Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow...

wierszoklecenie bez zakończenia?

Polecane posty

hej dzieweczko ucz się ucz :D bo to prawda, do życia to klucz. nie zrażaj sie doktórką najwyżej zakończysz powtórką ;)

Gość Niosąca Radość
ide spac bo jutro ciezki dzień o 7 muszę wstać choć wielki ze mnie leń

Subtelnosc i powab, nielicznych domena niewiast dojrzałych, to zycia cena, które przez swiat ida, z bagazem, doswiadczen miłych i gorszych zdarzen;) Jestem człek zwykły, obce mi zaklęcia, O czarowaniu nie mam pojęcia, Baw mnie słowami, drażnij moje oczy, Nie daj mi zasnac dzisiejszej nocy:D

Niosąca Radość, może to i kwiat lecz nie wieku, zobacz jak, wierszoklecie zabrakło słów:( ciekawe zjawi się tu znów?

Gość Niosąca Radość
zjawił się w mgnieniu oka choć w rękach pali mu się robota do tego nie chce dziś kłaść się spać chyba ktoś musi klapsa mu dać

Cierpisz na bezsenność? czy nie chcesz spać? taki wieczór to nie jest codzienność, chcę dawać, ale też... brać

Gość Niosąca Radość
czuję się wyobcowana i samotna jak jeszcze nikt nie był i być nie będzie bo bycie takim zna tylko mój byt yyyyyyyyy:/:D

Robota w rękach pali się strażakom, A taki wiadomo, charakter ognisty, Ja się zwierzam tylko gdzieś wysoko ptakom, Kiedy wiatr mnie niesie mocno porywisty:) Poświecen bez zwrotu nigdy nie uznaje, niczym stgarzec z brodą, tez prezenty daje:) Powiedz tylko słowo, a uzdrowię duszę, Zrobię to bez \"ale, choc wstac wczesnie musze;)

Dlaczego tak sie czujesz? nie pozwalam tak mysleć . Myślałam, że raczej sie radujesz ;) wznieś się ponad to, po prostu leć...

Gość Niosąca Radość
papuga jest mym jedynym towarzyszem a ja już z samotności naprawdę ledwo dyszę

Gość Niosąca Radość
pomyślałąm sobie - dość na tym temacie każdy - świetny gość i mimo, że w dzisiajszy wieczór jest przy mnie tylko papuga to jednak gdzieś tam w świecie ktoś odpowiedzi na me wpisy szuka

Uważaj na słońce ogniste Ikarze, nie zwierzaj się jemu, bo ono Cie skaże. Ptakom też nie mów co w duszy swej masz, z kim , kiedy i w co chętnie grasz. Ptaki choć nieme odchodzą, wędrują, czy możesz mieć pewność, że nie plotkują? o Tobie, o sprawach,o których im mówisz mów do mnie, jeśli choć trochę lubisz...

Ty ,tam na górze daj spokoj papudze, Wszystko mi powie jak sie obudze, Ona pirata chce za kompana, Moze dlatego jest rozbrykana? O pani, zdradzam ja swe nędzne sekrety, Lecz od tych plotek wlasnie kobiety, To ona gdy tylko wiesc się roznosi, Zrywa sensacje i dalej kosi:) Lecz Tobie ufam bo tyś mi wierna, Na kazde słowo myślą współmierna;)

Dla rymu więc piszesz, swój warsztat szkolisz? takiego argumentu nie przewidziałam. Uśmiechnę sie teraz , chyba pozwolisz :D że wcześniej tego nie doczytałam.

Kobieta jest według Ciebie nośnikiem plotki? masz chyba na mysli tylko idiotki ;) Ja nie mam czasu na słów roznoszenie, mówiłam wcześniej praca , szkolenie... Rodzina, szkoła i inne sprawy dla mnie ważniejsze od tej zabawy. Lecz jesli ktoś żywi się plotką , jest dla mnie skończona idiotką ;)

Gość Niosąca Radość
spać już iść miałam Lecz się zasiedziałam Nogi mi zdrętwiały Posłuszeństwa odmawiały A to chyba błąd Teraz chcę uciec stąd Ostre słowa już padają Papuga poszła spać-ja pójdę za nią

Kobieta jest zwykle nośnikiem zagadki, Czasem rwie róże, a czasem bratki, Ja się wpisuję tylko w łaki przestrzenie, Wszak juz kobiecej natury nie zmienie, Tys jest zagadką o miłej tresci, Mozna w niej wiele tajemnic zmiescic, Więc daj mi jeszcze ostatnie rownanie, Na sen spokojny i lekkie spanie:D

dobranoc Nosąca Radość kobietko :D miło mi było rymowac z Tobą, do jutra taka jak my poetko, przyjdź jutro , naciesz nas sobą. :D

Na mnie już w kącie morfi spogląda, i przypomina, że przecież praca... do ucha szepcze, przez ramię zagląda chce zgadnąć kto mysli moje zawraca. żal mi rozstawać się własnie teraz kiedy na dłużej do mnie zajrzałeś. powiedz mi prosze na do widzenia prze ile wiosen juz przeleciałeś?

Wpadaj w objęcia już władcy nocy, Nabierz na nowy dzien wiekszej mocy, Ja wciaz na przodzie z dwójką się wznoszę Juz wkrotce potrzebny wozek i nosze:D Snij snem spokojnym, nich Cie prowadzi, niech dnia nowego toku nie zdradzi dobranoc;)

pamiętasz o liście tym wirtualnym? może choć tak coś do mnie wyskrobiesz,;) kiedy pracujesz w życiu realnym i nie masz czasu, i wtedy powiesz?

Gość Niosąca Radość
ja stawiam na dwadzieścia dziewięć bo gadasz jak mój zięć

Witam po południowo, w nastroju bardzo serdecznym, za oknem jakby zimowo, z mrozem tak bardzo koniecznym.

No i gdzie ten buntownik? prosił mnie na słówko... słów i słówek czarownik, nie wpadł nawet na krótko? ;)

o ja biedna tak się staram i nie mogę nic sklecić.. bo tu sami wspaniali poeci.

nie mów poeci! zwykli wierszokleci ;) i nie bój się \"tworzyć\" nie zdołasz nas zmorzyć :D