Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sługa_dla_kobiety

rozkazywanie, tresura, zabawy bdsm etc

Polecane posty

Gość uległaaaaa
kocham BDSM!!Ale widze sie tylko w roli uległej kobiety nie wyobrazam sobie dominować a juz tymabardziej jakos brzydza mnie ulegli faceci

Gość Sługa_dla_kobiety
uuu to panna switch zyje?:P po sylwestrze;D jak zabawa sie udala? tresowalas kogos moja amazonko?:P

Gość switch
Skąd wiesz ze sie śmieja, nie uczestniczysz w tym to guzik mozesz wiedziec. Mnie smieszy ze bdsm to niby twoj styl zycia a piszesz gdzie indziej "umowne "poniżenie" w łóżku to tylko teatr,...." to jednak tez sie bawisz w ta zabawe.

Gość switch
zyje zyje (jeszcze) :P zabawa udana, nie bylo tresowania bo nie bylo mozliwosci :/

Gość switch
A jak tam ponyboy :P w Nowy Roku sie czuje?

Gość Sługa_dla_kobiety
twoj osobisty ponyboy:P zyje;D mialem byc na jednej imprezie potem wyladowalem w akademikach no a wiadomo jak w akademikach jest;D a czy moja amazonka ma jakies zyczenia do swojego konika?:P albo rozkazy:D

switch,dla ciebie to udawanka,raz tak raz tak,zaleznie od humoru

Gość switch
MNE, ja przynajmniej robie to co chce i kiedy chce, sama decyduje czy jestem dominująca czy uległa tak jak trafnie to określiłaś zalezy od mojego humoru. Udawanka?? a ty w swoim teatrzyku to przeciez tez udajesz, bo chyba na tym polega teatr, na wcielaniu sie w role. Ale to właściwie schodzimy z tematu topiku. Pewnie sługo za wczesnie na poranne rozkazy co?:P Wstawaj wstawaj ale już! :P hehe A tak wogole szkoda ze nie ma tu więcej dominujących kobiet ehhh

Gość Sługa_dla_kobiety
dla mnie taka dyskusja bez dyskusji do niczego nie prowadzi wiec tez sie switch wylącz;] spelnilem Twoj rozkaz bo kolo 10.30 wstalem..:P male opoznienie ale niewielkie:D nie karaj mnie za to hehehe;D jakby bylo wiecej dominujacych kobiet to bys sie z nimi o mnie bila:D:D:D:P a tak to jestem na wylącznosc Twoja, to jakis plus co nie?:P

sama decydujesz?chyba raczej sama udajesz,mniejsza z tym,baw się w dominkę,skoro uważasz że tak jest a ja wiem swoje i tak-kobieca dominacja to sztuczna poza i tylko zabawa

Gość switch
co racja to racja sługo, ruszyć gówno to bedzie śmierdzieć na kilometr :P co tak długo kazałeś się na siebie czekac co? zdarzyłam sie znudzić i iść stąd, czekaj czekaj ile to sie minut spóżniłes ?! zaraz policzymy, ile to na chłoste wyjdzie hehehehe chyba ze ładnie i przekonująco bedziesz prosił, Wiesz jakby bylo wiecej kobiet dominujących to mogłybysmy np we dwie ciebie tresować, w kupie razniej hehehe wiec to byłby również plus dla ciebie , albo i tez minus hahaha co do bicia sie między Dominami pewnie byś się ucieszł z takiego widoku ale wiesz no way :P to psy maja o nas walczyć a nie na odwrót niestety z przyczyn osobistych nie moge juz tak często zaglądać ale chyba nie damy umrzeć topikowi co?

wirtualna \"dominacja\",żałosne jak pseudo-dominka

Gość switch
weź sie s.uko nie odzywaj nie pytana i lec czyścić buty swemu panu . Chyba dawno twoj tylek nie czuł smaku pasa co nie? Jeśli wstydzisz sie mówić o swoich pragnieniach, nie musisz zazdrosić innym, że to potrafią. Uważaj bo złość piękności szkodzi, a ci za 3 latka 30stka stuknie. W sumie to teraz rozumiem dlaczego twoj 6 letni zwiazek rozpadł się, pewnie facet nie mógł z toba wytrzymac.

Gość switch
Jednak to g.ówno musiałam ruszyć, ciekawe jak dlugo bedzie teraz śmierdzieć :P

Gość Sługa_dla_kobiety
kiedys jak bylem mlodszy to wbilem jakos na czat femdom i miala mnie jakas tresowac przez neta:P ale chciala zeby inni mogli na to patrzec, zeby to bylo na ogolnym...i sie nie zgodzilem bo wstydzilem sie:P jasne ze bilyby sie dominy miedzy soba o mnie, taki posluszny:D a i jasne ze nie damy topicowi umrzec;D chyba ze masz gg to mozemy tam pogadac;) widze ze sie rozkręcasz z jechaniem po mne:P w ogole nie kumam o co jej chodzi, jeden lubi to na codzien a drugi tylko w lozku, ja i Ty zaliczamy sie do tej drugiej grupy, ona do pierwszej...i lajt, jak tak lubi to spoko ja wole na codzien byc niezalezny ale skoro jej to pasuje to ok, wie wiecej o psychicznej stronie dominacji i jest lajtowo, kazdy lubi co innego..i tak jestesmy po jednej stronie barykady bo wszyscy lubimy bdsm wiec po co sie klocic..;/ suczki obie sie uspokoic, i mne i ty switch moja slodka suczko bo Ci kaze na kolanach przepraszac mnie a jak mi sie nie spodoba przeprosina bo np za krotka bedzie to dostaniesz pasem od spodni po cipce:D:D na poczatku lekko ale jak sie dalej nie bedziesz starac(czytaj bede mial kaprys Cie tam mocniej uderzac:P) to dostaniesz mocniej:D zrozumiano?:P

sługa,nie pogrążaj się a ty switch nie baw się w psychologa bo ci to w ogóle nie wychodzi nie mam zamiaru ci tłimaczyć jak było-ważne,że teraz jestem spełniona i życzę ci więcej polotu i intelektu rozkapryszona małolato:-) pasem po cipce,wirtualnie,mwahaha

Gość Sługa_dla_kobiety
oh ah blyszczaca intelektem mne:D nauczaj nas z switch, tez przeciez chcemy byc tacy fajni jak ty:D a kto powiedzial ze wirtualnie?;> spotkac sie nie mozna?;> jak juz probujesz sie bawic w detektywa to srednio ci to wychodzi, nie slyszalas chociazby o tresurze przez neta?Pan/i wydaje rozkaz niewolnikowi a niewolnik sam musi sobie taka kare wymierzyć tak jakby zrobil/-a to Pan/-i... my sie w to BAWIMY pani detektyw, ty tym zyjesz, nie kumam wiec po co sie klocisz o to..roznica jest no i bedzie i finito;]

uuuups, jestem. Rany dopiero teraz facet wypusil mnie z lozka wiec nie moglam Wam wczesniej podziekowac, bo oczywiscie to Wasza zasluga, ze tak aktywnie zaczął mi sie ten Nowy Rok. Jestescie naprawde Kochani ! Wasze podpowiedzi ratuja i urozmaicaja nasz przedmalzenski zwiazek….. Bossssche, swoja droga co za czasy nastaly, zeby na starosc przyszlo mi przychodzic po nauke do mlodziezy...No ale ponoc na nauke nigdy nie jest za pozno. Poza tym moja druga polowa czyli - leniwiec pospolity wymaga ode mnie niezlej kondycji fizycznej wiec z tym wiekiem to raczej nie powinnam narzekac. Moze nawet w niedlugim czasie przystapie do jakies trupy artystycznej bo i akrobacje lozkowe mam niezle opanowane . No i prosze wystarczy do was chwilke wpasc i popisac i okazuje sie, ze mozna odkryc same plusy tego dziwacznego zwiazku- kondycja, wigor i oczywiscie prosta droga do Oscara bo nieskromnie mowiac ostatnio wykazalam sie takim kunsztem aktorskim, ze w pewnym momencie naszych igraszek facet naprawde niezle sie przestraszyl, ze zrealizuje niektore fantazje. Zawsze tez moge w ten sposob swojej agresji i i flustracji dac ujscie wlasnie w ten sposob. A tak na serio wiem, ze nigdy tego nie polubie ale tez jakos szczegolnie nie zmuszam sie do tych zabaw wiec naprawde wielkie dzieki za podrzucone pomysly i linki. Luskaa! bratnia duszyczko odezwij sie czasem a pouzalamy sie same nad soba - kto tu naprawde jest niewolnikiem. Czy partner, ktory chce byc zniewolony, czy raczej my biedulki marzace o pozadnym ...hm... wiadomo co , a tak naprawde odstawiajace niezly teatrzyk. Wiem, ze po pewnym czasie można dojsc do takiej wprawy, ze w trakcie tych igraszek można sobie zaplanowac obiad na caly tydzien i wydziergac calkiem spory sweterek na drutach, ale fajnie byloby mieć tez troche przyjemnosci z tego ….Pisz wiec moja droga może wymienimy miedzy soba doswiadczenia, albo partnerow:) switch i sluga - niech jak najdluzej kwitnie ta wirtualno – slowna chemia , bo wciąż jestescie dla mnie zrodlem inspiracji.A może się w koncu spotkacie i popelnicie jakis filmik instruktazowy….:) Pozdrawiam, zycze samych przyjemnosci w Nowy Roku

Gość switch
buehehe wiedziałam ze sie g.ówno w koncu odezwie :P chyba ktoś tu nie wie co to jest wirtualna służba i myli pojęcia, niesądzisz sługo? Wiesz chyba dla mniej nawet rozmowa o ulubionych pozycjach w seksie byla by dla niej cyber sexem buhahaha a tak wogółe to chyba starsza pani marzy o byciu uległą, a nie jest to wogóle jej życie. Ale cóż od czego ma się fantazje hihihi Ty sługo na mnie rękę podnosisz i to z pasem w dłoni?? hola hola uważaj bo twoj ster może zostać uszkodzony :P widze ze dominacja coraz bardziej ci sie podoba. A co sądzisz o układzie Domina Master i uległa?? :D Ciesze sie celinko31 ze udało nam sie Tobie pomóc, zobaczysz niedługo taka tresura wejdzie Ci w krew i będziesz to robić z pasją :)

Gość Sługa_dla_kobiety
ale o takim ukladzie w ktorym oboje by tresowali jedna suczke?;> wolalbym chyba jednak sam tresowac niz dzielic sie:P ja mam taki charakter ze czasem sie droczyc lubie stad jak mowilas o tresowaniu mnie to ja wyskoczylem ze moze jednak Ciebie potresuje:P tutaj wychodzi to jaki jestem na codzien czyli ze jednak zdecydowanie wole dominowac czy w zwiazku czy ogolnie w zyciu:P moj ster bedzie uszkodzony?;> to dobrze ze nie to co pod sterem, sam ster hmm...a w jaki sposob?:D Celinuś lajcik, niezla musisz byc skoro sie przestraszyl hehe:D moze zrob cos ostrego to odechce mu sie zebys go wiecej tresowala:P chociaz...w sumie musze byc solidarny z facetem wiec baw sie baw dalej:P;) co do spotkania z panną switch...w sumie chetnie nawet..:P ale pod warunkiem ze byloby pol na pol:D jeden wieczor byc pieskiem i Panem:D

Gość Darth Sidious
wirtualna dominacja?to dobre dla zjebów i młodocianych onanistów nie wychodzących poza net "a teraz cię suko uderzam a ty kwilisz o tak słyszę jak kwilisz" a tymczasem panna robi sobie w kuchni herbatkę mam niejasne wrażenie że ani sługa dla kobiety(jednym słowem kundel) ani ta lasia switch nie próbowaliście tego w realu am I wrong? "a teraz klękaj psie a pani cię smycza po zadzie zasunie,szczekaj!"a debil szczeka do kompa ale się uśmiałem

Gość switch
Darth Sidious jest w błędzie, czy widzisz tutaj zeby takie scennki mialy miejsce?? my tu tylko gdybyamy co by bylo gdyby, ale co ja ci bede tłumaczyc. Zreszta zadne tu z nas nie jest głupie by robic takie scennki jakie opisałeś, wiadomo ze internetowe służby odbywaja sie przy uzyciu kamerki internetowej by zwerfikowac co dana osoba robi (mnie akurat takie cos nie kreci, nie ma takiej satysfakcji jak w realu) ;] wiec ja nie masz pojecia o internetowych służbach to zachowaj swoje uwagi dla siebie sługo ja tez sie lubie droczyć :P tak jak np z toba:D Wiesz co jakbys mogł nie podzielić ze mna ze suczka:p wiesz co, ale jestes :P :P :P

Gość Sługa_dla_kobiety
akurat panie darth jestes w bledzie bo mialem okazje na taka zabawe w realu, 1-0 dla mnie a w ogole rzuc mieso to psy zaczna szczekac hahahah rzuce na zarty haslo o tresurze przez neta a juz szczekanie ze nie to tamto tak sie nie da heheh no ale prosimy dalej zlote mysli inteligentow..ale tylko chyba w swoim mniemaniu;) poczytaj sobie stary 6 podstron to skumaszco i kiedy mowie powaznie a co na zarty;] switch suczką mialbym sie podzielic hmm...musialabys najpierw ladnie mnie o to poprosic:P kiedys mowilas o pompkach lub brzuszkach;> ile tak mniej wiecej ich do zrobienia zadajesz?;>

Gość Darth Sidious
sługa jasne,wierze bo musze pewnie nosisz musztardówy,sweterek w serek i masz przetłuszczone włosy,jesteś typowym informolem a cipke widziałes tylko w formacie .jpg :O

Gość Sługa_dla_kobiety
heheheh znasz to z autopsji tak?:D zdziwilbys sie ziomek zdziwilbys sie;]

Gość suniaaa
dlaczego tu tak mało Panów i niewolnic tylko dominy i niewolnicy puci męskiej?:-(

Gość Marek24
buhahaha, wszyscy jestescie zdrowo je b nieci :D :D :D :D :D

Gość Darth Sidious
ziomuś wyliż mi buty

Gość switch
a ty pewnie Darth Sidious bawisz się swoim mieczem a'la z gwiezdnych wojen?? niech moc bedzie z toba buhahahahahahah Wziąć sprzed moich oczu te robaki (czytaj Dartha Sidiousa)!!! :P

Gość switch
sunia własnie pelno jest tu uległych plci żeńśkiej :)