Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grack

PODKŁAD NAJLEPSZY KTÓRY ZATUSZUJE CIENIE I PRYSZCZE

Polecane posty

Gość grack

Czesc poleccie mi jakis podklad (moze byc ten z górnej półki) tak do 70 zł który nie będzie dawał efektu maski , zebym nie wygladal jak tapeciarz ;) , krył super pryszcze i cienie pod oczami i w ogole ladnie wyrownywał koloryt ;) i zebym mogl tylko umyc twarz zelem nalozyc podklad i juz zebym wygladal jak z telewizji :P PODAJCIE PROSZĘ PROPOZYCJE , CENY I MAŁE UZASADNIENIE DZIĘKUJE BARDZO :* PAPA

Gość max faktor
lasting performance - extra

Gość ale to
ale to jest facet

Gość wszyscvy juz spia
ja tez obecnie polecam TYLKO lastng performance bo naprawde jest dla mnie NAJLEPSZY !!!!!! obiecalam sobie ze nie zdradze juz tego podkladu z zadnym innym

Gość wszyscvy juz spia
co z tego ze facet-chce zatuszowac pryszcze to mu doradzamy

Gość wszyscvy juz spia
chodzi pewnie o dream matte mousse :-)

Gość iśhajze
meybellin wonder finish czy jakoś tak. efekt świetny i utrzymuje się długo.

Gość grack
no tak facet i prwdziwy na dodatek ;) pozdrawiam ale naprawde moze byc do 70 zl tylko zeby byl super . A ten lirene to dobry jest ?? bo ja mam z sorai antybakteryjny i jest do....niczego :) a takze korektor hide de blemish z rimmla i tez jest do niczego :( licze na wasza pomoc kochane :* zastanawiem sie nad vichy , roche posay, i revlonem ale nic wam nie sugeruje pozdrawiam papapki :)

Bardzo dobry, ale niestety nieco droższy (108zł) jest Clinique Super balance. Do tego jeszcze korektor maybelline (ma idealną konsystencję do podkładu i dobrze z nim współgra) i zamaskujesz wszystko.

Gość Bardzo dobrze kryje pryszcze
i cienie pod oczami ( i wszelkie niedoskonałości typu blizny po trądziku, przebarwienia) podklad korygujący z La Roche Posay z linii Toleriane, kosztuje około 63zł, a jesli dostaniesz rabat w aptece to zapłacisz 57 zł.

najlepiej idź do apteki i poproś o próbki podkłdów z La Roche Posay czy Vichy, wypróbuj i wtedy zdecyduj sie na zakup tego co najbardziej Ci pasuje.

Gość grack
a jak dostac rabacik ?? :)

Gość grack
do ambiens to bylo oczywiscie :)

Niestety ten wpis nie jest mój, więc nie wiem jak to jest z tymi rabatami, ale warto się rozejrzeć po różnych aptekach, bo ceny mogą sie bardzo różnić. Bardzo dobry ktoś dał pomysł, żebyś najpierw poszedł po próbki; czasem też w centrach handlowych są konsultacje kosmetyczne - warto na coś takiego się załapać i poprosic o dobranie odpowiedniego podkładu.

musisz dowiedzieć sie które apteki dają rabat przy zakupie kosmetykow La Roche Posay czy innych kosmetykow sprzedawanych w aptece, ja dostaję ten rabat ''od tak o'' jak kupuje w aptece coś z la roche czy vichy, nie mam żadnej karty rabatowej czy czegoś podobnego. Jeśli np. pójdziesz do apteki po jakieś próbki podkladów to możesz spytac o to czy daja rabat. Z reguły jest 5%.

Gość grack
Bosh jaki ja jestem roztrzepany :) Ambiens orka to rzeczywiscie nie byl twoj opis z tymi rabatami pozdrawiam cie cieploi dziekuje za porady ...

Gość nie wiem ile
najklepszy jest la rosche posay nazywa sie film fin i jest do cery z problemami i idealnie maskuje wszystko na buzi, kosztuje ok 60 zl ale naprawde warto, wiem co mowie bo testowalam rozne podklady drozsze i tansze. to moj faworyt;)

Gość GRACK
Dziękuje wam kochane jestescie jak to mówi mandaryna po prostu zaje@#$te dziekuje wam ale piszcie jeszcze ...pozdrawiam ciepło

Gość grack
Cześc dziewuszki :) bylem na miastku i przetestowałem revlona colorstay ,max factor lasting performance i moge powiedziec tylko tyle ze nie kryja wcale . Jedynym podkladem ktory przukuł moją uwagę był vichy dermablend bo chociaz nie kryje jak w gazecie w reklamie to rzeczywiscie ukrywa najlepiej z wszystkich tylko ze .. hmm to i tak troche za mało... zreszta jeszcze go dokladniej przetestuje pozatym pewnie ten w kompakcie bedzie lepiej krył .....W kazdym badz razie piszcie jeszcze swoje propozycje . La roche posaya nie przetestowalem bo zadna apteka go nie ma na razie .Ale podobno w pod lwem beda mieli za pare dni.. dzieki pozdrawiam was

wiesz ja używam już od roku ASTOR Anti Stress.powiem że jest niezłe pod oczami też mam wory a dzięki temu podkładowi nic nie widac!!polecam.A kosztuje ok 40 zł.pozdrawiam

A próbowałeś podkładu w połączeniu z korektorem? Wiem, że zatuszowanie wszystkiego zajmuje trochę czasu, ale fekt jest czasami fantastyczny. Nie wiem czy jest taki podkład który sam zatuszuje Ci absolutnie wszystko. Jak taki znajdziesz, to napisz chętnie sama wypróbóję ;)

Gość Viwi
no kochanie, rozumiem, że MF Lasting..., i ColorstaY Revlona, mogły Ci nie podpasować, stwierdzenie jednak , ze nie kryja wcale jest przesadą. Możesz sprobowac jeszcze PAN STICKA MF i z wyzszej poiłki ESTEE LAUDER Double Wear, dla mnie rewelacja.

Gość grack
No czesc kochane :* Vivi no naprawde w drogerii probowalem revlona i max factora chyba zreszta to co pisalem przedtem i nic nie zakryly !! no moze troszke revlon colorstay najlepeij to kryje vichy dermablend ale tez nie tak jak w reklamie ...piszcie dalej dziekuje wam

Gość owoca przedpełska39
l'oreal infilible (pewnie źle napisałam,) :P

Unifiance LRP bardzo dobrze kryje, ale niestety już po godzinie świeciłam się niemiłosiernie, przez co uzyskałam efekt maski. Potem brałam Dianę, skóra stała się jakby mniej tłusta i ten podkład był naprawdę w porządku. Teraz od roku używam Lasting Performance i jestem naprawdę zadowolona, ale nie mam zbyt wiele do ukrycia. Bardzo dobre noty na wizażu zbiera Dermablend Vichy: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13091 i Colorstay Revlonu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3

Gość grack
No ja juz nie wiem :( zrobilem generalny test vichy dermablend (bo mam probki) czyli zmylem twarz i nalozylem delikatnie i starannie podklad ... i co ?? no wlasnie nic :( co prawda zakrywa lepiej pryszcze i cienie niz soraya i korektor rimmel ale po nałożeniu byłem pomarańczowy i jakby caly pokryty korektorem czyliu w skrócie srednio zakrylo i jeszcze efekt maski i zółtaczki (z tym ze to ze bylem zolty to pewnie przez kolor ) , ja nie oczekuje ze nic nie bedzie widoczne ale tego zeby pryszcze byly w cielistym kolorze i z bezpiecznej odleglosci ... niewidoczne ...:( Nie wiem juz naprawde moze za duzo nakladam ?? ale wtedy to juz by wcale nie kryło..pomocy kochane :* pozdrawiam :)

A masz jeszcze te próbki? Spróbój nałożyć cieniutką warstwę podkładu, a na pryszcze patyczkiem kosmetycznym punktowo trochę zaschniętego podkładu (zawsze na opakowaniu trochę zasycha). Wtedy masz dobrze dopasowane kolorystycznie i pryszcze nie powinny być widoczne.

To zapewne wina koloru. Może Dermablend wcale nie jest taki zły, a po prostu nie trafiłeś z odcieniem. Testuj odcienie na nadgarstku i poproś o jeszcze kilka próbek w innych kolorach.