Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość włosomaniaczka

dobry fryzjer warszawa

Polecane posty

Gość edka_28
Jak mogę doradzić proponuję skorzystać u usług stylistów 24 godzinnych,głównym stylistą jest Pani Dominika Sarnecka.Miałam duuuży problem ponieważ nikt nie potrafił mi dobrać fryzury ciągle było coś nie tak aż w końcu moimi włosami zajęła się Pani Dominika.Jest osobą naprawdę kompetentną.W rękach jej stylistów każda z nas jest gwiazdą :) Fajne jest to że przyjeżdżają do domu o każdej porze wedle życzenia i teraz z tego co wiem Pani Dominika otwiera kolejny salon na ul.Limanowskiego w Manufakturze Urody.Jeśli któraś z Pań jest wymagająca to z czystym sumieniem mogę polecić tą stylistkę i jej zespół,to jej numer 792-062-291.Pozdrawiam :)

Gość politeboy
Witam Mam dość nietypowe pytanie. Otórz poszukuję Pani Marioli http://akvkrolikowska.pl/nasze_salony/personel.htm fryzjerki z salonu fryzjersko kosmetycznego - Danuta w Warszawie. Do Pani Marioli chodziłem się strzyc od ponad 10 lat i jakimś cudem nigdy nie zapisałem do Niaj numeru kontaktowego, a dzwoniąc do salonu w styczniu, pare dni temu dowiedziałem się tylko, że Pani mariola już w nim nie pracuje i nie otrzymałem niestety żadnej informacji umożliwiającej z Nią kontak. Jeżeli ktoś Ją kojarzy i mógby mi przesłać do Niej kontakt, albo chociaż nazwisko, kótre ułatwiłoby poszukiwania, będę bardzo zobowiązany.

Gość ZadowolonaMonika
Polecam wam salon z Legionowa Modern Look. Byłam w czwartek i jestem bardzo zadowolona z malowania jak i strzyżenia. co do ceny to bardzo tanio bo mam włosy średnie a za wszystko zapłaciłam 130 zł

Gość Edit_2288
Mogę polecić super salon na Mokotowie(Koło Sadyba Bestmall)Znajduje się na Limanowskiego 30 w Manufaktura Urody.Miałam spory problem z włosami bo nie dość że kolor wiecznie niedobrany to jeszcze cięcie,dostałam numer od sąsiadki i stwierdzam że warto było pójść :) Generalnie nie drogo,super styliści i potrafią dobrać kolor do włosów perfekcyjnie.Poza tym miła obsługa i zdecydowanie widać po nich pewność tego co robia,bo najgorsze jest jak fryzjer ma wahania :)W razie co to numer telefonu 792062291.Pozdrawiam :)

Gość zadowolona i wierna klientka
Ja chodzę do instytutu pięknych włosów na ul. Francuskiej 5a do Pani Pauliny ponad dwa lata (wcześniej inny salon) i wychodzę zawsze bardzo zadowolona. trafiłam z polecenia i ja również poleciłam kilku osobom , które były zachwycone strzyżeniem także serdecznie polecam

Gość Prwda
W Dea Atelier nie odpowiada za kupony GROUPONA firmy Jolie Hair Spa wiec jak tam wykupiłąs kupon do tego salonu to pisz o tym salonie a nie o Dea Atelier ! Emilii Plater 25 miesci sie 9 firm po tym samym adres tyle że kazdy ma jeszcze nr Lokalu !

Gość Prwda
Jolie Hair Spa to nie Dea Atelier ! Na Boga ludzie nie potraficie czytać i odróżniać nazwy firm ?

Gość nicca
oczywiscie ze Jolie to nie to samo co DEA Atelier tyle ze wchodzi sie do Jolie przez Dea Atelier i jak ja bylam nigdzie nie bylo reklamy Jolie tylko Dea...Jolie wynajmuje miejsce , ale o tym dowiedzialam sie od Pan w recepcji Dea Atelier Takze naprawde nie ma co sie burzyc bo mozna sie pomylic

Gość szepkowska89
To ja polece swoje miejsce- a szukałam dobrego fryzjera naprawde długo- to salon Revlon w Reducie. Jak sie wybierzecie to koniecznie do Pani Ewy. Mnie farba i świeżośc koloru utrzymuje sie nawet 2mc.

Gość kigi
a ile kosztuje strzyzenie w revlonie

Gość szepkowska89
cięcie na długich włosach około 65zł Wiec jak na taki salon i stolice to mysle ze wcale nie duzo

Gość katjjjuszla
Musze się wybrać własnie do jakiegoś salonu, bo na wiosnę należałoby teraz jednak wziąć sie za siebie i to tak naprawdę. A fryzura tutaj moze duzo zmienić. A do Reduty tez mam po drodze wiec sprawdze sobie cenki.

Gość Kureczkanka
Ja regularnie funduje sobie komplecik - fryzjer plus reszta w Le Desir na Jasnej, polecam :)

Gość astek
Miłe panie dzisiaj byłam ponowie w Atelier Fryzur na Żoliborzu u pani Joanny Cuprzyńskiej,ta kobieta to GENIUSZ!!! Własnie wróciła ze szkolenia w Paryżu i robi takie super kolory i nowe modne fryzurki.Jestem taka zadowolona i piękna na wiosnę :) Kto tam nie był,to POLECAM

Gość Lukrecjowaana
@kureczkanka o! a myślałam, że Le Desir to takie moje prywatne odkrycie, a tu proszę! Też funduję tam sobie paznokcie i fryzurę, i także jestem zachwycona z ich uslug :)

Gość Ania0206
Jeśli chodzi o manicure i pedicure to z czystym sumieniem mogę polecić Salon Urody Beauty Corner na Gocławiu. Pani Agata rewelacyjnie i z dużą sprawnością wykonuje powyższe zabiegi do tego są bardzo przystępne ceny: płacę 30zł za manicure i 60 za pedicure. Polecam

Gość bielszczanka83
Hej dziewczyny :) Zamierzam wybrać się do Pani Joanny Cuprzyńskiej. Czy możecie powiedzieć jakiej mogę spodziewać się ceny za farbowanie (mam średniej długości włosy). Będę wdzięczna za info :))

Gość astek
Najlepiej zadzwonić i zapytać,bo ja za strzyżenie płacę 150 zł, a za kolor,to różnie.Wszystko zależy od tego co chcę.Ale chyba kolory zaczynają się od 150 zł. Pani Asia jest warta każdych pieniędzy :) POLECAM

Gość blannneczka2
To ja u Pani Agnieszki w salonie MAMP na Nowolipkach tyle płace. A fryzjerka jest pierwsza klasa.

Gość Piękny Brzeg
Zapraszamy do nowo otwartego salonu fryzjerskiego w Galerii Żoliborz na Broniewskiego 28.

Gość nc
Zachwycona wpisami na temat Pani Joanny z Zoliborza postanowilam sprawdzic, czy rzeczywiscie jest taka cudowna:-) I musze troche schlodzic ta atmosfere.. po pierwsze zapisywalam sie do niej a obslugiwala mnie jej uczennica... na szczescie bylo to polozenie farby wiec przymknelam oko bo w koncu kolor wyszedl bardzo fajny takze ostatecznie to na plus ale Pani Joasia zbyt mila nie jest....i niestety obgaduje klientki co mi sie w ogole nie podoba... aczkolwiek jak juz napisalam z koloru jestem zadowolona

Gość astek
A TO CIEKAWE !!! ponieważ 1.W salonie p.Asi nie pracują uczennice i nigdy nie pracowały,jestem jej klientką od kilku lat,więc cała reszta tego wpisu daje dużo do myślenia.....................

Gość nc
hmmm no to moze pracownica, napisalam uczennica poniewaz o wszystko pytala i Pani Joasia jej wszystko mowila i cala reszta wpisu to prawda tak sie sklada ze nie mam zadnego interesu w tym zeby jej zaszkodzic, nie jestem fryzjerka ani tym bardziej wlasicielem zakladu fryzjerskiego napisalam jak bylo i co widzialam a takze ze kolor na wlosach wyszedl bardzo ladny czyli jej kompetencji nie podwazam w zaden sposob

Gość astek
Miła pani od lat jest,to normalne,że w dobrych salonach do których ja chodziłam, farbę nakładają koloryści i tak też jest u p.Asi, zawsze całą resztę wykonuje p.Asia.(strzyżenie,czesanie) Wychodzę również z założenia,że lepiej zapytać dwa razy, niż zrobić coś,co by nie spełniło pani oczekiwań,co do koloru. Czy nie tak ???

Gość nc
dobrze niech bedzie kolorysci mila Pani, tylko że Pani Joasia w tym czasie zajmowala sie tez nakladaniem farby klientce ktora przyszla po mnie... ale pisalam ze juz ze nie mam o to zadnej pretensji i ze kolor wyszedl fajny nie o to mi chodzi mila Pani tylko o podejscie do klienta byc moze tego dnia pani Joasia miala gorszy dzien

Gość astek
Zaręczam panią,że p.Asia jest super osobą i również Super fachowcem, a każdy może mieć swój gorszy dzień,ona też jest człowiekiem. Jednak myślę,że problem leży w tym,że koloru nie nałożyła pani sama p.Joanna,uważam,że było by taktem, aby zaprzestać ten dialog. Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Gość nc
hmmm mam jakies dziwne wrazenie, ze te wpisy nie pochodza od klientki..bo zeby az tak bronic fryzjerke... niewazne ze ulubiona i dla wyjasnienia problem nie lezy w tym ze ktos inny nakladal mi farbe! mam juz swoje lata i wiem jakie zachowania przystoja a jakie nie! zwlaszcza dla takiego FACHOWCA! a swoja droga o tym nie pisalam wczesniej ale teraz napisze mialam spalona skore glowy od tego farbowania, pieklo mnie strasznie, fakt moja wina jest to ze nie powiedzialam, a fakt drugi nikt mnie o to nie zapytal i tez nie mam pretensji bo juz swego czasu mialam gorsze rzeczy na tej glowie dajmy juz temu spokoj, nigdzie nie napisalam ze odradzam wizyte w salonie bo wyszlam ZADOWOLONA z koloru jaki teraz mam pozdrawiam i zycze milego dnia

Gość aniesiad
do andzia009 Możesz napisać dokładniej, o którym salaonie na Brackiej piszesz bo jest ich na tej ulicu kilka salonow

Gość aniesiad
A może macie sprawdzonego fryzjera do naturalnie mocno kręconych włosów? Będę wdzięczna za rady

Gość halinnka12
Dla mnie tylko Pan Marcin z salonu MAMP na Nowolipkach13.Bardzo dobra cena za usługi i mega profesjonalne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się