Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria22

Pozbywam się brzuszka, kto ze mną?

Polecane posty

hej, wczoraj zrobiłam przez dzien dwa razy to ABS 8min,bo jak pisałam nie sprawia mi juz takiej trudnosci, ale musze jeszcze cos robic bo juz nie mam po tym zakwasów. wczoraj sie wazyłam i schudłam 2kg. kurcze oczekiwałam lepszych efektów, ale w sumie to nie wazyłam sie dokładnie na poczatku, i nie miałam jakiegos dnia zero, od któregoo zaczęłam diete, poprostu pomału zaczełam ograniczac. dzis musze wiecej pocwiczyc,mam nadzieje ze znajde na to czas,... :-) piszcie wiecej babeczki, wieksza motywacja jak piszecie :D

no ja chyba nie zmotywuje nikogo, póki co - to już chyba 9 dzień, a waga stoi w miejscu, obwód też :( Wczoraj zeżarłam pączka [ zły ]

Gość pumeksol
a wam bardziej zalezy na wadze czy na wygladzie?? bo mi na wygladzie. chciala bym miec talie... :) jak juz pisalam to od jutra zaczynam tak porzadnie. a poki co ucze sie krecic tym hula hopem. acha. ma tez pytanie co do 6w co to znaczy dwie serie po 6 powtórzeń?? czyli ze robie najpierw 6 powtórzeń z jednego, potem nastepnego itd. a potem to wszystko powtarzam jescze raz czy jak?? a mozeto chodzi o to zeby 2 razy dziennnie wykonywac po serii?? czy najpierw moze 2 razy po 6 serii z jednego, potem 2x6 z drugiego itd?????

pumeksol - seria to: 1-wsze ćw. x6 2-gie ćw. x6 3 - cie ćw. x6 ......... i tak do 6-stego ćw. potem wszystko powtarzasz, czyli robisz druga serię. Ja robię wszystko od razu bez przerw. Zalezy mi na wygladzie, nie na wadze, ale myslałam, że skoro w pasie nie ruszyło, to może waga spadła

ehhh bylo tak pieknie... zrzucilam 4 kg nawet cos cwiczylam ale przyszly walentynki i przez 3 dni obrzeralalm sie czekoladowymy serduszkami + kolacha w restauracji, wczoraj urodziny mojego kochania i oczywiscie wielki tort czekoladowy:|i w ogole apetyt mialam niebanalny;/ i przybylo 2kg ;( wiem wiem ze to moja wina i tylko moja, ale mam za slabo silna wole;/ ehhh len jestem jak cholera;/ i jestem na siebie strasznie zla ale jutro pierwszy marca, pierwszy wiec mozna cos zaczac od poczatku, wiec wracam do swojej diety i Boze daj mi motywacje do cwiczen ja chce schudnac jeszce 10 kg! teraz waze ze 78kg przy wzroscie 176cm ;/ masakra! moja wymarzona waga to 65, no ale na dobry poczatek moze byc te 68 hehe jeszce jakos bym to przezyla gdyby nie moj ogromniasty bebech:( sama kupa tluszczu:( 80cm;/ wiec tak jak powiedziala Futura , piszcze jesli widzicie poprawe bo to bardzo motywuje i mozecie wypominac mi wszystko jesli zgrzesze :) bede wdzieczna:) hehe

Monika---ja po drugim dziecku też zgubiłam talię ,teraz dzięki HH, powoli ją odzyskuję,ubyły mi 4cm[jest teraz 71], szkoda że przez 10dni nie mogłam ćwiczyć ze względu na kręgosłup,bo miałabym czym się pochwalić.Fajnie że jest więcej dziewczyn,razem rażniej.

Monika---ja po drugim dziecku też zgubiłam talię ,teraz dzięki HH, powoli ją odzyskuję,ubyły mi 4cm[jest teraz 71], szkoda że przez 10dni nie mogłam ćwiczyć ze względu na kręgosłup,bo miałabym czym się pochwalić.Fajnie że jest więcej dziewczyn,razem rażniej.

ja mam 167cm waga ok 54kg i co ztego ----brzuchol jest.

Gość rozetka06
Zaczynam cwiczyc brzuch bo do wakacji niewiele czasu zostalo... Hula hop to dla mnie przyjemnosc. Gorzej z cwiczeniami- czesto od nich boli mnie kregoslup. Mam nadzieje ze wytrwam i bede miala plaski brzuch.

ja dzisiaj dołek 😭 nie nazarłam sie jeszcze, ale tez nie trzymałam scisłej diety...no i nie cwiczyłam tyle co chciałam, poprostu słabszy dzien...cwiczenia sprawiaja mi dzis wiecej trudu..przez chwile zwatpiłam, czy warto...czy mam siłe..kurcze niech juz bedzie ciepło to energii przybedzie... ja jeszcze nie mam hula hop, męzus mi nie kupił, mój synek sie pyta taty : \"tatusiu kupiłes mamusi huja hop?\" :D

Gość Mala_M
Kto jest chętny na wspólne regularne wypady na basen lub/i areobic lub jogę. Warszawa. Info na Mala_M@go2.pl

Gość pumeksol
dzięki za odpowiedź :) od dziś zaczynam A6W mi z HH coraz fajniej idzie. podoba mi sie to na prawde!! bedę tu teraz regularnie pisać o swoich efektach (o ile takowe będą) ;) POWODZENIA WSZYTSKIM!!

Gość elka n
a co to jes HH?

pomylka w pasie mam 76cm jednak, dzis sie zmierzylam, a ja zylam w przekonaniu ze mam 80 :PP buahha dzis juz hula hop za mna, 100grzuszkow tez:) no i dietka powraca

Gość elka n
to jakie efektu po hula hop- ile czasi np dziennie cwiczycie i w ktorych miejscach sie chudnie?

elka - wystarczy poczytać na tym forum. Jest np topik \"hula hop działa cuda\". dzieki kręceniu HH można zgubic troszke w talii, a i o biodrach cos dziewczyny pisały.

No nareszcie jest 69cm.Tylko nie mogę się opanować z jedzeniem czekolady .Dobra,zmykam,idę pokręcić

Hej dziewczyny podobno zdrowsza i posiadająca MNIEJ KALORII jest czekolada gorzka-----> podobno wartą ja JEŚĆ (W ROZSĄDNYCH ILOŚCIACH) oczywiście:D

tak tak! do tego jest bardzo dobra na sen a ja w ogole lubie smak gorzkiej czekolady:) ostatnio cos zaprzestalam HH...musze sie zabrac ponownie!!

Hej nenemosha, ja mam taką czekoladę gorzką z pomarańczą mmmm pychaaa, codziennie jem kawałeczek:) nic jednak nie zastąpi mlecznej Alpen Gold lub Milkii😭. Milka miała też taką kokosową to było parę lat temu, już jej nie produkują, matko co to była za pyszota. Utyłam na niej 5kg:O:D

Gość kalina27
ile dziewczyny dziennie kręcicie hula hopem? a i mam takie zapytanie, gdzie sie dokładnie mierzy obwód brzucha? nad pępikiem bo ja naprawde nie wiem

Gość rozetka24
Cos widze ze topic sie nierozwija :) Chyba ze czekamy na efekty :) i wtedy podzielimy sie tym na forum. Powodzenia

No nie można codziennie mierzyć się i pisać jaki wynik bo to byłby nonsens:D ale między jednym mierzeniem a drugim wymieniamy się opiniami:) Tak myślę, aby czas się tak nie dłużył miedzy mierzeniem to może od czasu do czsu powklejamy tu coś śmiesznego??? będziemy łączyć przyjemne z pożytecznym:) co wy na to? jak coś znajdę to wkleję, będzie przynajmniej wesoło:D

Gość kalina27
ponawiam kobitki pytanie

Obwód brzucha------> tam, gdzie pępek, mniej więcej na tej linii Ja kręcę hula ok 30min/dzień + spięcia+ masaż urzadzeniem antycelulitowym=efekty ( do 3cm/miesiąc) tylko trzeba czasu i cierpliwości:)