Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow...

wierszoklecenie bez zakończenia?

Polecane posty

Stary, cherlawy lecz jeszcze dyszy. Może to sapanie wreszcie ktoś usłyszy??

Czy ważny jest tutaj termin produkcji? przeciez nie po to ten topik powstał, o nie prowadzi do żadnej rewolucji, dla wierszokletów stworzony został ;) Każdy kto taką potrzebę czuje, może zostawić tu kilka słów. Nikt tu nikogo nie adoruje ;) masz parcie na kartkę? po prostu mów!

Gość Niosąca Radość
słowo za słowem zgranym zespołem działamy my strony są już trzy

niosącej radość- w podzięce za podnoszenie topiku- usmiechów bez liku :D :D :D

Gość Niosąca Radość
Cieknie mi z nosa i gardło mnie boli Ale kafeteria nie da wygrać niedoli Śmiesznych tu słów cała masa Chyba z radości pobiegnę do lasa :D:D Ja nie podniosłąm tego tematu Więc nie ma za co dziękować mój brachu :D:D:D

Gość Niosąca Radość
Uśmiech jednak to rzecz fajna niesłychanie Toteż dziękuję Ci za nie

Gość Niosąca Radość
i tak oto proszę - temat się rozrasta byłoby milej gdyby ktoś mi przyniósł ciasta

Gość Niosąca Radość
Aż mi ślinka poleciała Ale żem nic nie dostała :D:D

Niedziela, dzień święty, odpoczywać mamy... szkoda , że ciężko utrzymać te ramy ;) praca nie zając, jak powiadają, Ci, którzy o pracy pojęcia nie mają. Dla mnie niedziela to dzień jak inny, i nie mam pretensji, nikt nie jest winny, że praca , nauka, rodzina- to wszystko razem dostarcza mi ciągle nadmiaru wrażeń ;)

Gość _enter__
plecicie, klecicie głupoty kręcicie, nic tu nowego i tak nie wymyślicie ;) gdzie jest Mickiewicz Słowacki czy Tuwim z rąk ich poezja nie martwe słowa ona uskrzydla nie staje w gardle jest dla nas źródłem nie skrzynka pandory. :P

_enter__! Natchnienie miałeś, więc napisałeś zapytam tylko: dlaczego oceniałeś??? nikt tu się z nikim nie chce równać! i jeśli tak bardzo nie chcesz nas uznać, odejdź i nie mąć w naszych szeregach poszukaj ofiary na innych topikach! ;)

ehhh... książę Ty mój, trochę mi żal, rzadko zaglądasz, odpływasz wciąż w dal... walczę, wciąż walczę o rymy, które czasem są barwne, częściej ponure...

Gość Niosąca Radość
Coś się tu dzieje niepokojącego Lecz jednocześnie ujmującego Bo takie dyskretnie kokietowanie Sprawia radość tym co patrzą na nie

Dlaczego tak masz czasu mało? co Cię tak pochłania? czyżby coś na przeszkodzie stało? a może coś powstrzymuje od zaglądania?

niosąca radość widzisz kokieterię? to nie to co myślisz sobie, znasz przecież kafeterię ;) dla przyjemności to robię :D Choć nie zaprzeczę, że lubię gdy wierszokleta pisze, nadzieję mam taką i jej nie zgubię, że on zapełni zawsze ciszę...

To forum nie zna dyskrecji pojęcia, Ono się karmi publiczną padliną, Jednak przygarnął ktoś kiedyś księcia, Który miał wiele ukrytych imion, Czas wciąż ucieka, nigdy za wiele, by móc osiągnąc radosc ze słowa, Przeszkód na razie z niczym nie dziele, Jeszcze nie tłamsi mnie żadna teściowa?:D

Gość Niosąca Radość
czas nigdy sie nie konczy wiec go nie zaklinaj ze malo - nie narzekaj przemilcz, ze ucieka

Czy wiesz wierszokleto, że mnie czarujesz? choć pewnie nie taki masz plan ;) Czas... cóż ucieka, więc go nie marnujesz dla podstarzałych 30-letnich dam :P

Narodzin uczucia jesteśmy świadkiem? Przepraszamy. Całkiem przypadkiem .

Gość Niosąca Radość
30 lat???? toż Ty w kwiecie wieku nie obijaj się idź podbijać świat człowieku!

Jak Dzieweczka co sie zowie musze sie uczyc dzisiaj sciage sobie zrobilam moze sie doktórka nie dowie