Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnA 30

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V NOWOROCZNA SZCZĘSLIWA

Polecane posty

Ana, dzięki :) Sabra, ciuszki tak ale jeszcz dużo rzeczy brakuje :)

Foli jak dobrze ze jest oki, będzieś mieć poprostu śliczną modelkę...Granini-buziaczki dla Was

Ana, jeszcze 2 miesiące, oby zleciało szybko :)

Sabra, to przygotu się na podobne przejścia :) bo twó dzidziuś może podobnie ważyć :)

milekarz powiedział, że in vitro nie jest wskazaniem do cesarki ale eśli coś by było nie tak np tętno słabło to bez problemu robią po in vitro bo tak to nieraz się szczypią

Foliku 2 miesiace !!!! ja byłam w szoku jak dziś zobaczyłam Twoją stopke i zobaczyłam Ze tylko 2 miesiące, a pamietam Twoją \"batalie\" (sorry za określenie) o Nadie, jestem w szoku ze tylko tyle Ci zostało a z drugiej strony tak sie ciesze....Sabrunia to kawał babeczki z Ciebie był hihhihihi nie to co 2kg z hakiem, ale nadrobiłam w tym czasie nie martw sie....mój mąż gra sobie w szachy z tata ja podczytuje co u Was i mam nadzieje ze Granini ułozy się wszystko dobrze !!!!

Sabrunia ja też martwię się o Granini i to bardzo, tak bym chciała żeby JEJ SIĘ W KOŃCU UDAŁO !!!! a odnośnie testowania to nieskromnie powiem że pewnie ja, jeżeli @ dalej bedzie się spóźniać, nie chce robic zamieszania bo robiła mi kilkudniwe numery...tylko teraz wolałabym usłuszeć że Granini i Tobie kochana sie udało !!!!

Ana, czas akos szyko leci :) batalia była długa i intensywna ale cieszę się ze wszystko tak intensywnie się potoczyło :)

Sabrus dopiero 2-gi dzień, a spóźniała mi się juz 5 dni i miałam nawet 2 kreseczki na jednym teście (pewnie dziewczyny pamietają, a potem intensywne krwawienie) więc sie nie podniecam poczekam tydzień i dopiero zrobie test

Ana - oby, oby :)🌻 Foli- no spora Twoja Nadia.:) Sabrus- w Invicie nie mam takich ukladów , ale ze Stogów znam haslo do dostępu wyników;)- tak jak chcesz to rób na Stogach. :) hihi- pamietam Sabra- do Ciebie zadzwonilam tuz po telefonie do meza i nie moglam wtedy za dużo gadać , bo już się zblizalam do naszego sluzbowego kierowcy. :) A do Skweresa sie wybieram i wiecznie brak czasu- moze teraz jak zaczne pracowac to uda mi się wyskoczyc do Niego. :)

Foli, podziwiam CIę, mam nadzieje że kiedyś i ja doczekam takiej chwili, niezależnie o środków dojscia do celu, bo w tym przypadku uważam jak Mahiawelli \"cel uświęca środki\", dziewczyny kończe powolutku bo spać mi się chce okropnie, odezwe się jutro kochane....Granini, myśle o Was !!!

Aśku, buziaczki na dobranoc dla Ciebie i Sandruni....dobranoc dziewczyny !!!

Aśka :) Ok to ja też uciekam muszę jeszczze włosy umyć, do jutra :)

Ana, a wierzę, ze jak się bardzo chce to się uda

Nono, zaglądam tak od niechcenia a tu proszę dyskusja wre tylko chyba się spóźniłam :) Foli super ze wszystko tak dobrze idzie ❤️ Granini trzymaj się Słonko Andzia Aguś i Enigma dzięki za fotki, ale dawno nie zagladałam do skrzynki!! ANA to zobaczymy co tam wyczarowaliście z mężulkiem Sabra u mnie to dopiero połowa cyklu, na nic nie liczę bo jak pisałam trza oszczędzać żołnieży a w sobotę to już będzie pewno za późno. Jedyne pocieszenie to że moje cykle trwają 24 dni bo wcześnie mam owu więc nie muszę długo czekać na następny cykl.

Foliku ja bradzoooooo chce więc może sprawdzi się Twoja teoria !!!! do jutra kolorowych snów dla wszystkich dziewczyn !!! DOBRANOC

Beti nigdy nic nie wiadomo;)Może przytulanka po wizycie zaowocują. Trzymam kciuki by wizyta wniosla duzo pozytywnych wieści a co za tym idzie 2 kreseczki. Hihi- dowcipni Ci Twoi koledzy. :D Ale musialas mieć minę. :D Granini- mysle o Tobie i trzymam mocno kciuki. ❤️👄🌻 A ja czekam aż się Sandra obudzi na jedzenie ( a to już lada moment) i też ide lulu. Jutro cięzki dzień przed nami- najpierw rehabilitacja, a potem jedziemy do opiekunki zawiezc parę rzeczy. Ok- to czekam na decyzje od Ciebie Sabruś. :) A wiesz co sobie pomyslalam , jak tak czekalaś na wyniki- że w Invicie specjalnie nie dali Ci wcześniej wyników bo nie jesteśjuż ich pacjentką i to bylo zlosliwe. Ja swój wynik mialam o 12.00. O - wlasnie Sandra się obudzila. :) Milych snów dziewczyny. :)

Dzięki Aśku :) Mam nadzieje że to będzie kolejny wielki krok! Nooo minę miałąm nietęgą, dziś jednemu odłączyłam monitor a drugiemu klawiaturę, obaczymy co będzie jutro rano ;) Pozdrów Sandrę od cioci Beti!!

hahaha- ciekawie masz w pracy. :D :D :D :D A Sandrę wlaśnie jedną ręką karmię a drugą klikam.:)

Hihi czasem robimy sobie różne dowcipy, np przychodzę do domu a tu w kieszeni łyżeczka od herbaty, koledze za to nasypałąm kawy ziarnistej do kieszeni i takie tam rózne, ale ostatnio mało czasu na dowcipy :( No to szybkie karmionko i lulu?

no już powoli kończymy butlę- todobrze, bo oczy sie już same mi zamykają. No to jest fajna atmosfera u Was.:D ciekawe jak to będzie u mnie po powrocie z macierzynskiego, hmm. oj nie cieszy mnie ten powrót, nie cieszy.:(

Granini, trzymaj się kochana!!!! też mam nadzieję, że to plamienie implantacykne!!! Sabruś, szybko rób tą betę- po raz drugi będziemy skakać z radości - to takie przyjemne :-) a wiecie, ja myslałam, że jak beta jest wysoka to nie ma żadnych zagrożeń, tylko na 100 % ciąża, a tu proszę, lekarze wstrzymują się z euforią, dziwne... Foli, gratuluję nadobnej :-) Nadii. Ty masz 173 cm wzrostu? jakoś wydawało mi sie, że jestes niziutka...nadal czekam na fotkę od Ciebie :-) i prześlijecie mi fotkę małej Monik!!! ależ ten czas płynie... ja jak się urodziłam miałam 1800 , kawał baby ze mnie był , co? ;-) ale szybko nadrobiłam :-( i teraz do drobinek nie należę :-o jeju, jak uda mi się invitro w czerwcu, to za rok o tej porze będe na finischu ciąży :-) oby :-) miłej nocy , kolorowych snów i samych CUDOWNYCH wiadomości, zwłaszcza dla Granini, Sabry i...Any :-)

Asiu, buziaczki od cioci Estelli ;-) dla Sandruni Beti, a może owulacja będzie jednak w sobotę i to będzie Wasz szcęśliwy dzień :-) w końcu tabelka II ma się szybko skurczyć :-)

Dzięki Estelko ale nie spodziewam się, myśle ze taka mała przerwa dobrze mi zrobi, nie będę sie zastanawiala kolene 2 tyg czy się udało czy nie, sprawa bedzie jasna więc szybko zleci :) MIłej nocki papatki bo rano trzeba wstać

Cześć dziewczyny! Ostatnio podczytuję Was codziennie :) a to za sprawą kompa w domu. Muszę się zmobilizować i pisać częściej. Po pierwsze chciałam pogratulować Sabruni! 🌻 Granini wypoczywaj i trzymaj się kochana. Czekam na wieści od Ciebie ❤️ Foli ja tez dzis byłam u gina :) U mnie również wszystko w porządku ale jak zwykle przed każdą wizytą cholernie sie denerwowałam (jak widac niepotrzebnie).Mój synus waży 1800 i tak jak Twoja córcia, ułożył się główką do dołu :) Chciałam cię zapytac czy masz już upatrzony wózek? Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjatku 🌻

Silve, jak fajnie że sie pojawiłaś!!! gratuluję dużego synka :-) co tam u Was dzisiaj? Granini, Sabra? Ana , a Ty? czekasz nadal? czekaj, czekaj masz na to jakiś rok, przez który sie nie doczekasz @ :-) trzymam kciuki

Estelka, ciąża do terminu @ jest zawsze zagrożona bo to najgorszy okres :( Silve, a widzę że jesteś jeden dzień za mną w ciąży:) No to widzę że moja córeczka ze swoim 2212 kg jest naprawdę wielka :) Wózek mam upatrzona - firmy casual play, spacerówkę i fotelik bez gondoli bo fotelik rozkłada się na płasko wiec jeśli nie będzie ciężkiej zimy to w sam raz.