Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnA 30

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V NOWOROCZNA SZCZĘSLIWA

Polecane posty

monik ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ czy Ty wiesz ze ja dzis o Tobie mysłałam???? Rano myslalam sobie ze miałabym juz dzidziusia...w lipcu 2006 potem pamietam jak razem miałyśmy owu ...i starałysmy sie,,, a potem Ty zaciązyłas a potem..... urodziłas....Ach tak sobie powspomnałam.....:) Miło ze sie odezwałas ❤️ Jonka:) zakladamy nowe topiki co jakis czas z myslą ze kolejne bedą szczęsliswsze i szybko wykiełkują fasolki:) weroni :):):) witaj:)

2,5 miesiąca? szybko czas leci :) a masz nr gadu gadu?

enigmaa he he już Ci wysłałam zanim to napisałaś bo wiedziałam ze mi sie zbierze opier... ,poślij do Foli jak mozesz ok?

Monisiu jak się ciesze ze się odezwałaś, jak Twoja Majeczka? ja tez poprosze o zdjątka, atena333@wp.pl, hihihihi ładnie mnie nazwałas, będe tu w takim czarować ile wlezie żeby zaczarować wszystki chcące

enigmaa wyczułam smutek ,i ty z brzdylkiem pochodzisz zobaczysz i ze będzie taki wieeelki a potem twój świat też stanie na głowie. moze ktos sie pisze na termin październk/lisopad ? równy roczek po mnie? zapraszam i ściągam telepatycznie :) enigma Ciebie wciagam na listę z nr 1 :)

Granini- trzymam mocno kciuki by się ciąża szczesliwie zagniezdzila i zycze spokojnych 9 mcy. :) Monik- a dla mnie fotki???? 😠 A co rehabilitacji- mala nie chciala podnosic glówki, przy podciąganiu glowa leciala Jej do tylu. A teraz to czasami spokoju nie daje- chce sie ciągle podnosić. :D ćwiczenia na szczescie ma spokojne, niebolesne typu machanie rączkami, kulanie się,stawanie na nóżki, podciąganie itp. Sabra hehe - znam to niedowierzanie. :D Nie zapomne jak dzwonilam do męża z Invicty, mając wynik w ręku.:) Ana- oby już teraz @ nie zrobila cię w balona, ale zeby znikla na dluuuugo. Enigmuś szykuj się- na Ciebie już też niedlugo pora!!! Myszko nie denerwuj sie w pracy a w razie czego postrasz........ myszami. :D:P Foli- ciesze się, żeznosisz ciąże tak samo dobrze jak ja. :)

Witajcie! No sabra, myślę, ze możńa gratulować już naprawdę!!!! Naprawdę Ana założyła szczęliwą część !!! Ana - kolej i na ciebie, ja tez którąś tam założyłam i wtedy zaskoczyłam, chyba trzecią do tyłu. Musi się udać wszystkim. Ja dzisiaj mam znowu dołek ... jednak białko w moczu jest :( myślę, ze w szpitalu źle mi pobrali mocz, bo to nie było z rana, a po śniadaniu (i którejś tam wizycie w wc). Widocznie mocz był mocno rozrzedzony ... dlatego nie było tego białka. A to badanie robiłam 3 dni po wyjściu ze szpitala z zachowaniem diety i innych wytycznych. Co prawda jest o połowę niższe niż miałam w szpitalu, ciśnienie ok, kwas moczowy też. Ale muszę na wizytę do doktroka jechać przygotowana. NIe jak poprzednio. No i już inne nastawienie. Bo już jest czas bezpieczny, leci 38 tc, więc jakby co, to malutka może się rodzić. Przygotuję więc torbę jak nalezy i tyle. No i muszę się za to wziąć. Żeby to szlak trafił, no !! :-o

dzięki monik:) zaraz posle Ci jakas moja fotę:) no zobaczymy jak bedzie ..... ja mam teraz 3 miesiace przerwy...tzn tylko naturals zostanie ale powiem Wam szczerze ze nie poszłam do gina zobaczyc czy mam owu..... jakos to teraz pierniczę..... czy mam czy nie mam to i tak nic nie zmieni jak zajdę to zajdę jak nie to i tak 3 miechy bez dopalaczy muszę byc więc nie polazłam do gina....

Zabajonku kochany nie denerwuj się, najwazniejsze jest tak jak piszesz, ze jest to juz bezpieczny okres. Buziaczki dla Ciebie.👄

enigmaa szczęsliwie trafiony ;) cykl u mnie też był naturals.to byl cykl odpoczynku przed sterydami i innymi Asia nie mam Tw adresu podaj mi przez gg maila

Zabajonku ❤️ az mi ciarki przeszły:) jezzzu juz 38tc???? kochana to Ty szykuj sie rozwierać wrota:) dawno tego nie robiłas:):):):) hihihihihihihi oczywiscie bez boleści Ci zyczę:) hihihihihihihiii Ja na Twoim miejscu to juz nie mogłabym sie doczekac:) wiec głowa do góry:)

Zabajonku podejrzewam ze już pójdziesz do szpitala i wrócisz rozdwojona :) wazne ze to juz bezpieczny okres ,ze malenstwo moze już sie rodzić

Asku jak Sandrunia i rehabilitacja?nie wykańcza CIe macieżyństwo? Zabajonku życzę CI spokoju spokoju spokoju i opanowania kochana, przytulam CIe cieplutko....Enigmuś moze i u Ciebie bedzie tak jak u Monik kto wie czarownica się o to postara hihihihihihi

Asiku:) wiesz ja teraz to ju nawet nie myslę o tym...mózg też wyłaczyłam na 3 miesiące a potem zacznę działac:) Ale dziękuję za kciukaski:)

Monik łezka mi sie zakręciła jak zobaczyłam Twoją śliczną Majeczkę, jakie ma oczka, jaką piękną pyzunie łooooooooooo ja chce taką !!!!! dziękuje Ci za zdjątka

Zabajona, już 38 tc? to właściwie niewiele ci zostało, juz wytrzymasz, napewno nie jest ci łatwo ale wytrzymaszn Trzymam kciuki. Zadzwoń moze do lekarza z tym wynikiem

Foli wysłałam CI też najwyzej bedziesz miała razy dwa, od przybydku głowa nie boli a Majeczka jest cudna

Hej. Zabajonku trzymam kciukasy za ciebie i za małą, może lepiej żeby już przyszła na ten świat tym bardziej że nie ma już zagrozenia❤️ Witaj Monik:) Ja też poproszę o fotki.....

Monik, słodki bobas :) Ja też już chcę :( ale wygląda na dużą dziewczynkę :) ile ważyła przy porodzie?

Witaj Andzia :) Foli 3,500 to waga średnia ana ty też będziesz miała taka pyzulkę tylko niewiadomo ....jakiej płci :) ale na 50 % kobitka :) a jakbym nieśmiało poprosiła o Wasze aktualne foty? Foli pochwal sie brzuszkiem proszę, ja mogę Wam posłac moje z konca ciązy z brzdylem (a był biiiiiiiiiiig)tzn samego brzdyla bo teraz zdjęc sobie nie robię:( bo bym sie w obiektyw nie zmieściła :) jeszcze trochę

ja ważyłam 3600 :) ale na dziewczynkę to nawet dużo mi się wydaje

muszę spadać :( potem zajrze czekam na zdjecia jakbyście chciały mi posłac

ja ci wysłałam ale sprzed miesiąca bo nowych jeszcze nie mam w kmpie :) pa

Foli ja ważyłam 2070 a długosć 56 cm, śmiejemy się z tego z męzem że nieduzo od tamtej pory urosłam hihihihihi