Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzam głupia jestem

ZDRADZAM MOJEGO FACETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ruud
Jesteś nimfomanką

pytasz czy masz prawo dzo szczęścia?? a swojego faceta tego szczęścia pozbawiasz :o ?? powiedz przynajmniej prawdę, Ty wolałabyś wiedzieć, że najbliższa ci osoba potraktowała cię jak śmieć, zdradzając dla zabawy?? bo sie źle w związku dzieje?? masz 23 lata a zachowanie jak 16latka :o problemy w związku trzeba RAZEM rozwiązywać, ty też masz problem, który dotyczy i jego, więc musisz mu powiedzieć no chyba, że to taka miłość, że mówię tylko to, co mi wygodnie..

Współczuję Twojej empatii :D Moje zdanie na temat zdrad jest następujące: zdrajcy nie wiedzą co to miłość. AMEN.

dziś mu powiem:(

pomyśl po prostu jak Ty byś się czuła, gdyby ktoś zupełnie obcy powiedział tobie o czymś takim.... łatwiej będzie mu zrozumieć jak sama się przyznasz..

chyba pęknie mi serce jak mnie zostawi, ale nie moge zyc w kłamstwie, jak mnie zostawi wiem ze sama na to zasłuzyłam, a moze mi wybaczy?? zepsułam cos co mogło byc takie piekne, tak mi podle i źle!!

nie pęknie.. jemu chyba bardziej, ale myślę, że jeśli się oświadczał, to naprawdę kocha i może coś jeszcze z tego będzie myślałaś tyle razy wyłącznie o sobie, teraz pomyśl o nim, jeśli tak cię kocha, to zasługuje na prawdę

Nie mów mu. Zniszczysz wszystko. Ty narozrabiałas i Ty cierp. Dlaczego on też ma cierpieć? Dlaczego chcesz mu zniszczyć życie?

Gość ------------- facet
rzuci cie na bank ewentualnie odpokutuje twoje winy skacząc w bok, nie raz nie dwa ale wiele ps. jesteś najgorszym podgatunkiem kobiety

Gość i tak sie kiedys dowie
:O wtedy nie bedzie cierpial ? ona nie dala mu wyboru - to ja znienawidzi nie tego "zyczliwego"

Gość margoss
pppppppppppp

Gość eFFetha
Faceta mi nie żal. Bo i dlaczego miałoby być. Ale czy Tobie będzie fajnie z nim żyć, zdradzając? Przecież go nie kochasz. Taki związek to strata czasu.

chyba mu powiem..... będize cierpiał na pewno i raczej mnie rzuci:( sama sobie na to zasłużyłam. czuje sie jak śmieć. Nie moge mu tego zrobic by żył w kłamstwie ze mną. Nie moge - tym bardziej ze jestesmy teraz zaręczeni. jak załuje ze to sie wszsytko stało, jak przeklinam głupią ciekawości, głupią cielesność, jaka jestem głupia:(

Gość ja tez kiedys
2 razy raz mu powiedzialam bo zreszta widzial to byl m-czny romans a drugi raz nie wie i sie nie dowie .. boli mnie to jak cholera ale co wiem ze teraz juz nie zdradze moze dla was bedzie to głupie ale bylam u spowiedzi i troche sie wygadalam ...wiem ze moze tak byc ze bede przezd pokusa zdrady ake tego nie zrobie ... ta druga to alkohol zadzialal i samotnosc bo moj pojechal zagranice na 3 m-ce i nie sekskowalam sie ale tez mozna to zdrada nazawc a przynajmniej tak czuje ...nie mów ze kogos mniej kochalas czy bardziej wiesz dlawi Cie poczucie winy i tyle a jakos musisz sie usprawiedliwic bylas w zwiazku a to zobowiazuje powinnas byc szczera a nie planowac slub a jak sie kiedys dowie i Cie znienawidzi

Gość psycholek
Jeśli mu powiesz zniszczysz nić zaufania i tyle....... Jeśli bedzie wyrozumiały to Cie nie rzuci ale nigdy już może nie bedzie Ci ufał jak ufa Ci teraz . Zachowaj wiadomości dla siebie to nie mąz tylko chłopak..... masz prawo do wyboru innego partnera nie wiąze cie żadna przysiega małżenska! Bądź uczciwa i zapomnij

jak ludzie moga pisac, ze nie warto mówić prawdy, bo tylko będziecie cierpieć, a może sie nie wyda... a jak się wyda, jak będziecie parę lat po ślubie, takie rzeczy niestety nie znikają nigdy, z małymi dziećmi, i wtedy odejdzie, bo nie będzie mógł znieść, że TYLE lat go oszukiwałaś?????? pomyśł, ile osób i jak wtedy bedzie cierpieć... nie masz wyjścia

chyba mnie te wyrzuty sumienia zabiją:O dzieki wam za dobre słowa

Gość ja tez kiedys
moze Ci wybaczy ale bedzie sie cale zycie bal u nas bylo tak ze i mu sie to zdarzylo ale to odbudowalismy nie łatwo bylo ale dalismy rade ....oboje chcielismy byc razem

Jeśli masz zamiar go zdradzać to mu powiedz. Jesli nie to nie mów nic i albo odejdź albo spróbuj budować wszystko od nowa. Jestem mężem który się dowiedział bo chciał i wiem ile to kosztuje. Dla mnie to oznaczało koniec wszystkiego. I mimo lat nic się nie zmieniło. To był koniec naprawdę. Pozostała tylko jałowa egzystencja i czekanie na koniec życia.

\"Bądź uczciwa i zapomnij \" boshh jak można w ogóle tak podchodzić do zdrady?? :o

Niech nie będzie zazdrosny. Można kochać 2 facetów jednocześnie, jednego tak innego siak. I nie powinni być obaj zazdrośni, bo są kochani obaj. Niech się spotkają wszyscy razem i razem sie kochają. Kobieta jest w stanie kochać aż 3 jednocześnie, w ten sposób. ;)

Gość ja tez kiedys
wiesz ja tez nosze w sobie ból bo w sumie nie seksilam sie z tym drugim ale pozwolilam by mnie dotykal i ja go boli mnie to bo przez 3 m-ce bylo mi ciezko samej bez dotyku przytulenia i dlatego to sie stalo a do tego alkohol ale gdyby alkoholu nie bylo byloby inaczej bo mialam wiele okzaji bez akloholu i odmawialam

Gość zdradzałam głupia jestem
forest... czuję ze mój mezczyzna mnie zostawi.. wiem ze zasługuje na prawde, nie moge mu jej odmówić.. tak mi źle i tak żaluję ze spieprzyłam sobie zycie i zniszczyłam miłość zdradą:(

Gość ja tez kiedys
BlackNumenórean niezle podejscie !

Gość xxxooooo
ze tez takie lachudry jeszcze tu wlaza i sie chwala swoim pustym zachowaniem...ale skoro sama sie o to prosisz to powiem Ci tak...zygac sie chce jak czytam takie cos,i Ty tu mowisz o milosci???hehe....Ty nawet nie wiesz co to slowo znaczy....pusta szmatką jestes ale i tak to sie wyda,na szczescie nawet po czasie wszystko wydaje sie pustaku glupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja tez kiedys
a wlasciwie odpowiedz sobie po co Ci ta zdrada byla ?co chcialas sie dobrze pobawic czy jak

a jak faceci zdradzają to juz jest ok , nie?

Gość trzymaj sie
Nie, nie zdradzilem.

nie można wytrzymać 3 miesiące?? weź się zastanów, co twoj facet tam za granicą robił, jak ty biedna, 3 miesiace na niego poczekac nie mogłaś :o ohyda autorko - dobrze, że wiesz co robić, jeśli Ci naprawde zależy na nim, to powiesz, niezaleznie co ci tutaj doradzą

powiem 😭