Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychologpedagog

udzielę porady w sprawach uczuć i nie tylko!!

Polecane posty

Gość do psycholog-pedagog
kochana -chcesz pomagać, ale jesteś NIEUCZCIWA. Bazujesz na tym, że niektórzy dali się nabrać na Twój nick. Możesz zrobic im krzywdę, bo jestes tak pewna swoich nieokreślonych umiejętności. Jeżeli szybko nie przyznasz się jakie masz kwalifikacje - zadzwonię na policję.(legitymowanie się nieposiadanymi kwalifikacjami) Pewnie w sumie sprawa będzie umorzona, jeżeli w ogóle wszczęta, ale mam nadzieję, że samo rozmowa z policją da ci do myslenia. czekam

człowiek uczy sie całe, zycie ja skonczyłam studiam, moze nie jestem jeszcze fachowcem w swojej dziedzinie, ale wielu osobom pomogłam \"w realu\" wiec o czyms to swiadczy, poza tym, cały czas sie ucze i kształce, zdaje sobie sprawe z moich brakow, człowiek uczy sie całe zycie, zapisuje sie na kursy itd, cały czas cos robie, ale wiem, ze sa ludzie, ktorzy uwazaja \"ze oni wiedza wszytsko i nie musza sie kształcic juz\" sorry, ale nie znam czlowieka ktory zna wszystko, a kto tak mysli jest po prostu głupi..

Gość też myślę
że tak będzie najlepiej, po co narazac sie publicznie na docinki?:o a to co napisałam powyżej nie było złośliwe, lecz szczere:o przejdźcie na maila🖐️

Gość niewyspana anita
a czy mozesz pomoc jakos mi?

.niech policja przyjdzie,studia mam skonczone!! Ludzie, ale wy jestescie dziwni!! chyba trzeba bac, sie pomagac ludziom, bo pojdziesz jesscze za to siedziec.. a Tylu prawdziwyc przestpcow chodzi na wolnosci.. chory kraj

nie wiadomo tylko jakie skończyłas studia i n jakie kursy chodzisz. Wszystko byłoby ok, gdybys miała inny nick. Sugestie, że jestes psychologiem i /lub pedagogiem są nadużyciem. Wymysl sobie nicj "dobry człowiek" i w porządku. TO CO ROBISZ TO JEST MORALNE OSZUSTWO! Niektórzy, zwłaszcza młodzi ludzie, wierzą, że otrzymują fachową poradę, a nie rade dobrej cioci.

Gość ludzieedw
ludzie zescie oszaleli, podac chcecie na policje kogos kto daje rady, nawet jesli sa głupie, ale ludzie chca sluchac.. zajmijscie sie włąsnym tyłkiem

Gość dobryCzłowiekPedagog
dobra zadowolna pomagam, zmieniał nicka zadowolona?

usuń słowo pedagog i będzie ok.

takie mam skonczone studia!!pedagogike!!psychologii nie konczyłam,tylko zaczyna ja studiowac!!wiec moge napisac pedagog!!przykro mi, ale takie studia skonczyłam wiec pedagogiem juz jestem, a na psychologa sie kształce, wiec daj se luz

Gość też myślę
a nie mówiłam, żeby przejść na maila?:D:D:D

ach więc pedagog! nareszcie! NIE PSYCHOLOG! To dużo wyjaśnia. Nick teraz lepszy..prawdziwszy. na razie znikam na razie...;)

Gość a ja jestem sinologiem
To znaczy w przyszłym roku zacznę studia :D

ale pierwsz kursa pewnie już zaliczyła:D Nauczyła się słowa TOKSYCZNY i teraz wszędzie go używa :D

Gość też myślę
a co to sinolog?:D:D:D

ja sie nie wkurzam, tu sie jedna osoba na mnie szczegolnie wkurzała i miała obsesje na moim punkcie, ale juz poszła, bo zmieniałam nick..wedle jej życzenia, nie mam nic do nikogo.chciałam byc pomocna

filolog języka chińskiego

Gość też myślę
:D:D:D też toksyczny ten sinolog?:p

a po co oszukiwałaś, ze jestes psychologiem?