Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria22

Pozbywam się brzuszka, kto ze mną?

Polecane posty

Do Kaska567----> jak chcesz ię zmobilizować, to może kup sobie jakiś ciuch o rozmiar za mały lub wygrzeb taki z szafy, ale musi być ulubiony, uwierz mi to działa!!!! I do roboty!!:D

Hej dziewczyny!!! Muszę się pochwalić, zrzuciłam kolejne 1,5 cm. w pasie:D Teraz mam 64 cm! Do ideału więc już tylko 4 cm:P Nawet nie wiecie jak się cieszę:D Trzymam za was kciuki! Piszcie jak tam, to hula hop jest cudowne, ćwiczenia tyle nie dają co to koło - pozdrawiam!

staram sie krecic codziennie przez ok 30 min.cholera mialam 2 dniowa przerwe !! ;)

To i ja się pochwalę - zeszło mi kolejne pół centymetra z talii i 1 cwntymetr z bioder. Do ideału zostało więc 5,5 centymetra, czyli połowa drogi za mną. Niestety nie kręcę hula-hop, muszę się uczyć, po pracy często jestem zmęczona, albo boli mnie głowa i nie ma mowy o żadnym ruchu. Ale postaram się coś wymyśleć i na to :-) Maria gratuluję :-)

WoW, ESCAPE, to super wynik! a jak długo kręcisz?, to nic, ze nieregularnie, ja też czasem zapominam. Gratuluję -----> ESCAPE jestem pewna, że do wakacji dasz radę!!! bo pewnie do tego dążysz, jestem z ciebie dumna:D pozdrawiam!

Do ESCPE -----> wow super wynik, a jak długo już ćwiczysz? gratuluję, do wakacji na pewno będziesz miała super figurę, może wymienimy się wtedy zdjęciami? pozdrawiam

ja tez chce!!! moj brzusio pozostawia wiele do zyczenia , ehhh.... jeszcze rok temu na wakacjach wazylam 13 kg mniej!!!! ale po wyjezdzie z polski i przez tabletki antykoncepcyjne przytylam masakrycznie;/ 3x zmienialam tabletki, ale po pierwszych przytylam 5kg a po drugich 3;/ a reszta kg to pewnie zmiana jedzenia i malo ruchu:( te trzecie tabletki sa ok(mowi sie do 3x sztuka hehe) spadlo mi po nich ze 3 kg no ale czeka mnie jeszce 13!!! uff ciezka droga no wiec ja jestem na diecie slim.fast od tygodnia (jeszce tylko 12 tygodni hehe) i juz troszke mi ubylo bo czuje po spodniach, nie watro sie wazyc teraz bo wlasnie jestem przed okresem (podobno wazy sie ok 1kg wiecej) do tego postaram sie krecic hula hopem. e tam postaram, zaraz je wygrzebie i do dziela!!:) ja mam takie 90cm plastikowe, ale troche lekkie, za to kreci sie nim bez problemu. tylko problem w tym ze nie czuje wysilku krecac nim, za lekkie???????

w moim przypadku powiedzieć że kręcę nieregularnie to za dużo, ja po prostu kręcę od czasu do czasu (niestety) :-/ ale dobrze że jest ta siłownia chociaż. Wczoraj się zwarzyłam i jest 53. Odchudzam się od 4 miesięcy to średnio wychodzi ok kilogram na miesiąc. Możemy się wymienić fotkami Maria, bardzo chętnie, napewno będziemy miały się czym pochwalić :-)

escape->no ja wlasnie tez teraz biore yasmin:) i odkad go stosuje zgubilam juz 4 kg (w sumie bez diety i cwiczen):)

hay a jak długo nalezy tym hula hop krecic by zauwazyc jakies rezultaty ??? i jeszcze jedno ja potrafie tylko w jedna stronę a mianowicie w prawo :( boje sie ze bedzie sie to odznaczało ... :( :(

Do------> ***Michaela***, ja pierwsz efekty widziałam już po 10 dniach:D. po miesiącu spadło mi ponad 2,5 cm.Ćwiczyłam tylko pól godz./ dzień Jak będziesz ćwiczyć dłużej to efekt będzie szybszy i lepszy, pewnie nawet do 4 cm. Ja też ćwiczę jedną stroną i nic się nie odznacza:D pozdrawiam

Gość Ankafanka
Ja ćwicze już 3 dzień weidera ale jest problem....Dopiero dzisiaj udało mi sie zrobic jedno powtorzenie(6 razy prawa,6razy lewa) ale efekty są pokazały mi sie miesnie nie duzo ale SĄ!! I robie jeszcze rowerek ile wytrzymam i ćwiczenia na nogi. I zobaczymy jutro jeszcze raz zrobie weidera NAPRAWDE WIDAC EFEKTY!! I mam dietę po prostu nie jem słodyczy nie jem po 18 jem mało na obiad np.2 naleśniki z serkiem waniliowym) i pije herbate bez cukru i jem warzywa i owoce... Trzynmam za Was wszystkie kciuki!! Wy też trzymajcie za mnie :))

krece codziennie 30 min kula-hopem.pije codziennie zielona herbate.staram sie nie jesc slodyczy a jesli wieczorem jestem glodna to przygotowuje sobie kolacyjke(jogurt lub 2 tarte jablka zmieszane z 4 lyzkami otrąb pszennych/zapycha zoladek i dobre na przemiane materii/Otreby staram sie jesc codziennie

Gość nuna32
Pożyczam jutro hula hop od córeczki i zaczynam kręcić.Za 3 tyg. mąż wraca do kraju,to się zdziwi.

Gość nuna32
To znowu ja.Dzięki dziewczyny!Fajnie się kręciło,tylko najpierw nasypałam kaszy do kółka,bo kiedyś już próbowałam i mi nie wychodziło.Takie ciężkie dłużej się kręci.

a ja wczoraj wskoczyłam na stepperek i stepowałam 30 minut, potem miało być hula hop ale wytrzymałam niecałe 10 minut bo coś mnie brzuch bolał pewnie po jabłku bo na codzień nie jem owocow , i w ogóle tak mi po nim brzuch wzdęło. nigdy więcej żadnych jabłek :-/

Gość nuna32
Do-----ESCAPE Mam podobne wymiary jak Ty na początku.Od kiedy ćwiczysz?Stosujesz jakąś dietę?Też chciałabym zgubić parę cm w pasie.

no dobra mam juz hula-hop, taki wiekszy ale jest zbyt lekki, w jakis sposob go obciazyc?wiem ze niektore dziewczyny cos robily, ale czy ja mam rozkleic to koło i cos wsypac po prostu?czekam na odzew:)

do nuna32 --> ćwiczę od 3 miesięcy, dieta niskowęglowodanowa od 4 miesięcy. efekt płaskiego brzuszka był widoczny już na początku diety

Dziewczyny, dołączam do was! Jeszcze ostatnio łudziłam się że niejedzenie wystarczy mi żeby moja figura wróciła do normy. Od dwóch tygodni jem bardzo mało, zero ziemniaków, średnio dwie kromki jakichś dietetycznych sucharów dziennie, soki, zero słodyczy... Odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. W sumie czuję się lżej ale... tłuszcz na brzuchu wciąż mam, na dodatek w postaci dwóch pionowych fałd po obu stronach pępka (rozepchany żołądek czy co???) i obawiam się że na to pomogą mi tylko ćwiczenia. Spróbuję popływać i może zachce mi się pływać częściej. Dziś kupię też - o ile znajdę - hula hop. No i tak czytam co jeszcze robicie, może zmobilizuję się do podobnych wysiłków (niestety leniwa i bardzo niesystematyczna jestem). To będę tu wpadać. A póki co, napiszcie, proszę, czy którejś z was udało się wyszczuplić brzuch TYLKO dzięki hula hop i jeśli tak to jak często kręciłyście i jak długo.

Nuna32, haha, czytam co piszesz... Mnie też wzięło tak na dietę i zmianę stylu bo mój mąż wyjechał i chcę jego i siebie miło zaskoczyć... A wcześniej robiłam mu późne obiady na powrót z ciężkiej pracy, więc i sama jadłam, brałam tabsy, nie miałam czasu w tygodniu na ruch, no i zapuściłam brzuch i boczki.

Gość nuna32
do-----nenemosha ja wsypałam kaszkę mannę ok.1 kg

Gość nuna32
przepraszam ,pomyłka-0,5kg

nuna: rozumiem ze mam po prostu odkleic w miejscu laczenia koło a potem ponownie skleic? dzieki za podpowiedz:)

Gość nuna32
No to się dziś rozkręciłam,gdyby tak wszystko zsumować to będzie godzina.Mięśnie mnie nie bolą,ale trochę je czuję.Ciekawa jestem co będzie jutro.Mniej tez jadłam niż zwykle i czuję sie świetnie. Pozdrowionka.