Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja33

PORAżENIE MóZGOWE- POTRZEBNA POMOC !!!!

Polecane posty

Dzień Dobry:) Ja dzisiaj wstałam o piatej:O Jej, nie mogłam spac. Czytałam \'Króla Edypa\":) W sobote do szkoły. Alicja juz pojechała. Wczoraj w szkole jej wszyscy brawo bili za te szóstke z ortografi:D. Znowu szczesliwa przyjechała ze szkoły. Jeszcze jak jej powiedziałam, ze koniki załatwione , i ze widziałam tego , na którym bedzie jezdziła to zachwycona była:D Zycze miłego dnia🌼

Witam:) U nas pada:O i wieje. Wczoraj byli kosztorys robic:O i koniec swiata. Trzeba zrobic wszystko. Zeby Alicja mogła mieszkac i było sie jej łatwiej poruszac. No cóz oddamy wniosek i zobaczymy. Az sie boje tego remontu:),ale wiem ,ze po nim bedzie nam lzej:D Miłego Dnia🌼

Witam :) U nas też pogoda straszna. Rozmawiałam z Antosiem przez telefon,przesyła szczegolne pozdrowienia i całusy dla Alicji i jej mamy❤️😘

Dzień Dobry:) Pogoda pod psem:O wszyscy ziewaja:) Alicja w szkole i była ja odprowadzic Dusia dzisiaj:D To niesamowite- idzie obok wózka, nie ciagnie wcale, ja zwalniam - ona tez. I nikt jej tego nie uczył:) Kochany psiak❤️ Zycze miłego dnia🌼

Wróciłam z cmentarza.Dzisiaj mija rok jak odszedł mój tato i dziadek Ali❤️ Jade zaraz po Alicje , bo na rehabilitacje dzisiaj jedziemy:)

Po cwiczeniach:) Alicja padła. Lezy juz w łózku:D Miłego wieczoru i dobrej nocy.

Witam no 1% poszedł, ale to wyszłą w sumie śmieszna suma :-)

Ogórek dziekujemy❤️ Kazdy grosz sie liczy:) My juz planujemy wyjazdy na rehabilitacje. Co z tego wyjdzie- zobaczymy.

witam:) kolejny pochmurny dzien. Alicja w szkole. ❤️ Ja biore sie do pracy:) Miłego Dnia.

Czesc wszystkim:) Wczoraj miałam problem z netem i nie mogłam tu wejsc:O Wróciłam przed piata ze szkoły i na oczy nie widze:) Zaraz cwiczonka z Alicja i zadanie na jutro z angielskiego i matematyki:O Ufff- damy rade haha:d Pozdrawiam ciepło🌼

Po cwiczeniach i po kapieli:) Idziemy spać- dobranoc.

Witam:) Kolejny dzien w szkole minał:D Jak narazie daje rade. Jest dobrz. Alicja mi dopinguje dzielne i zacheca do nauki:) Nawet w angielskim mi pomaga❤️ Miłego wieczoru zycze- ja mam jeszcze trocha pracy:)