkolei moja siorka ma 175 cm wzrostu i problem odwrotny, nosi rozmiar 36/38 i ma problem ze zbyt krótkimi nogawkami spodni.. producenci to jacyś popierdoleni dekle bez mózgu i myślą że każda kobieta ma 170 cm wzrostu, waży 50 kilo i nosi rozmiar 36 oraz ma wymiary 90-60-90

Gość Ewelinka Oliwia
No właśnie! A z tego co zauważyłam to większość moich kumpeli musi skracać spodnie... :/ Mi tam wzrost odpowiada! Taka MAŁA maskotka wszystkich:) ale wielka duchem:) A z negatywnych opini złośliwców poprostu trzeba się smiać:) Trzeba cieszyć się życiem i nie przejmować się wzrostem! osobiście wolę być niska niż miec krzywe nogi czy być niepełnosprawna! to jes dopiero problem. Do maadziia: nawet nie wiesz jak ja bym chciała urosnąć te 3 cm! a ty mi tu wyjeżdżasz z 160! ;) marzenia.... pozdrawiam = *

Gość Ewelinka Oliwia
Moja najlepsz kumpela ma 175cm a przyjaź kwitnie ! od wczesnego dzieciństwa! i jestem pewna że ani ona ani ja byśmy sie z tego powodu nie rozstały = * a jest 2 starsza i zawsze można na nią liczyć. Jest kochana i wielka! :)

hej mam158 cm przeróbki to u mnie norma,na szczęście nie mam z tym problemów, jeśli chodzi o resztę to od zawsze byłam "mała", przyzwyczaiłam się ;)

Gość Nice = *
Małe są zajebiste! O! I tyle! 150cm, 42kg, nr nogi 37, rozmiar miseczki-C xD i chce się żyć!

Gość maadziia
ja tez musze spodnie skracac... ;/ ale sie juz do tego przyzwyczailam... a moja kumpela zas ma za krotkie rekawy w kurtkach i musi brac rozmiar wiekszy...gdybym miala chociaz te cycki, to by lepiej mi sie zylo :P a tak taka mala, brzydka, prawie deska ;/ ehh...tak wygladam: www.maadziia92.fotka.pl

Gość Nice = *
Madziaaa fajna z ciebie laska! co ty tam opowiadasz! super dziewczyna = * powaga

Gość maadziia
dzieki Nice =* ale najgorsze ze mala jestem...wRrr ;/

Gość łiii tam
ja mam 152 cm, moj facet ma 186. Nigdy nie mialam wiekszych kompleksow z tego powodu. Jedyna sprawa ktora mnie wkurza to to ze nigdy ne moge znalesc spodni dla siebie (waze 42 kg) Ogolenie gitarra :D .

Gość łiii tam
bueheheh mialam na mysli ogolnie nie ogolenie ;)

Gość Ona - jedyna taka D
Aż śmiać się chce z tych lasek, które mają 170+ i wyzywają niższe. Sorry dziewczyny, ale ktoś tu chyba ma kompleksy ;D. Osobiście mam ok. 157cm, ważę 39-40kg, w talii mam dokładnie 56cm. Ogólnie szczupła jestem ^^. Raczej nie mam kompleksów. Pewnie, że liczę na parę cm więcej, ale muszę się cieszyć tym, co mam. Trzeba dopasować ubrania i już ;D. Wszystkie niskie niech trzymają się razem ^^.

Gość maadziia
chociaz masz 157 cm xD ja mam o 4 mniej ;/ ale po woli jakos sie akceptuje xD wlasnie jutro jade se kupic buciki na ok.8/9 cm xD a z ciuchami to tak zle nie ma xD

Gość maadziia
powoli*

Gość ona863543545
hej a ja mam 170cm i waze 49 kg i bardzo jestem zadowolona ze swojej figury i wzrostu.......i nie weszlam tu poto zeby was wyzywa(tak jak nie ktoży) , tylko po to zeby napisac ze nie wazne ile mamy wzrostu i ile wagi, wazne zebysmy akceptowali siebie takimi jakimi jestesmy.

Gość Ona - jedyna taka D
Dokładnie ;). Każdy powinien siebie zaakceptować i czuć się dobrze w swoim ciele. To klucz do samorealizacji ;D. No to powodzenia maadziia ^^. Ja miałam 153 rok temu i trochę urosłam, ale nie zapowiada się na jakieś rekordy, bo moja mama ma 155, a tata 185. Duża różnica, ale ja chyba wzrost odziedziczyłam po mamusi ;D. Trudno się mówi i żyje się dalej. Powoli do przodu ^^.

Zal mi jest tych smieci co ublizaja niskim osobom...po prostu chodzace zera,ludzie bez kultury i pewnie sami maja mnostwo kompleksow bo przeciez normalny czlowiek nie ubliza komus tylko dlatego jakas tam osoba jest niska.No rzeczywiscie pogratulowac tym idiotom.Zauwazcie ze te niskie osoby nie atakuja tak tych wysokich mimo ze z ich strony dostaja mnostwo pojazdow (co swiadczy o kulturze i wychowaniu)...ale nie ma skutku bez przyczyny...te laski \'wysokie\' pewnie atakuja nizsze bo ich chlopak moze zdradzal je z niskimi i czuja sie gorsze :)...nie dziwilabym sie.Bedac chlopakiem tez nie zwiazalabym sie z niby wysoka laska ale z takim charakterem jedyne naszczac na nie...to samo sie tyczy tych wielce przystojnych menow ;-) wyzywaja od karlow moze dlatego ze sami sie zakochali w niskiej lasce a ta dala mu kosza?I teraz sie wyzywa na innych...Pamietajcie NIKT bez powodu nie ubliza nikomu...Wyzywasz ze ktos jest niski?!A moze spojrz w lustro i powiedz cos o sobie...tez mozemy sie posmiac np z Twoich uszow,oczu czy nosa lub zebow ...idealem nie jestes na pewno masz wady z ktorych moglibysmy sie smiac do lez...a szczerze Ty nie masz powodu do smiechu bo wzrost smieszny nie jest jedynie Twoje zachowanie beznadziejny smieciu z trocinami zamiast mozgu!!!!

Gość opalkorozja
jak dla mnie to liczy sie osobowosc, ladna twarz i wspolny jezyk :) zawsze bardzo podobalam sie facetom i mialam wieksze powodzenie, niz nizsze kolezanki, przez co nie bylam lubiana - zawisc to cecha chyba wszystkich kobiet i dlatgo mam samych PRZYJACIół. Oraz 177 wzrostu. a co do długości nóg... ktoś napisał już, że u nieskiej osoby nie będzie widać, że nóżki są 'długie'(ciężko to tak nazwać) albo chociaż proporcjonalne, bo taka osoba jest ogółem jakb 'krótka' takie ma się wrażenie. Mi zawsze wuefistki mówiły 'ale Ty masz długie nogi' no i nie tylko od wuefistek to słyszałam:) a jak założę buciki na obcasie (bardzo lubię) to noga wygląda super.

Gość Jowitusia
no tak mam 150 cm wzrostu i 12 latek i waze 43 kg mam dosc grube nogi al;e nie jaet tak tragicznie to rodzinne ale czy moge nosic rurki ?? prosze o odpowiedz

Gość Nice =*
Co do rurek to nie wiem. ale po mojemu to tak-co z tego że laska ma 177cm skoro jet pusta w środku i nie wie co się naprawdę w życiu liczy?! te wysokie to z reguły mają pstro w główce!

Gość pepik
czy wy naprawde nie macie innych problemow?! malutka- jestes wielka!

Gość ekhm.
Ok, mój imponujący wzrost to 145 cm, więc ludziska 'cieszta' się i jarajcie się, że nie macie tyle co ja. Jak słysze Wasze biadolenia, że ktoś ma 160 i czuje się niski, to chcę mi się rzygać. Apropo Azjatek/ow. Hmm, nie są tacy niscy, młode pokolenie, chemia, lepsza dieta i 178-184 u faceta jest normą, a u kobiety 165 i nawet w górę. Najgorsze jest to, że biadolicie, w wieku 10 lat. ;o ja mam 17. dzięki za uwagę. Sayoonaa.

Gość marika1324
Ja tez jestem filigranowa, w sumie to sie z tego ciesze, ale czasami to mi przeszkadza, ale kto wie moze za pare lat bede sie z tego cieszyc? Dodam, ze mam 14 lat, 154 cm wzrostu i juz niestety nie rosne ...od 5 klasy podstawowki. W klasie jestem chyba najnizsza, przez co nikt mnie nie zauwaza ;(

Gość marika1324
Wy chyba mascie zle skojarzenie o osobach niskich :/. Wy myslicie, ze osoba niska wyglada jak kaczka, ma krotkie nogi itp. No ok, moze sie spotkaliscie z takimi osobami, ale to nie znaczy, ze wszystkie niskie dziewczyny sa takie. Mozna byc niska, a proporcjonalna, z dlugimi, szczuplymi nogami. Moze te nogi nie bede tak dlugie jak u dziewczyny o 170 cm wzrostu, ale w stosunku do reszty ciala bde dlugie. Spojrzcie np. na Nicole Richie, czy Eve Longorie. obie sa drobniutkie i wyglada bardzo ladnie, bo sa zgrabne!!! Poza tym to nie my wybralismy sobie wzrost!

Gość Długonogawe
ja mam 158 , ale stosunkowo długie nogi jak na tak niską osobę. I wiecie co? Na zdjęciach każdy mysli że jestem wyzsza! To przez proporcje mojej figury ^^ Nie chciałabym byc wyższa. P.S. dużo wyższych osób ma nogi krótsze ode mnie, więc mit, że niscy mają nogi krótkie to bujda ;P

Gość inessska84
ja mam 164 cm wzrostu a moj chłopak 185. Nie czuję się przy nim niska, a jamu bardzo się podobam. Wiele osób mówiło mi, że mam świetną figurę i zgrabne nogi. Uwielbiam chodzić w butach na obcasach, czuję sie wtedy tak kobieco. Kiedys przejmowałam się wzrostem, chciałam być wyższa, ale ludzie w życiu naprawdę mają poważne problemy i moją powody do zmartwień dlatego taki problem to nie problem

Gość magdam92
Hej:) mam mały problem Mam 16 lat i mierzę 153 cm. Wszyscy w mojej rodzinie są wysocy, nawet moja młodsza o 4 lata siostra ma 165 cm. Byłam niedawno u endokrynologa, ale doktor stwierdziła że wzrastanie jest zakończone i bez możliwości korekty. Trochę się tym załamałam :( Ja nie chcę być taka mała !! Moi rodzice tak jak ja mieli nadzieję, że dostanę jakieś hormony po których urosnę, jednak nic z tego. Jak myślicie, czy jest szansa że urosnę jeszcze chociaż ze 2 cm ?? Kiedy wy osiągnęłyście swój obecny wzrost ??