Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow...

wierszoklecenie bez zakończenia?

Polecane posty

Drogi wierszokleto! tak bardzo było chujowo? ech... poeto... nie należy się choć słowo?

szukałam tematu, topiku czy jak to zwał... chciałam napisać... ktoś me wczorajsze myśli skasował... powiem tylko k.... mać! ;)

czy coś się dzieje na nowym topiku? rozmówców tam więcej? szukałam, przejrzałam tematów bez liku... i wymysliłam, sama coś skręcę ;)

cóż to za wizja Twój topik zniweczyła? ledwo historia sie rozpoczęła od razu skończyła? pierwsza część księgi należała do Ciebie... ja tylko skromnie dopisuję siebie...

Wierzmy,że sprawcy ulegną przyszłosci, poleje sie krew,połamią sie kosci, A pamiec po nas wieczna zostanie, Historia nagrodzi nasze oddanie Ma księga błaga o Twe dopiski, Łaknąc przemyśleń jak pies pełnej miski Dostrzega tory wspólnej podrózy, Taki poemat wnet się nie znuży...

Cóż... jeśli mych marnych dopisków łakniesz, postaram się sklecić je w składne zdanie. lecz kiedy nudzić się kiedys zaczniesz... powiedz mi w prost o tym mój panie ;)

wiesz? powiem ci w sekrecie, że nigdy zimą ani w lecie, nigdy, przenigdy tak nie pisałam chyba swych możliwości dobrze nie znałam... Co powiesz na to? Chcę poznać Twe imię, jeśli nie powiesz także nie zginę... lecz miło by było znać imię poety, który wciąż pisze słów pięknych palety...

siedze tutaj i czytam Wasze wypociny i mysle, czy mozna wejsc w grono poetyckiej rodziny?

Pozwol,iż będzie to tajemnica, Zdradzona dopiero w świetle księżyca, Gdy gwiazdy ułożą dziwne równanie, a dzień na dobre znowu nastanie, Wyślę je listem, tym wirtualnym, bez atramentu, barrdziej banalnym, mając nadzieję,że mi odpłacisz, swoim imieniem me myśli wzbogacisz

znów umknął w otchłań nocy wierszokleta u słó szukający mocy...

wzbogacę na pewno, odpłacę gdy zechcesz, tym listem banalnym mą próżność połechcesz... pomyślę, że jednak coś wartam dla Ciebie. zastanawiasz się czasem kto mieszka tam.. w niebie?

olajda zapraszam, chcesz? bardzo proszę nie szukaj tu sensu, nie pytaj co wnoszę... temat przewodni... czy taki istnieje? lepiej mów sobie: \" a niech się dzieje...\"

Przyznam z podziwem,ze wciaz sie rozwijasz, Coraz to wieksze przeszkody omijasz, Dlatego rad będe, z Tego przyjęcia, Czy rzuconego na mnie zaklecia Patrząc na gwiazdy, błądze w marzeniach Szukając daleko pytań spełnienia, Lecz księzyc swe rysy ochoczo wystawia, Natychmiast pytania bezczelnie spławia

Zaklęcie padło na grunt podatny? ;) więc moja radość tym bardziej większa. Topik poprzedni był mi przydatny... cóż uczę się od samego mistrza! ;)

Postaram sie jutro, tak twórcza być dalej. nazywasz mnie nimfą? poeto... nie szalej ;)

wieczór sie zbliża nieubłaganie... nie wiem czy będę dzisiaj mój panie... nie myśl, że nie przyjdę znów tutaj, może na maila do mnie zapukaj? ;)

Gawrony fruwają i zimę ściągają, śniegiem posypało i mrozem powiało, ciemność nastała, ale śnieg mroki oświetla, więc spodziewam się zewsząd, że będą miłe święta.

Choinka się świeci pięknie ubrana, a tu na forum pustki od rana Czyżby wszyscy kolędy śpiewają i na gwiazdkę czekają?

olajda! Nastrój świąteczny, przez szarość wypchnięty, sprzątanie, zakupy od rana... Mikołaj w szafie głęboko upchnięty, tylko kolęda ta sama... Szaleństwo ogarnia wszystkie domostwa na tydzień przed świętami. Lecz kiedy nadejdzie ta chwila radosna... coś właśnie dziwnego stanie się z nami. Wiara z nadzieją, miłość i zgoda swe miejsce znajdą wśród nas... I nie dla tego, że taka jest moda, tak właśnie wygląda świąteczny czas...

Na kolędy przyjdzie czas... miły nastrój , cichy las. Najpiekniejszy moment w te święta kiedy ludzkim głosem przemówią bydlęta najgorzej ma karpiowate zwierze na nic miłosierdzie w tej wierze ...

Miłość przy stole, cisza przy żłóbku, spokój nadchodzi też pomalutku, a w naszych sercach radość i gwar, Świeta to właśnie tak wielki czar!

Nie było i nie ma Go wcale, to nic.. poczekam tu cicho, spokojnie... wytrwale... Autobiografię być może pisze... spisuje pewnie ciekawe życie. Moje zbyt nudne szare, banalne, czasem szczęśliwe, częściej fatalne...