Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja33

PORAżENIE MóZGOWE- POTRZEBNA POMOC !!!!

Polecane posty

Witamy. Alicja chora:( ma temperature od wczoraj. Mój syn z rodzina sie wyprowadził wczoraj. Może dla Ali to za duzo wrazen. Pozdrawiamy Wszystkich.

Witamy. Dzisiaj zakupilismy ksiązki dla Alicji do trzeciej klasy:) Miesiac po operacji pewnie bedzie sie uczyła w domu. Wszyscy juz poddenerwowani, bo operacja za tydzień. Wierzymy , ze sie uda i bedzie dobrze. Pozdrawiamy🌼

Dzień Dobry. Dzisiaj sie pakujemy. Jutro wyjazd do szpitala , a w poniedziałek operacja. Pozdrawiamy🌼

Hejka:) Jestesmy juz w domu. operacja sie udała. Alicja musi lezec ,ma załozony gips. Niestety czeka nas jeszcze jedna. Miłego Dnia🌼

Gość ola22
witaj aja,też mam córkę z porażeniem,i jest już po operacjach na oba bioderka

Gość ola22
moja córcia ma 9lat i ma na imię Oliwia

Gość ola22
mam od niedawna internet no i komputer,

O, witamy:) Alicja ma 11lat i tez jej po operacji biodra. To juz 4 lata. i jest dobrze. Teraz miała przecinane sciegno achillesa a jeszcze czeka ja operacja sciegna pod kolanem. Miało byc inaczej, ale lekarze zdecydowali taka kolejnosc. Pozdrawiamy i wpadaj do nas czasem🌼

Gość ola22
moja Oliwia,miała już podcinane mięśnie w pachwinkach i pod kolanami,a póżniej właśnie bioderka.operację miałyśmy w Poznaniu a Wy gdzie?

Alicja w pachwinach tez, jak miała 4 latka. Operacje wszystkie mamy w Górnosląskim Centrum Dziecka i Matki w Katowicach. Tam jezdzimy zawsze i jest ok. Super lekarze.

Gość ola22
jakoś tak człowiekowi lżej jak porozmawia,właściwie poklika z kimś kto wie co to mieć dziecko w gipsie od pasa do kostek.Jeśli nie masz nic przeciwko to od czasu do czasu poklikam z Tobą.

Witamy:) pewnie , ze razniej i lzej dzielic sie radosciami i smutkami. My wiemy jak to ciezko jest. grunt to sie nie poddawac:) Ja zawsze jestem dobrej mysli. Miłego Dnia🌼

Gość ola22
Witajcie,strasznie ponuro u nas dzisiaj.też życzymy miłe godnia

Dzień Dobry:) Piekna pogoda. Chce sie zyc. Niestety my musimy w domu siedziec buuu. Jutro na rozpoczecie roku szkolnego jade sama:( Alicja nie moze. Miłego Dnia 🌼

Witamy:) Dzisiaj pierwsze lekcje, a Alicja lezy. Jej wychowawczyni dzwoniła do niej a w piatek przyjedzie. Miłego Dnia zyczymy🌼

Gość ola22
dzien dobry,co u Was nowego? dzien jest duszny i pochmurny,pewnie popada

Hejka Ola:) U nas po staremu, Alicja w łózku a jak troche siadzie to je i lekcje pisze: D Nie moze miec zaległosci, bo nie da sobie rady potem. Jutro jedziemy do kontroli z nogą i dowiem sie czy do szkoły moze juz jechac chociaz na pare godzin co drugi dzien. Bardzo za dziecmi teskni. A popołudniu tez jutro odwiedzi ja wychowawczyni:) Bardzo sie cieszy. A pogoda to fakt, u nas juz słonca nie ma wcale. Zachmurzyło sie i pewnie padac bedzie. Pozdrawiamy🌼

Gość mkm1984
Witam, również mam córeczke z porażeniem mózgowym , ma roczek, jesteśmy zupełnie same we dwie bo mąż odszedł i się nie interesuje dzieckiem, szukam kogos z kim bym mogła porozmawiać chociaż

Gość ola22
witaj mkm1984.W sumie to jest strona Aji33,więc pewnie z nią naj lepiej pogadać.Chciałam tylko napisać,że ja też jestem z Oliwia sama,tatuś nawet się nie zainteresuje.

Gość ola22
to mój adres milowy olaoliwia22@wp.pl jak chcesz to napisz do mnie

Gość ola22
Dzień dobryAja33,to super,że Alicja może być z dziećmi w szkole.Moja Oliwia ma upośledzenie w stopniu głębokim i jezdzi do ośrodka rehabilitacyjnego,ma tam zajęcia rewalidacyjno-wychowawcze.Bardzo chciałam zeby była wsród dzieci,bo jest moim jedynym dzieckiem

Gość ola22
witajcie,a co to nikt tu nie zagłąda???????

Gość ola22
tak przegladam Aju zapisane juz strony,i niestety masz racje moło kto tu zagląda....ale czasem jednak ktoś zajrzy

Witam po przerwie:) Nie miałam od piatku internetu. Własnie usuneli awarie. Witam i pozdrawiam nowa kolezanke. Wiem, ze nie jest lekko samej z chorym dzieckiem. Niestety moja Alicja ma ojca tez tylko z nazwy:( sytuacja go przerosła, dajemy rade jakos. W maju tego roku poznałysmy wspaniałego człowieka, który zastapił Ali tatusia. Są jednak mezczyzni na tym swiecie! Układa nam sie dobrze. bardzo dobrze. Alicja mówi cały czas, ze własny tata ja nie chce a nowy pokochał całym sercem. I ma racje.Modliłam sie bardzo o to zebym nie musiała wychowywac jej sama i Bóg mnie wysłuchał:) Jesteśmy szczesliwe. Jutro jade z Alicja do szkoły na piec godzin. badzo sie cieszymy. Miłego Dnia 🌼