Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość Honoritka
Cześć laski. Ją mam 154cm wzrostu i nie narzekam bo z moja figura nie jest tak źle. Tak do 160 mogła bym mieć ale nie więcej hi hi mam wysokiego chłopaka i fajnie jest. Jąk mi kiedyś powiedział że takie dziewczyny są fajne a jestem z nim 2 lata to chyba nie narzeka. Pamiętajcie MAŁE JEST PIĘKNE ;) piszcie na mego mail a niskie kobity

Gość 158 cm to ja
znacie wzrost Madonny - 160 cm, Boska Merlin miała też 158 (niektóre źródła mówią o 160cm) więca wara od małych kobiet. Teraz jest taka moda że jak dziewczyna wysoka (zawsze ma długie nogi to jest oczywiste) to od razu mówi sie że jest piękna. ja mam 158 cm, mój mąż 192 i nie przeszkadza mi to. po prostu jak wychodzimy razem nosze obcasy. poza tym osobiście nie podobają mi się dwysokie dryndy nie daj boże przy kości bo wyglądaja jak krowy babochłopy, mała kobieta pulchna jest po prostu okrągłą kobietą a nie jakimś monstrum Trzymajcie się maleńkie!!

Gość nusiaczek
Ja także mam 150 cm wzrostu ;) Troszkę mi to przeszkadza...być może dla tego że mam dopiero 17 lat a nie która młodzież w moim wieku potrafi być straszne chamska ;/ i zawsze znajdą pretekst aby dociąć z tego powodu... Jestem niska....ale mam bardzo proporcjonalną figurkę chociaż z tego jestem dumna ;)

Gość ...hehe...
Hejo!! Też mam 150cm i 19 lat... jak czytam co tutaj niektórzy wypisują to umieram ze śmiechu... Ludzie zrozumcie wreszcie, że nasz wzrost naprawde nie zależy od nas... nie mamy na niego wpływu denerwuje mnie , że niektóre osoby mówią, że niskie osoby to karły itd... Karłowatość to choroba... Spróbuj sie postawić na miejscu osoby chorej. Ja wcale nie czuje sie karłem. Lekarze 6 lat próbowali znaleźć przyczyne mojego niskiego wzrostu aż w końcu powiedzieli mi, że nic na niego nie ogą pporadzić. owszem zawsze chciałam być wyszłam bo bardzo wiele razy znalazłam sie w sutuacji gdy ktoś mi ubliżał z tego powodu, ale teraz wiem że najważniejsze jest to co mamy w sercu... Mam mnustwo wspaniałych przyjaciół i musze powiedzieć, że także ogromne powodzenie. I słodkie jest kiedy wszyscy Cię noszą i takie tam... Myśle także, że nie powinno sie rozgraniczać na ludzi niskich i wysokich bo wszyscy jesteśmy tylko ludźmi... Pozdrawiam :)

Gość to ja pisałem
dziewczyny.. to tylko stereotypy że kazdy facet ślini się na wysoką, cytatą blond lalę. tylu ilu ludzi, tyle gustów.. gdyby każdy facet kochał blondynki, to czemu tyle brunetek jest w związkach? jeśli faceci chcą tylko wysokie, to czemu tyle drobnych dziewczyn ma powodzenie? to media kreują "ludzi doskonałych". a rzeczywistość jest całkiem inna. i teraz powiem po sobie- jeśli dziewczyna jest proporcjonalna, to naprawdę nie ma znaczenia czy ma 150, czy 170. i jestem przekonany że to nie jest tylko moje zdanie. tak samo jest z wagą.. jeszcze nigdy nie mierzyłem i nie ważyłem nowo poznanej dziewczyny, nigdy też nie byłem świadkiem czegoś takiego. tak więc, te problemy istnieją tylko w waszych głowach. ja tam lubię drobne, zgrabne dziewczyny. oczywiście nie zagłębiam się w charakter, bo nie o tym dyskutujecie.

A ja mam 164 cm . Zawsze miałam powodzenie. Mężczyzną się podobam . I nie chciałabym tego zmieniac.Uwielbiam chodzi na szpilkach . Chociaż taka dziewczyna 170 to fajnie wygląda:) Pozdrawiam malutkie i te wysokie:D

Gość nusiaczek
Prawdą jest to co pisze ,,to ja pisałem" tylko dlaczego pierw niższe osoby zawsze muszą być traktowane tak ozięble?

Gość to ja pisałem
nusiaczek, taka jest niestety ludzka natura.. kto odstaje od "normy" [której tak napradę nikt nie ustanowił], i się dzięki temu wyróżnia, będzie atakowany przez niektórych. ale pamiętajcie że atakują jedynie ci, którzy sami czują się niepewnie. to taka postawa obronna. pojawiłem się tutaj przypadkiem.. google mnie skierowało mimo że szukałem czegoś innego. ale jak przeczytałem część waszych wypowiedzi to musiałem dorzucić swoje 3 grosze jako, męskie spojrzenie na waszą dyskusję. dziewczyny, to że jakiś chłopak twierdzi że lubi wyższe dziewczyny, wcale nie znaczy że wybranką jego serca będzie jednak troszkę niższa.. nie skreślam, lub też nie przyznaję jakiś punktów czy plusów za kolor oczu, włosów, wzrost czy ma wagę proporcjonalną do wzrostu czy jest kilka kg różnicy w którąś ze stron. każda dziewczyna może się spodobać bez względu na typ urody. i nie wiem jakby się człowiek nie starał, to nie będzie się wszystkim podobał- to jest zwyczajnie niemożliwe. wierzę że część z was łatwiej wychwytuje krytykę niż komplementy i to jest smutne. już nie przesadzajcie, nie jesteście upośledzone, nie jesteście chore.. jesteście niskie i to wszystko, a to ma swój urok. wierzcie mi na słowo. to że jakaś dziewczyna powie coś przykrego o waszym wzroście- olejcie ją, to facetom i sobie macie się podobać a nie jej. i powiem wam między nami- zbyt wysokie dziewczyny nie są takie atrakcyjne ;)

Gość rownie niskaa
ja tez mam 150 moze nawet mniej ! i 37kg niski wzrost to nic strasznego tylko draznia mnie takie epitety wysokich zyraf jak karlica karzelek karlowata kurdupel skoro niskie sa karlowate to wysokie przerosniety remix baby i chlopa (teraz sie trzeba zastanowic kto ma gorzej xd) karzel to osboa ktora jest baaardzo niskiego wzrostu cos 120-130 oczywiscie adekwatne do wieku do tego dochodzi jeszcze gruba sylwetka ktora skraca i krotkie konczyny a wieza zawsze zostanie wieza i niech sie chwali dlugimi nogami bo jezeli ich nie ma to nie ma nic!! MY JESTESMY SLODKIE UROCZE TAKTOWNE SEXOWNE WIECZNIE MLODE SLICZNE DROBNIUTKIE TAKIE PORUSZAJACE a nie tam te babsztyle wszystkie o_O!

Gość milena1706
my te wysokie dziewczyny sie poprostu bronimy bo te niskie dziewczyny mowia na wysokie zyrafy to my na was kurduple i ja mam 176 wzrostu i tez mam powodzenie tak samo ja te niskie. I wy poprostu sobie wmawiacie ze faceci lubią tylko małe i filgranowa ale czemu mowicie za wszystkich facetów bo nie wszyscy lubia tylko niskie bo lubią takze i wysokie jedni lubia niskie drudzy wysokie i piszecie tak jakbyscie znały mysli wszystkich facetów

Gość milena1706
i jezeli potrafimy o siebie zadbac to i niska i wysoka moze byc zgrabna bo jezeli niska bedzie gruba to bedzie wyglądała jak kulka a jezeli wysoka bedzie gruba to bedzie wyglądała jak sumo jedni faceci u wysokich dziewczyn lubią to ze maja długie nogi a jedni u niskich dziewczyn lubia to ze są drobniutkie

Gość rownie niskaa
co racja to racja my tez sie po prostu boimy dla mnie niektore komentarze tez sa przykre :p

Gość rownie niskaa
sorki tam mialo byc bronimy* tak jakos wyszlo boimy =)

Gość nusiaczek
Być niską?? Mam już serdecznie dość...to mnie przerasta... koledzy mówią że jestem ładna...ale mój wzrost wszystko przekreśla... czyli nigdy nie znajdę sobie faceta tylko dlatego że jestem niziutka ;( A i jeszcze powiedział ,, wzrost ma znaczenie"...czy li jednak czeka mnie samotność bo chłopakom nie pasuje mój wzrost...!! Wstydzą się mnie ;( może jesteśmy jeszcze głupi i młodzi bo mamy po 17 lat...ale takie przykre słowa bolą!

Gość nusiaczek
A nie przepraszam to dziewczyna o braku inteligencji heh żal !

Gość o wysokich i niskich
Ktos tam pisal ze najwazniejsze sa proporcje ciala, i ze nawet jak niska kobieta to moze miec dlugie, proporcjonalnie do reszty ciala nogi. No wlasnie, ale tylko w porownaniu do reszty ciala. A faceci jak ogladaja sie za laskami na ulicy to nie mowia "ale ona ma dlugie nogi w porownaniu do reszty ciala" ale mowia "ale laska, ma zajebiste dlugie nogi". Wiec krotkie ladne nozki nigdy nie beda tak seksi jak dlugie zgrabne nozki. kolejna sprawa, ze jak noga dluga, to miesniesa dluzcze, ladniej sie rozkladaja i taka noga po prostu wyglada lepiej. A ktos jeszcze napisal ze wysokie dziewczyny przewaznie maja "puste glowki". No moze nie tak wprost, ale w tym stwierdzeniu jest duzo prawdy. To nie sa bzdury ale obserwacje naukowcow, ze wysokie, szczuple osoby zwykle pozniej dojrzewaja. I stad wysoka i chuda 20 latka moze byc bardziej glupiutka od swojej niskiej rownolatki.

Gość nusiaczek
Ja akurat nie mam nic do tych wysokich...przecież nie wszystkie są takie puste...znam dużo wysokich dziewczyn i są całkiem przyjazne...to tylko zależy od charakteru...no ale nie wszystkie takie są! Tak samo jest z niższymi kobietami ;)

Gość nusiaczek
AAaa do ,, wysokich i niskich" nogi też nie mają znaczenia tylko serce ;) i dobrze o tym wiecie...bo faceci chcą być kochani ;) mam tylko 17 ale wiem co mówi ;D zresztą kto nie cce być kochany tak jak i wysocy tak i niżsi ;)

Gość A czy kobiety
A czy kobiety mające powiedzmy 150-160 cm lubią facetów, którzy mają 186 cm?

Gość lamborghini
lubia-ja mam 162 a moj maz cos kolo 190 i jest super:)

Gość Młody Sportsman
To dobrze, bo my też Was lubimy :-) Takie pary są bardzo fajne :-)

Gość nusiaczek
Ja takich uwielbiam...oni zawsze są tacy kochani ;) zawsze może na rękach ponosić...;D ale niżsi faceci też są przystojni ;)

Gość milena1706
nie wszystkie wysokie dziewczyny są puste bo i niskie niektore tez są puste

Gość Yes Yes No
Piszcie jeszcze małe kobietki, jesteście cudne!

Gość to ja pisałem
nie jestem zwolennikiem uogólnień w stylu "wysokie są puste" "niskie są brzydkie". takie argumenty to nie argumenty i nawet do podtarcia nie da się ich użyć. nie rozumiem jednego- dlaczego chcecie żeby każdy, albo konkretny facet się za wami oglądał?! każdy człowiek ma inny gust. fakt że na niektóre rzeczy w wyglądzie można przymknąć oko, lub nie mają większego znaczenia, ale pewne kwestie są nie do przejścia. popatrzcie ile nieatrakcyjnych DLA WAS facetów i kobiet ma atrakcyjnych partnerów. właśnie- dla was, bo komuś się podoba. tak samo jest z wami- to że komuś się nie podobacie, nie znaczy że każdy ma was za nic. i jeszcze apropo czyjejś wypowiedzi że faceci mówią "ale laska, ma zaj**iste dlugie nogi" a nie że są proporcjonalne.. wiesz, jeśli facet widzi w tobie tylko nogi, i nazywa ciebie laską, to chyba służysz mu do podpierania się. dziewczyny, nie jesteście chore, nie cierpicie na karłowatość.. wzrost więc nie jest jakąś większą przeszkodą. fakt że napewno są faceci których kręcą jedynie dziewczyny +180cm, albo takie "których jest dużo do kochania" itp. i nic z tym nie zrobicie żeby pokochali drobną dziewczynę. i możecie patrzeć na to z innej strony- drobne kobiety są ikoną delikatności, niewinności bezbronności. [fakt że czasem to tylko pozory :P ]

Gość to ja pisałem
i żeby nie było że jestem tylko po waszej stronie. jestem bezstronny w tym sporze. chcę wam tylko uświadomić że są też plusy u drobnych dziewczyn. i szkoda że bierzecie do siebie 1 krytykę, zamiast 5 komplementów

Gość Nie podam prawdziwego nicka
up

Gość Jeremy
Czy dziewczynom mającym około 155-160 cm wzrostu podobają się faceci którzy mają jakieś 185-190 cm? Rozważamy jedynie kwestię wzrostu :-)

Gość to ja pisałem
a co ma wzrost, waga, kolor włosów czy oczu, nr buta itp do tego? są napewno takie które mają te 155cm i podobają im się wysocy, ale są też napewno takie którym się nie podobają. nie mówią jednym głosem, często jedynie łączy je wzrost i na tym się kończy. więc takie ogólne pytanie jest mało trafne. nigdy nie dostaniesz na nie jednej odpowiedzi..