Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybniczanka

Dieta Od 1 styczniakto się przyłącza?

Polecane posty

Gość _studentkaaa_
wanilka efekty zobaczysz bardzo szybko:) mam takie twarde pośladki od tego stepperka;P w ogole łydki też ładniejsze no a myślałam że z łydek się chudnie BŁĄD-->z 40 cm spadło mi na 36 ;)ja mam egzamin w pon wiec zabieram sie do roboty;/

Gość _studentkaaa_
wanilka myślę, że najefektywniej byloby zapisywac tutaj co tydzien nasze osiagniecia co ty na to? i wydaje mi sie ze najlepsza bedzie sobota;P wiec jest 67 kg i talia-76 biodra-99 (było 107) dwa uda-96(bylo 104) udo-56(bylo 64) nad kolanem-37,5 (bylo 41) łydka- 36 (bylo 40)

Gość wanilka23.
czemu nie ale ja dopiero sie zwaze i zmierze dokladnie w poniedzialek teraz nie mam na to glowy chyba okres sie zbliza bo wariuje hehe sama nie wiem czego chce ;)

Gość _studentkaaa_
dzisiaj wprowadziłam nową zasade jem czesto ale malo zjadlam 1100 kcal i naprawde caly dzien bylam syta;) jutro jade do domu troche sie boje bo mama mowila ze paczki zrobila i golabki :( tyle pokus ale sie nie dam:))

Gość wanilka23.
tak wiec zrobilam dokladne pomiary :) biodra-106 talia-95 udo-60 łydka-37 waga 73kg ehhh

Gość _studentkaaa_
jestem w domku i tak jak przypuszczałam mama zrobi wszsytko o co lubię a na dodatek wczoraj wieczorem dostałam miesiączkę wiec wczoraj sobie jadlam nawet kalorii nie liczylam;/ ale od dzisiaj sie pilnuje jem sobie słodkości ale jem co 1,5 godz po 150 kcal wiec dziele je na kilka części;) schudlam wiecej troszke widocznie moja waga w wawce sie troszke zepsuła bo w domu pokazuje 66 ;D albo schudlam?? ale chyba nie;P

Gość rybniczanka
witam:(:(ja zaczynam wszystko od nowa :(miałam tyle problemow że wogole zapomniałam o diecie i ćwiczeniach :(aż wstyd się przyznać:(ale wierze że bedziecie mnie wspierać studenka w ile schudłaś 7 kg??:)

Gość rybniczanka
ja waże 84kg:(:(:(i już koniec z obiecankami i przekładaniem diety!!!od jutra walka!!waga ma pokazać 70kg następnie pomyśle jak zrzucic reszte mam nadzieje że sie uda:):)jest jeden problem mam teraz noge w gipsie i niemam jak cwiczyc niemam żadnego ruchu może macie jakis pomysl co robić??o wymiarach niepisze bo są no.....troszke ponad norme:(zalezy mi na mniejszej wadze i i 2 razy mniejszym rozmiarze:)chce byc wąska w pasie tak jak 2 lata temu chce tego bardzooo i napewno przy waszym wsparciu się uda dzieki

Gość wanilka23.
rybniczanka powrociła :D juz myslalam ze zostaniemy dwie na polu walki ;) nie przejmuj sie kazdy ma w zyciu swoje dobre i zle chwile ja tez tak mialam pare razy przy diecie, potem az szkoda mi bylo bo znowu nabieralam kilogramow :( teraz stawiam za cel osiagniecie optymalnej wagi 65kg i nie ma bata musze schudnac! Z wami bedzie mi latwiej studentka wiedzie tu prym juz jakis czas i daje przyklad :P ja czasami nie ma tak duzo silnej woli i ulegam pokusie i wieczorami podjadam duzo wiecej niz powinnam :/ I ta sesja do tego nie mam czasu nawet pocwiczyc

Gość Rybniczanka
witaj wanilka23:*no ja mysle ja damy rade wyznaczyłam sobie cel -waga musi pokazać 70kg na koniec marca no może kwietnia niechce efektu jojo:(napisze wieczorkiem buzka

Gość wanilka23.
no a wy dziewczyny gdzie sie podziewacie helołł ;)wlasnie przyszlam z praktyk zmeczona musze dzis isc wczesniej spac codziennie o 6 .30 pobudka :( ale sama tego chcialam chcac miec wolne wakacje :D ostatnio jakos malo jem wczoraj to nawet nic mialam takiego stresa ze jak zjadlam rano kanapke to dopiero o 18 miesko z sosem i sorowke a dzis rano kanapka z szynka i teraz wypiek mojej siostry pyszny chlebek na prawdziwym zakwasie z szyneczka mmm poprostu miodzio chyba sama zaczne produkcje w domu :)

Gość gąsawianka
witam,ja 63kg wazylam przed ciaza (169cm)a teraz moja waga 70kg.mojego niunia karmie jeszcze piersia i do tej pory spadlo 18kg a teraz waga stoi w miejscu.pomozcie,co mam jesc aby schudnac ale miec wystarczajaco pokarmu?dziekuje i pozdrawiam.