Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow...

wierszoklecenie bez zakończenia?

Polecane posty

Piękne rzeczy!buntowniku ;) wyczytałeś coś z liściku? moje imie już nie tajne szkoda tylko, że zwyczajne... ;)

Wyjdź w końcu zza tego płota i przestań dręczyć biednego kota, który na płocie wygodnie leży, w kocim usmiechu zębiska szczerzy ;)

Sąd sądem, sprawiedliwość i tak po mojej stronie ;) chciałes pazurki? prosze weź całe dłonie! Nie migaj sie prosze , bo to nie wypada, nie znam Twego imienia, oj będzie swada! :P

Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie ;) czy juz mówiłam jak bardzo lubię? Noc czarnym płaszczem nakrywa i mnie zaraz otulę się w błogim śnie...

Żegnam sie z Toba z nadzieją, na jutro założę bikini, a na to futro ;) kłamię :D nie lubie futer, z pewnością lepsze \"dżiny\" i skuter :)) kolorowych

Wena znowu zawitała !:) prosi ! napisz ! Będzie chwała dla ciebi dla ludzi może uczucia ostudzi? ;) Te złe, a nie te dobre ostudzi... bo wszystko co piszesz? jest dla buszujących w necie! i co wy na to poeiwcie? :)

Gość Niosąca radość
jajo :P bo weny dziś brak chyba robię się jak stary, zgniły skrzat

Weno wróć do Niosącej, do Ciebie wołającej o pomoc w tworzeniu rymów i wersów, jak dorodnych synów ;)

Biegamy za chwiłą radości! Szukamy chwili mądrości!Lapiemy chwilę wspomnień! Żeby o tobie nie zapomnieć! O moj topiku 😍 kochany....! dla wszystkich drzwi otwieramy.🌻

Czasu brak na rymowanie, ale rację wielką masz czas sie zabrac za pisanie, bo z kafe wywalą nas ;)

Nikt nie pisze, muszę ja wcisnąć chociaż grosze dwa, aby topik dalej trwał szansę innym w rymach dał.

Och, Czyta się was bardzo miło gdyby kiedys się skończylo żal by było

i ja się w tych rymach lubuję choć dziś brak u mnie rymu- tego nie pojmuję :(

O !tak! O Tak! piękny jest świat w necie, zwłaszcza gdze awangarda zawita ! Słowo piękne napisze,ludzi zadowoli skrzydła rozwinie szeroko żeby otuchy dodać tym nieśmiały dzisiaj bez rymów jest bo brak mi słów kilka aby aby sklecic jednego rymka

Nie narzekajcie na brak weny, z nią czy tez bez niej napisać możecie. jest o czym pisać, są w życiu takie sceny, o których rymujcie jeśli tylko chcecie ;)

Gość rebeka2
I ja do was na chwilę wskoczę może też czymś zauroczę. Nie jestem poetą, ale tylko aż wierszokletą. Narazie czytaniem sie karmiłam tego co tu zobaczyłam. Postanowiłam czasem się pojawic i jakiś slad tu po sobie zostawić.

Moje rymy też banalne, czasem myslę , ze fatalne ;) lecz nie dręczy mnie to wcale, bo me mysli są jak fale. Czasem dziwne, nigdy czarne dość radosne,nieraz marne. Każdy inne stany ma piszmy więc co w duszy gra! :D

Gość rebeka2
Dobrze czasem jest poczytać cudze myśli w loie chwytać. Dobrze tez samemu tworzyć i na innych sie otworzyć. Nie dokońca może warto być tak całkiem tu otwarta. Lecz grać tzeba czystą kartą i dorzucić jakąś wartość.

Gość rebeka2
Na dzień dobry tu zaglądam i przeczytać cos porządam. Nie ma jednak tu nikogo więc już koniec, bo dla kogo?

Dzień mam zwykle zabiegany, więc nie piszę, nie rymuję. człowiek tak zapracowany, lecz wieczorem... nie daruję, muszę choćby słówko kliknąć, by spokojnie, słodko zasnąć ;)

nie powiem , ze jestem tutaj przypadkiem, ;) lecz nie pisałam, nie miałam do kogo. Przypłynąłeś w noc mrocznym statkiem, i wysypałeś słów , słówek mnogo :D

Powieki spadają życiem zmęczone , czas odejść i wtulić się w mrok. Me ciało potwornie zmartwione, poczyni jutro ku wiedzy krok... Dlatego rano znów wcześnie wstanę, wypije kawę, albo i nie... zaszyję w sobie zmęczenia ranę kolejna pasja zabierze mnie. Jutro z zazdrością pomysle o tych, którzy lenistwu oddadzą się. Pomyslę o wszystkich dobrych i złych tych co w swych myslach mają i mnie...