Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 w艂osomaniaczka

dobry fryzjer warszawa

Polecane posty

Go艣膰 monika 37
godny polecenia jest fryzjer na mokotowie Exclusive. Bylam tam juz 3 raz i za kazdym razem jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 co_za_historia??
luska.luska wsp贸艂czuj臋 naprawd臋. Nie ma nic gorszego ni偶 fryzjer debil, przepraszam za wyra偶anie ale to jest jaka艣 kpina. wiesz co historia dramatyczna, ale powiedz ty mi co z Twoimi w艂osami tzn, o ich d艂ugo艣ci bo pisa艂a艣 o tym, 偶e ten fryzjer strasznie ci je wyci膮艂. wiem jak si臋 sko艅czy艂a historia z kolorem, uratowa艂y go cudowne panie z salonu z biedronki, nie przed艂u偶y艂y ci w艂os贸w przy okzaji??

Udost臋pnij ten post

luska.luska, Twoja opowie艣膰 jest jak najbardziej przestrog膮, 偶eby nie chodzi膰 do niesprawdzonych fryzjer贸w. wed艂ug mnie najlepsi specjali艣ci pracuj膮 w salonie Berendowicz&Kublin, zawsze doradz膮 jaka fryzura b臋dzie najlepiej pasowa膰, pocz臋stuj膮 dobr膮 kaw膮 i porozmawiaj膮. I dlatego w艂a艣nie chodzenie do tego salonu to sama przyjemno艣膰.

Udost臋pnij ten post

do Visine: HM.. ten fryzjer o kt贸rym wcze艣niej pisa艂am to nie jest do ko艅ca taki zwyk艂y fryzjer, jest to szkoleniowiec kt贸ry prowadzi艂 szkolenia we w艂oszech i na bia艂orusi, zreszt膮 na forum chyba jaka艣 dziewczyna nawet podawa艂a stron臋 bia艂orusk膮 na kt贸rej jest jego zdj臋cie na scenie. On naprawd臋 zna si臋 na tym co robi .Ma on taki olejek do regenerowania w艂os贸w - argan czy jako艣 tak . Na pocz膮tku my艣la艂am 偶e to kolejny bajer fryzjerski ,ale ostatnio ogl膮da艂am martyn臋 wojciechowsk膮 w tym jej programie "na kra艅cu 艣wiata" i tam m贸wili o tym olejku :) Spr贸buj , naprawd臋 warto. Ten fryzjer nazywa si臋 Robert Izdebski , ul.Bia艂o艂臋cka 166c tel (22) 226 22 40 pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monalisa17
Mo偶ecie mi napisa膰 przy jakiej ul jest ten fryzjer na Bia艂o艂臋ce?Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monalisa17
???i czy to drogi fryzjer? Ile np bierze za strzy偶enie i pasemka?Szukam dobrego fryzjera od kilku lat,jestem zrozpaczona bo wiecznie co艣 jest nie tak.Teraz ju偶 dos艂ownie boje si臋 gdziekolwiek p贸j艣膰,bo albo mam schody na w艂osach ,albo kolor z kt贸rym wstyd si臋 pokaza膰.2 lata temu trafi艂am do dobrego fryzjera,ale w 艁odzi.Wi臋c raz ,ze daleko,a dwa by艂 bardzo drogi,ale i kolor i fryzura trzyma艂y sie bardzo d艂ugo.W艂osy uk艂ada艂y si臋 rewelacyjnie bez niczego.Teraz szukam kogo艣 tu w Warszawie i ten P.Robert Izdebski brzmi w waszych opiniach przekonuj膮co .Tylko jak z cenami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 :):):):) Ewcia
Tylko hair by Korzeniowska na ul ho偶a 1lok1. Plac trzech krzyzy! to jest mistrzyni 艣wiata- nazywa sie maria korzeniowska:) tylko tam!! i nigdzie indziej!! Ona ma r臋k臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IrminiaB
www.dea-atelier.pl Ich adres tam masz tez nr telefonu

Udost臋pnij ten post

do monalisa 17 : ten fryzjer p. Robert pracuje w salonie na ul. Bia艂o艂臋ckiej 166 c, to jest taki zielonkawy budynek wolno stoj膮cy , na dole mie艣ci si臋 pizzeria a na pi臋trze salon fryzjerski, to jest r贸g ulicy Bia艂o艂臋ckiej i ul.Wielkiego D臋bu . Ten salon mie艣ci si臋 nie na tarchominie ,bo na pocz膮tku tam go szuka艂am :) tylko na zielonej bia艂o艂臋ce bardzo blisko ronda na trasie toru艅skiej(przy basenie polonez, restauracja pizza hut) ,zadzwo艅 do salonu to Ci臋 dok艂adnie pokieruj膮. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Witam, ja rowniez poszukuj臋 ... Pani Agaty, ktora pracowa艂a na targ贸wku w Warszawie.. dok艂adnie przy ul. bartniczej..?? Mo偶e dzieki Wam.. uda mi si臋 J膮 odnal臋藕膰... swietnie obcina艂a proste w艂osy... SUPER>>!!! Mo偶e

Udost臋pnij ten post

czesc ja bardzo polecam salon Artderma Medical SPA w Markach tu偶 obok ul. G艂臋bockiej i ulicy Lewand贸w. Pracuje tam swietna fryzjerka i stylistka. NIe cierpie chodzi膰 do fryzjera , kt贸ry wypytuje sie co ja chce i czeka a偶 sama wymy艣l臋 ca艂okszta艂t fryzury. Agnieszka 艣wietnie doradzi艂a w kwestii fryzury i nam贸wi艂a mnie na delikatn膮 zmian臋 koloru. Powiem szczerze , 偶e nawet nie pomys艂a艂am wczesniej, ze taka zmiana mog艂aby mi si臋 tak spodoba膰. jest poprostu super. czuje si臋 jak nowo narodzona w nowej stylizacji i odjelo mi to kilka lat. ostatnio zaprowadzilam tam moj膮 mam臋, korej tez zaproponowa艂a zmiane. co prawda grzeczniej i bez szale艅stwa, ale widea膰 偶e dziewczyna ma wyczucie do r贸偶nych klient贸w. podam adres strony - www.artderma.pl - tu znajdziecie dokladny adres i mapke. nr tel to 22 242 59 42 - naprawde polecam. stala klientka. maria

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zujassk
faktycznie Denique dobre, bylam dzisiaj, nie rozpisuje sie bo nie mam czasu ale olecam

Udost臋pnij ten post

No prosze ! tez bywasz W Artdermie w Markach ?! to moze sie kiedys poznamy. - To prawda. Ja tez polecam to miejsce. Agnieszka jest swietna, ma wyczucie dziewczyna i wie co robi. od kilku miesiecy tez sie u nich czesze. Artderma ? - Polecam ! natalka (bia艂o艂臋ka)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lady:-)
Chcia艂am zareklamowa膰 艣wietny zabieg prostowania w艂os贸w. nazywa si臋 Keratynowe prostowanie w艂os贸w, robi艂a mi je pani Wiola z salonu na bartoszewicza. w艂osy idealnie proste przez co najmniej 4 miesi膮ce. zabieg podobno zupe艂nie naturalny( keratyna jest naturalnym budulcem w艂osa, tak m贸wi艂a mi fryzjerka), nie niszczy w艂os贸w a nawet nawil偶a i regeneruje uszkodzon膮 struktur臋. kosztuje sporo, ale warto wyda膰 tak膮 sum臋, mam spok贸j na bardzo d艂ugo no i ta zaoszcz臋dzona godzina co rano, kt贸r膮 po艣wi臋cam na sen a nie wyci膮ganie w艂os贸w na szczotk臋, i prostowanie prostownic膮:-). zabieg robi艂am jakie艣 11 tygodni temu a moje w艂osy s膮 nadal idealnie g艂adkie i proste. na pewno b臋d臋 go powtarza膰 jeszcze wiele razy. numer do fryzjerki wioli 667271831.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 punktita
SZUKAM p. Magdy z salonu Nefretete ul. Zytnia! LUDZIE pomozcie,ta kobieta byla cudowana, tchnela zycie w moje wlosy! GDZIE JEJ TERAZ SZUKAC? Gdzie teraz pracuje? Macie na niej namiary? JA CHCE TYLKO do niej chodzic!!! Juz nie pracuje w Nefretete i niestety nikt nie poda mi tam do niej tel. :( :( :( PLIZZZZZZZ... pomozcie...to byla REWELACYJNA fryzjerka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Evika77_
p. Dominika z Kliniki Urody w Wilanowie. Fenomenalna fryzjerka!

Udost臋pnij ten post

Hmmm nikt nie zna Pani Agaty... ??? rewelacyjna fryzjerka... szkoda, ze tak kr贸tko pracowa艂a i nie zostawi艂a 偶adnych namiar贸w na siebie... SZUKAM NADAL PANI AGATY, Pracowa艂a na Targ贸wku w Warszawie, w salonie Oliwia... - przy ul. Bartnicza 4

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninanina674
ja to chodz臋 do do fryzjerek w spa cece, jakie艣 p贸艂 roku temu si臋 przestawi艂am i teraz tam zawsze. Bardzo fajne dziewczyny i zawsze wychodz臋 zadowolona chocia偶 a nie tak jak cz臋sto w domu poprawia艂am po innych fryzjerach :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darylla
polecam Wszystkim salon fryzjerski Bagatela przy ul. Bagatela 10. Posz艂am do salonu na farbowanie odrost贸w a przy okazji styli艣ci polecili mi zmian臋 fryzury :) dzi臋ki nim moje w艂osy 艣wietnie si臋 uk艂adaj膮 a co najwa偶niejsze z now膮 fryzur膮 czuj臋 si臋 艣wietni i nie jestem ju偶 zwyk艂膮 szar膮 kobiet膮. Polecam wam gor膮co :)))

Udost臋pnij ten post

Polecam wszystkim salon fryzjerski Bagatela przy ul. Bagatela 10, wybra艂am si臋 zafarbowa膰 odrosty ale po rozmowie ze stylistami postanowi艂am r贸wnie偶 艣ci膮膰 w艂osy co by艂o strza艂em w dziesi膮tk臋. Dzi臋ki nim wygl膮dam naprawd臋 super i co najwa偶niejsze czuje si臋 艣wietnie :)))

Udost臋pnij ten post

Witam przed 艣wi臋tami odkry艂am na Pradze Studio Urody gdzie ekipa w spos贸b profesjonalny mn膮 si臋 zaj臋艂a. Pani fryzjerka zaproponowa艂a mi zmian臋 koloru oraz bardzo fajn膮 fryzurk臋. Wreszcie trafi艂am na super pani膮, kt贸ra nie boi si臋 wyzwa艅, dlatego polecam wam ten salon a sama jutro go odwiedz臋. Jeszcze dodam,偶e mo偶na zrobi膰 sobie pazurki i kosmetyk臋. Podaj臋 adres i naprawd臋 Polecam. Mi臋dzyborska 60/62 tel.224996070

Udost臋pnij ten post

Witam Serdecznie zach臋cam do odwiedzenia: Studio Urody Alexander 04-024 Warszawa ul.Mi臋dzyborska 60/62 Tel.22 499-60-70 Godz.otwarcia pon Pt. 9-20 Sobota 8-15 Zakres Us艂ug: FRYZJERSTWO DAMSKIE I M臉SKIE -Strzy偶enie - Koloryzacja - Baleyage - Cover - Refleksy - Piel臋gnacja - Trwa艂a MANICURE / PEDICURE - Manicure - Pedicure - Przed艂u偶anie paznokci akrylem , zdobienie - Zabiegi piel臋gnacyjne na d艂onie i stopy KOSMETYKA - Zabiegi piel臋gnacyjne twarzy - peeling kawitacyjny - mikrodermabrazja - depilacja woskiem - Farbowanie brwi i rz臋s (naturalna henna) MASA呕E - Klasyczny - aromaterapeutyczny - leczniczy (kr臋gos艂upa) - zabieg piel臋gnacyjny nawil偶aj膮cy - zabieg uj臋drniaj膮cy z mask膮 czekoladow膮 - peeling ca艂ego cia艂a - masa偶 gor膮cymi kamieniami MAKIJA呕 PERMANENTNY & BIOTATUA呕 - Usta - Brwi - Rz臋sy - Oczy kreski - Tatua偶 biologiczny MEDYCYNA ESTETYCZNA - Depilacja laserowa - Botox - Kwas hialuronowy - Mezoterapia ig艂owa - Peelingi medyczne - Lipoliza iniekcyjna SOLARIUM Zdj臋cia jak chcia艂by kto艣 obejrze膰 podaje link ni偶ej; http://www.facebook.com/album.php?id=100002043123064&aid=1456 lub nasza klasa http://nk.pl/#profile/38217513/gallery/album/3

Udost臋pnij ten post

A ja sprawdzi艂am KOK&LOK z pierwszej strony wpis贸w i ju偶 u nich zostan臋 (by艂am u innej pani i by艂o super)- POLECAM. Bora Komorowskiego 8a, 428 49 25

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katja79207
A moze znacie dobrego fryzjera na Bielanach lub Zoliborzu?Znacie moze fryzjera,ktory robi ladne upieciaew.koki??

Udost臋pnij ten post

A s艂yszeli艣cie o salonie Berendowicz&Kublin na ulicy Tamka? Niedaleko jest Park Saski, jakby kto艣 nie kojarzy艂, ale w膮tpi臋, bo to jeden z lepszych salon贸w fryzjerskich w Warszawie. Warto si臋 tam przej艣膰, bo jako艣膰 us艂ug jest wysoka, poza tym korzystaj膮 z doskona艂ych kosmetyk贸w i zawsze mog膮 poradzi膰, jak piel臋gnowa膰 w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malagenia
Ja jednak uwa偶am, 偶e najlepsi styli艣ci pracuj膮 w salonie Berendowicz&Kublin. Zawsze mo偶na tam liczy膰 na porad臋, oraz mi艂膮 rozmow臋. Znaj膮 si臋 tam na najnowszych trendach i potrafi膮 zrobi膰 naprawd臋 bardzo dobr膮 fryzur臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 antipop
je艣li chodzi o strzy偶enie m臋skie to zdecydowanie polecam Franka z salonu mieszcz膮cego si臋 na 38 pi臋trze w budynku INTRACO. Strzyg艂em si臋 wcze艣niej w wielu salonach w W-wie i mog臋 z ca艂ym przekonaniem poleci膰 tego fryzjera. Przy okazji dodam, 偶e jest to bardzo sympatyczna osoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annmar
Ja r贸wnie偶 chc臋 poleci膰 Franka z salonu w Intaco. Jest to fryzjer o jakim ka偶dy marzy. Siadasz na fotelu i spokojnie mo偶esz odda膰 si臋 w jego r臋ce, wiedz膮c, 偶e efekt b臋dzie 艣wietny. Zar贸wno ja, jak i m贸j m膮偶 znale藕li艣my swojego fryzjera :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋