Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sługa_dla_kobiety

rozkazywanie, tresura, zabawy bdsm etc

Polecane posty

Gość mam pytanie czy
taki PAn może kochać swoją sukę.czy tu raczej nie ma miejsca na miłość i czy moze jej okazywać czułość niekiedy i sie o nia troszczyć oczywiscie bedac jednoczesnie surowym i wymagajacym ostatnio chłopak mi powiedział ze ma takie skłonności i na tych stronach bdsm wyglada to strasznie pytam za tem czy Pan ma uczucia?

Gość mam pytanie czy
co??To dla mnie ważne?stwórszcie mi portret psychologiczny Pana??????? bo narazie to wszystko co sie dowiedziałam mnie przeraza

Gość switch
niestety mogla bym cie przestawic taki obraz z mojego punktu widzenia, jak ja to wiedze ze strony kobiety dominującej ale spytaj sie tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3348011 pisza tam kobiety uległe których faceci sa dominujacy, wiec moze napisza Ci jak wyglada u nich ta sprawa

Gość Darth Sidious
idiotka switch dalł idiotyczny link w relacji master/slave wcale nie musi chodzić o ból bo nie jest to synonimem sadyzmu/masochizmu ale biedna lasia z pipidówy wie lepiej,żałocha oczywiście,że Pan ma uczucia,dlaczego ma ich nie mieć nie ma nic lepszego,niż związek master/slave,na codzień opieka,czułość,miłość,w łóżku totalny hardcore

Gość switch
mow do mnie jeszcze tak, pokaz na ile cie stać, czyżbyś juz wykorzystał wszystkie szare komórki do napisania swojej wypowiedzi? Lasia?? dziecko drogie, czyżbyś zatrzymał sie na rozwoju 13 latka? Dorośnij to nie boli :P "nie ma nic lepszego,niż związek master/slave,na codzień opieka,czułość,miłość,w łóżku totalny hardcore" generalizujesz ;]

Gość Darth Sidious
spylaj niedołęgo

Gość switch
idz sie dziecko pobaw w te swoje gwiezdne wojny :P

Gość Darth Sidious
chyba mnie z kims mylisz pustaku

Gość switch
no no widze ze juz zaczyna sie proces cofania w rozwoju, coraz to lepsze slowa uzywasz tylko pozazdrościć A tak na marginesie uzywasz nika chyba ktorego znaczenia nie znasz, albo tak mało kapujacy jestes. ;]

Gość Darth Sidious
ojej bo sie wzruszę-skończ ze swoimi przedszkolnymi zaczepkami ile ty masz lat,z 15?wielka pani domina lol

Gość mam pytanie czy
cięszę się,mój chłopak ostatnio namawia mnie do takich praktyk raz już się tak bawiliśmy..... jakoś się przełamałam i poczułam że chyba mogę się w to wciągnąc ale potej sytuacji jakoś tak się czułam........niekochana,zaczełam zastanawiać się czy taki facet może coś czuć.....mam dopiero 17 lat nie mam doświadczenia w tej kwestii..dzięki

Gość switch
ha! wielki mi znający sie na bdsm Masz jakaś tramume czy co? Jeśli ci sie nie podoba to wypad stąd, nikt tu cie nie prosil.

Gość juliiiaa
Darth Sidious -a ty jakie masz upodobania? dominacja,uległość czy switch

Gość Darth Sidious
masz 17 lat,lepiej poczekaj z takimi zabawami taka switch nie czekala i ma nasrane we łbie

Gość juliiiaa
Jeśli ci sie nie podoba to wypad stąd, nikt tu cie nie prosil. nie no ja prosze,fajnie jak tu bedzie wiecej ludzi wtedy dsuskusja bedzie ciekawsza a nie debatuja ciągle dwie osobyw wtym ty switch

Gość Darth Sidious
juliaaa-nie ma dla mnie innej opcji niz dominowac laski

Gość mam pytanie czy
ale mój facet ma takie preferencje..i nie wyobraza sobie normalnego seksu nie da się tego pogodzić:/

Gość switch
juliiia wiesz nie mam nic przeciwko rozmowie ale ja wchodzi w to obraznie kogos to chyba to rozmowa czy dyskusja nie mozna nazwac

Gość no i nareszcie
bo sami faceci co chcą być dominowani tu ostatnio siedzą w końcu coś nowego..

Gość Darth Sidious
i ty masz sie zmuszac?wiedz,ze to taka "gra",z ktorej trudno wyjsc,odzwyczaic sie,jestes mloda a twoja psychika jest chlonna,po co od razu na gleboka wode skakacprzemysl to i nie wierz facetowi

Gość mam pytanie czy
no ja wiem że w sumie to masz rację,on mnie nei namawia ale zalezy mi aby mu było podtym wzgledem dobrze a że mnie to akurat tak az bardzo nieodstrasza,jestem otwarta na wszelkie nowości były momenty gdy zauważyłam że nawet troszeczke kreci to pomyślałam że czemu nie...ale faktycznie boje się że nawet jak nie mam takich skłonności i normalnie by sie we mnei nei obudziły a takto je nabede bo sie przyzwyczaje.Trafie na innego chłopaka o normalnych preferencjach seksualnych i trudno mi bedzie sie znów przestawić...musze to wszystko przemyslec masz racje

Gość Darth Sidious
przemysl,a ponad wszystko pamietaj,ze nie warto sie zmuszac

Gość Julllliiaaaa
hm...jak ja co zazdroszcze:-( a co ma powiedzić kobieta która jest uległa marzy od ominujacym facecie a ma chłopaka który sam ma skłonności do uległosci a nawet jak stara sie udawac dominujacego jak go o to prosze to mnie to nie rusza bo wiem ze naprawde chce byc uległy.....co robić?:-(

Gość Julllliiaaaa
i chce abym ja go zdominowała w łóżku a ja sie wtej roli czuje okropnie i mnie to wkurza......

Gość Julllliiaaaa
eh.........inni nie maja takich problemów.Normalny zwiazek,normalny seks .....dlaczego akurat ja mam takie skłonności przez to nigdy z zadnym facetm nie jestem wpełni zaspokojona:-(

Gość Darth Sidious
to moze byc problem julio-sam wiem jak to niedobrze jest byc niedopasowanym ja lubie lamac kobiecy opor i upór,lubie dominowac,ale trafilem kiedys na dziewczyne,ktora starala sie zdominowac mnie-rozstalismy sie,bo nie uznaje damskiej dominacji a i ona nie byla zadowolona,chociaz jako tzw.partnerka zyciowa byla ok

Gość Darth Sidious
ps sram sobie do ryja:classic_cool:

Gość Darth Sidious
switch podszywaj sie pode mnie dalej,śmiało

Gość Julllliiaaaa
no właśnie a ja już kolejny raz trafiam na takiego partnera... nie wiem jak wyczuć kto ma jakie skłoonności ,bo to trudne,chłopak sprawiał wrazenie dominujacego a w łózku mie zaskoczył... .Raz mi się udało znalezc takeigo faceta z którym podtym wzgledem dopasowaliśmy sie idealnie.Ale długo sie nie nacieszyłam bo wyjechałdo stanów do pracy i został:/