Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllljjj

dlaczego mężczyźni nie chcą się żenić ??

Polecane posty

Gość calineczka1986
jesli tak powiedzial tzn ze raczej tak sie stanie!!

Gość llllljjj
wpadłam na to ze brak seksu moze pozytywnie wplynąc na nasz związek tzn w sensie rychłego ślubu

Gość calineczka1986
to tak jak z tym chlopakiem z ktorym bylam gdy poznalam miska -niewiem z perspektywy czasu czemu my w ogole bylismy razem to byla jaks dziecinada i tyle!!!

Gość llllljjj
no wlasnie glupia ma teraz sytuację ; nie pracuje, dopiero co sie obronił, nie ma jeszce samochodu, mieszka z rodzicami

Gość calineczka1986
no ja tez zauwazylam z miskiem ze odkad jest w wojsku i czasem zdarzalo sie ze przyjezdzal np po 2 tygodniach tutaj do mnie do krakowa to bylo poprostu super pod kazdym wzgledem zarowno w lozku jak i w zyciu codziennym

Gość llllljjj
no ja ztamtym bylam i wtedy wlasnie jego brat przyprowadzil mojego miloszka!! od razu sie w nim zakochalam!! on tez mowil mi ze zadna dziewczyna mu sie tak nigdy nien spodobala nawet w sekundzie jak ja wtedy. potem juz tylko myslalam zeby jakos sie do niego zblizyc i troche wykorzystalam znajomosc tego bylego chlopaka co sie z nim wtedy spotykalam i jego brata i udalo sie jestesmy razem do dzis

Gość calineczka1986
no ok ale samochod to nie wszystko a mieszkanie mozna wynajac powiedzmy za 500zl miesiecznie dalibyscie sobie napewno rade!!!a tak w ogole gdzie mieszkacie?

Gość llllljjj
tzn jak on wyjdzie z wojska Twoj Grzesiek, to ma zamiar dalej prowadzic swoja firme? i macie sie zareczyc w święta?

Gość calineczka1986
tak mialo byc!!ja jestem z tych ktorzy sadza ze nasz los jest gdzies tam zapisany i powoi sie realizuje!!

Gość calineczka1986
wyjsc z wojska wyjdzie a co do zareczyn to nie na 100% bo mi sie nawet o tym nie wspomnial ze w swieta ale jego przyjaciel mi conieco ujawnil

Gość llllljjj
w Łodzi. spokojnie dalibysmy sobie rade, ja juz nawet szukalam dla Nas mieszkań, ja napewno dostałabym jakies pieniadze od rodzicow jak bym sie wyprowadzala z domu bo jestem ich jedyna córka, powiedzmy 500 zl od rodzicow plus drugie 500 zarobie gdzies dorywczo powiedzmy na promocjach bo studiuje dziennie a on zarobi jeszce 1000 nawet ten 1000. i mozna spokojnie razem mieszkac? mozna oczywiscie ze mozna ale on nie chce

Gość calineczka1986
a firme bedzie prowadzil nadal bo to fajna kasa jest a to nam sie przyda

Gość llllljjj
ja tez uwazam ze istnieje przeznaczenie. moj chloopak mowi ze chce zarabiac piniadze byc kims, zaimponowac mnie i moim rodzicom i wtedy poprosic mnie o reke

Gość llllljjj
jak ktos chce ze soba mieszkac to mieszka a jak ktos nie che to nie mieszka proste1 moj facet jest wygodny i nie czuje takiej potrzeby

Gość calineczka1986
o mialam studiowac w lodzi psychologie =) napewno dalibyscie sobie rade ale w sumie patrzac na to trzezwo napewno on chce zeby mogl Ci w100% dac pewnosc m.in finansowa nie ma sie co dziwic glupio by sie napewno czul gdyby CI kase rodzice dawali

Gość calineczka1986
no nie znam go zeby stwierdzic ze jest wygodny =(

Gość llllljjj
wpadlam na to nAWET zeby juz z nim tak nie robic tzn seks, a tym bardziej oralny. bo to na dluzsza mate nie ma sensu. chcialabym juz z nim zamieszkac. dlaczego nie zgodzil sie na slub cywilny? moglibysmy wziąć w sierpiniu slub cywilny inawet nie mieszkac ze soba tylko papierekj i obraczka na palcu. dlaczego taknie moze byc?

Gość llllljjj
czyli pomysl ze slubem to niewypal. ale jak ja tak moglam. jeszce wyjezdzajac w sierpniu na wakacje przez mysl mi nie przyszedl slub. ale gdy juz tam sie znalezlismy i wtedy wlasnie zrobilam to - jemu (oral) :) i po tym jak wyszedl do kuchni zrobic dla Nas cos dla jedzenia i przyszedl spytalam go czy moglibysmy wziac za rok slub cywilny

Gość calineczka1986
ale pomysl tez w tej kategorii ze moze gdybyscie wzieli tylko cywilny to on by pozniej mowil ze koscielny nie jest potrzebny jak jest ponoc taki wygodny!!!a chyba kazda kobieta marzy o slubie koscielnym sukience itp

Gość calineczka1986
no nietypowa sytuacja w jakiej mozna faceta sptytac o slub ale czemu nie!!!

Gość calineczka1986
jestes?

Gość llllljjj
powiedzial ze to glupi pomysl, a ze ja jestem osoba niesamowicie uparta to dalej drążyłam temat. w koncu po jakims miesiacu zgodzil sie na ten slub, jeszcze tego samego dnia sie wycofał i odłozyl slub na nasza 3-cią rocznicę a jeszce za miesiąc po rozmowie z e swoimi rodzicami stwierdził ze slubow cywilnych sie nie bierze i ze wezmiemy od razu koscielny ale to jeszce za pol roku tzn planowal nasz slub na sierpien 2008! powiedzial ze na nasza 3-cia rocznice czyli za rok, mozemy sie wyprowadzic i wynajac mieszkanie

Gość calineczka1986
?

Gość calineczka1986
czyli czym TY sie martwisz?bedziesz zonka juz za rok z malym haczykiem=)

Gość llllljjj
bo widzisz ja sie dlugo nie chcialam zgodzic na seks oralny. chcialam z tym czekac. powiedzialm mu kiedys ze dopiero po slubie a on ze slub to za 5 lat jak skoncze studia. gdy wyjechalismy i mu tak zrobilam pierwsy raz - i o to spytalam a on sie nie zgodzil :( powiedzialam mu zeja tak nie mge z nim robic bez slubu bo mam swoje zasady a on powiedzial ze nie musimy tego robic z tym ze za połowe dnia znowu chcial, i takjakos wyszlo to wsyztsko!! bez sensu

Gość llllljjj
no niesądzę. wydaje mi sie ze on bedzie te3n slub tylko odkładal i odkładal, nie wiem ale jeszce we wrzesniu bylam przekonana ze w grudniu (czyli teraz) on bedzie na sto procent pracowal. nie jest tak. wiec jak moge sie łudzić co do slubu

Gość calineczka1986
ja dzis gadalam przez telefon z chrzestna i tez mi sie pytala kiedy wychodze za maz?ale powiedzialam jej ze jeszcze sobie z 3 latak poczeka

Gość calineczka1986
a to tak trudno znalezc mu prace?

Gość llllljjj
ostatnio sie pokłocilismy tydzien temu. od tamtego dnia postanowialam sie zmnienić. tamtego dnia spytal mnie czego bym najbardziej od niego chciala zeby jaki byl i co zrobil - ja odpowiedzialam najbardziej bym sie ucieszyla gdybysmy wzieli slub - on jakos mi znow sie pokretnie tlumaczyl

Gość llllljjj
wiesz nie wiem, trudno jest mi na ten temat mowic, nie chce mu sie wtracac i kazac jeszce pracy szukac. no narazie czeka