Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Gość Marekk:-}
**************************************baran******************************************** a Ty.?. udał się

****************************************😘********************************kiss Pani Koziorożec ;-}

**************************************************************************************** Spacer z pieskiem ech co począć 😘 niebawem wrócę ;-} będziesz.?.

*********************************************************************************** Dla Ciebie:::❤️moje Koziorożce nieufne w stosunku do otoczenia. Uważają, że prawdziwych, bezinteresownych przyjaźni nie ma na świecie, a wszelkie obietnice i przysięgi po to się składa, aby ich nie dotrzymywać. Są przeciwnikami wszelkich nowości, boją się ich, a najlepiej funkcjonują w raz już ustalonym porządku świata. Na otoczeniu sprawiają wrażenie ludzi oschłych, cynicznych, nieufnych, sztywnych i chłodnych. W rzeczywistości jednak jest to tylko ich poza ochronna, gdyż są wyjątkowo wrażliwi i pełni obaw. Nie rozumieją innych i nie pragną sami być rozumiani. Starają się zachowywać w tym względzie całkowitą niezależność i samowystarczalność. Tworzą własny system wartości i kierują się nim w życiu. Mają sobie tylko znane powody do nieufności, z natury są małomówni, chłodni i z pozoru mało serdeczni. Często spowodowane jest to kompleksami lub brakiem talentów towarzyskich. Osoby te są wobec siebie bardzo wymagające, poważnie traktują swoje błędy i niedociągnięcia, analizują i starają się unikać ich w przyszłości. Krytyczny stosunek do własnych osiągnięć sprawia, że nie muszą mieć nad sobą kontroli. Odpowiada im praca, w której trzeba samodzielnie podejmować decyzje. Z tej dekady najczęściej wywodzą się ludzie skromni, którzy sukcesy lub karierę osiągają wieloletnią pracą. Stan taki bynajmniej nie jest spowodowany mniejszymi ambicjami, lecz brakiem odpowiedniego rozmachu, błyskotliwości i elastyczności. W miłości, a nawet w okazywaniu sympatii, są powściągliwi, gdyż obawiają się nie odwzajemnionych uczuć lub utraty ukochanej osoby. Gdy jednak wstąpią w związki małżeńskie, najbardziej wiernymi i oddanymi partnerami traktującymi partnera jak bóstwo , ale zawsze pozostają nieco sztywni i zamknięci w sobie dla otoczenia. Z tej dekady wywodzi się najwięcej osób, które decydują się samotnie iść przez życie.Myślę, że trafiłem.?. sex Trudno jest jej oddzielić seks od miłości. Zakochuje się w swym partnerze lub podejmuje stosunki z kimś, kogo pokochała. Ten ścisły związek stwarza jednak ograniczenie. Kobieta spod znaku Koziorożca jest z natury bardzo seksowna i bardzo uczuciowa. Podoba jej się niewielu !mężczyzn. Czasem pod wpływem impulsu młodo wychodzi za mąż. Wydaje jej się, że jest to jedyna miłość w jej życiu. Zanim się zorientuje, jest już obarczona rodziną. W pierwszych miłosnych przygodach przerażają ją rozmiary pożądania. Bywa uległa i poddaje się partnerowi całkowicie. Szuka bezpieczeństwa. Gdy jest sama, nie czuje pełni życia, staje się apatyczna, sądzi, że miłość już się nie zdarzy,. Spotka jednak atrakcyjnego mężczyznę i wszystko się powtórzy: bezsenność, bicie serca, brak apetytu. W zamian będzie uwielbiana, pożądana i doceniana. W łóżku jest znakomita nie do opisania wręcz dla odpowiedniego czułego i dominującego partnera. Prymitywu nie zna i nie rozumie. Podoba się mężczyznom dominującym silnym i kochającym sex.Potrzeby i emocje obojga przekształcają się wówczas w czyste zmysłowe uniesienie. Działa instynktownie, dla partnera zrobi wszystko. Potrafi jednak osiągać szczyty rozkoszy, znane tylko wybrańcom.Koziorożec z tej dekady to najbardziej zaskakujący znak.Cicha woda kryjąca wewnątrz wodospad rozkoszy wystarczy dotknąć❤️ Można o niej powiedzieć, że jest niezwykle wartościową osobą. Cechuje ją pracowitość, systematyczność i wierność. Swoje obowiązki, jak i życie w ogóle, traktuje bardzo poważnie. W jej domu panuje zawsze ład i porządek. Kuchnia jest jej domeną. Potrafi w sposób oszczędny przyrządzać znakomite potrawy. Zawsze dąży do stabilizacji rodzinnej i to zarówno uczuciowej, jak i materialnej. Oprócz tylu zalet pani Koziorożec ma i ciemne strony charakteru. Przede wszystkim to nieufność do świata, zasklepienie się w sobie, wieczna powaga jak na pogrzebie hiszpańskiego księcia, po prostu brak radość życia. Bywa na ogół skryta i małomówna. Jest całkowicie oddana swoim najbliższym. Swoje ewentualne rozczarowania znosi w milczeniu. Chłód na twarzy to często tylko maska, a nie odbicie wewnętrznych niepokojów. W sprzyjających warunkach ta sama osoba potrafi się śmiać, być dowcipną i nadawać ton w towarzystwie. W życiu erotycznym jest nieco zablokowana. Rzadko się zdarza aby wybrała sobie odpowiedniego partnera. Przeważnie wychodzi za mąż nieco pochopnie i w dość młodym wieku. Później następuje rozczarowanie i frustracja, stąd ta mina męczennicy. Najczęściej w późniejszym wieku poznaje odpowiedniego mężczyznę i jest z nim szczęśliwa. Jeżeli nie, to miewa sporadycznie przelotne miłostki, a jej przygnębienie powiększa się. Na co dzień w sprawach seksu jest niezwykle wstrzemięźliwa, nie znosi nawet żartów na ten temat, jest płochliwa i prawie za każdym razem trzeba ją zdobywać na nowo. Żona spod znaku Koziorożca ma za to wielką zaletę, mianowicie czas działa na jej korzyść. W dojrzałym lub późniejszym wieku jest urodziwsza niż kiedy była panienką. Można o niej powiedzieć, że jest niezwykle wartościową osobą. Cechuje ją pracowitość, systematyczność i wierność. Swoje obowiązki, jak i życie w ogóle, traktuje bardzo poważnie. W jej domu panuje zawsze ład i porządek. Kuchnia jest jej domeną. Potrafi w sposób oszczędny przyrządzać znakomite potrawy. Zawsze dąży do stabilizacji rodzinnej i to zarówno uczuciowej, jak i materialnej. Oprócz tylu zalet pani Koziorożec ma i ciemne strony charakteru. Przede wszystkim to nieufność do świata, zasklepienie się w sobie, wieczna powaga jak na pogrzebie hiszpańskiego księcia, po prostu brak radość życia. Bywa na ogół skryta i małomówna. Jest całkowicie oddana swoim najbliższym. Swoje ewentualne rozczarowania znosi w milczeniu. Chłód na twarzy to często tylko maska, a nie odbicie wewnętrznych niepokojów. W sprzyjających warunkach ta sama osoba potrafi się śmiać, być dowcipną i nadawać ton w towarzystwie. W życiu erotycznym jest nieco zablokowana. Rzadko się zdarza aby wybrała sobie odpowiedniego partnera. Przeważnie wychodzi za mąż nieco pochopnie i w dość młodym wieku. Później następuje rozczarowanie i frustracja, stąd ta mina męczennicy. Najczęściej w późniejszym wieku poznaje odpowiedniego mężczyznę i jest z nim szczęśliwa. Jeżeli nie, to miewa sporadycznie przelotne miłostki, a jej przygnębienie powiększa się. Na co dzień w sprawach seksu jest niezwykle wstrzemięźliwa, jednocześnie jest demonem seksu bardzo płochliwa i prawie za każdym razem trzeba ją zdobywać na nowo. Żona spod znaku Koziorożca ma za to wielką zaletę, mianowicie czas działa na jej korzyść. W dojrzałym lub późniejszym wieku jest urodziwsza niż kiedy była panienką. ożna o niej powiedzieć, że jest niezwykle wartościową osobą. Cechuje ją pracowitość, systematyczność i wierność. Swoje obowiązki, jak i życie w ogóle, traktuje bardzo poważnie. W jej domu panuje zawsze ład i porządek. Kuchnia jest jej domeną. Potrafi w sposób oszczędny przyrządzać znakomite potrawy. Zawsze dąży do stabilizacji rodzinnej i to zarówno uczuciowej, jak i materialnej. Oprócz tylu zalet pani Koziorożec ma i ciemne strony charakteru. Przede wszystkim to nieufność do świata, zasklepienie się w sobie, wieczna powaga jak na pogrzebie hiszpańskiego księcia, po prostu brak radość życia. Bywa na ogół skryta i małomówna. Jest całkowicie oddana swoim najbliższym. Swoje ewentualne rozczarowania znosi w milczeniu. Chłód na twarzy to często tylko maska, a nie odbicie wewnętrznych niepokojów. W sprzyjających warunkach ta sama osoba potrafi się śmiać, być dowcipną i nadawać ton w towarzystwie. W życiu erotycznym jest nieco zablokowana. Rzadko się zdarza aby wybrała sobie odpowiedniego partnera. Przeważnie wychodzi za mąż nieco pochopnie i w dość młodym wieku. Później następuje rozczarowanie i frustracja, stąd ta mina męczennicy. Najczęściej w późniejszym wieku poznaje odpowiedniego mężczyznę i jest z nim szczęśliwa. Jeżeli nie, to miewa sporadycznie przelotne miłostki, a jej przygnębienie powiększa się. Na co dzień w sprawach seksu jest niezwykle wstrzemięźliwa, nie znosi nawet żartów na ten temat, jest płochliwa i prawie za każdym razem trzeba ją zdobywać na nowo. Żona spod znaku Koziorożca ma za to wielką zaletę, mianowicie czas działa na jej korzyść. W dojrzałym lub późniejszym wieku jest urodziwsza niż kiedy była panienką. to z kim, czyli powinnowactwo serc Koziorożec z Baranem Wiele wskazuje, że to może być bardzo udany związek. Baran będzie musiał niemal każdorazowo zdobywać Koziorożca, przecież zdobywanie jest jego główną pasją. Sam również zyska na trwałości uczuć i stabilizacji związku. Koziorożec wykorzysta impet partnera w załatwianiu wielu trudnych spraw istotnych dla ich stadła. Oboje kochają żywiołowy sex Baran przyznaje się do tego Koziorożec chce być zdobyty, a raczej wzięty najlepiej przez szybkiego i dynamicznego osobnika :-} TRAFIŁEM.?. W pierwszej dekadzie Koziorożca urodzili się m.in.: Giacomo Puccini - kompozytor Adam Mickiewicz - wieszcz narodowy Issak Newton - fizyk Mao Tse-tung - polityk Marlena Dietrich - aktorka

Zaskoczyłeś mnie widzę, że stworzyłeś dwie wersje ta ostatnia wiesz o czym mówię koniec to ja no i początek cały zgadza się co do joty jestem strachliwa, ale faktycznie z tym seksem masz racje przynajmniej ja i moja koleżanka koziorożec tak właśnie mamy nigdy nie przyznamy się do pożądania, ale jak już przyjdzie coś do czegoś rozszarpałabym:P Jak to pozory mylą prawda? Tak chyba ma większość Kobiet nie wiem? Spisałeś się na medal horoskop prawdziwy dekada też Jesteś astrologiem czy jasnowidzem? biały? Zaraz poczytam Twój horoskop:)

***************************************************************************************** 🌼piękna ❤️ .?. przyciągasz😘 pociągasz😘 pachniesz jesteś Magnolią już rozumiem :-}

Dziękuję http://www.youtube.com/watch?v=TNsOqVBzrYo&feature=related Mareczku to na dobranoc muszę spać miałam ciężki dzień a jutro będzie fajowy noc tequila PEWNIE SPYTASZ CO TO a to kilka moich koleżanek tańczy i pije tequile oczywiście w domu za miastem w środku lasu więc można hałasować same baby ! ale bywa zabawnie bez podtekstów hihi bez facetów bo wszystkie jesteśmy wolne !długo na mnie czekały więc będzie zabawnie:) http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=L0QtC11fI3o&NR=1 NOC TEQUILI '' ŁOŁ .....:) wejdę rano pa miły biały?????????napisz co robisz??///

***************************************************************************************** oooo to dopiero błagam Cie nie upij się 🌼 zabierzesz mnie.?.ech baby wyłącznie.?.😘 będzie się działo hmm :-} ******************śpij słodko piękna*********************************** 😘dla CIEBIE

NIE piję nie pale ale może zapalę! papieroska mentolowego:) nie ćpam same baby Mareczku:) wiesz ja bardzo lubię zazdrosnych mężczyzn uwielbiam:) nie mam pojęcia czemu:)🌼dla Ciebie nikt nie był chyba o mnie zazdrosny to Ty bądź tak:) papapapapapapapcałuski spij milutko:)

**************************************************************************************** nie zasnę 🌼 śpij kwiatuszku **************będę zazdrosny***** do jutra słodka ❤️

**************************************************************************************** Koniec dnia a u Ciebie już 'noc teqili' zapewne.?. ******* Baw się szałowo❤️myślę o Tobie🌼do jutra Słoneczko:-}

******************************************************************************************* chcę Cię zabrać //www.youtube.com/watch?v=QZu6p3ZwdTI&feature=related Słonko

***************************************************************************************** Słonko wstąpię wieczorem 🌼 możesz mi podać mail .?.napiszę :-} ❤️😘😘🌼❤️

****************************************************************************************** mam dziękuję😘

Gość kurde gdzie się podzialiście
Magnolio pisz!!!!!!!!!!!!!

Gość kafeteria.pl :)
jak to gdzie ? na mailach ale swoich :):):) a szkoda miło się ich czytało to takie budujące że jednak miłość ( zauroczenie fascynacja chemia) zdarza się cześciej niż myślimy a więc nigdy nie można tracić nadziei 😍 jednak jest :):):)

Słodki powiew nieznany deszcz dotyka mego ciała migoce słońce cała drżę choć jeszcze Cię nie widziałam Prosiłeś mnie tak bardzo bym o nim zapomniała że On nie kocha mnie nie pragnie mego ciała. Ty mówisz ja zasłucham się w ciepłym miłym dźwięku lecz serce wciąż odwraca się w bursztynowym tonę wdzięku. Obiecam Ci to jedno więc jeżeli On mnie nie chce zobaczysz mnie zobaczę Cię co dalej odpowie serce:) Tyle mogę zdradzić :)

Magnoliowy nadszedł czas wobec tego ci napiszę że przepięknie czuję się chociaż czasem słyszę ciszę. Sprzątam ciągle krzątam się coś gotuję lubię z ryżem piszę myślę jeżdżę gdzieś ciągle tęsknię za Paryżem. Może czas już jechać stąd do innego tam jestestwa szukać innych potraw, rąk tam gdzieś dla mnie gra orkiestra. Decydować trudno mi jeszcze troszkę się powstrzymam chyba że mnie Bursztyn tu jeszcze na chwile zatrzyma. :D

Gość DZIĘKUJĘ
TERA MOGE SPAC PAPATKAA