Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wlosy XXL

Czym czesac wlosy?

Polecane posty

Gość Wlosy XXL

Witajcie, Moje pytanie moze wyda sie wam glupie, ale prosze o odpowiedzi. Otoz, zapuszczam wlosy i nie wiem jak je pielegnowac. Zawsze mialam wlosy do brody, a teraz postanowilam, ze beda dlugie, do piersi, wiec zapuszczam. Aktualnie mam wrazenie jakby stanely w miejscu, ale pewnie to tylko subiektywne wrazenie:) Myje je co drugi dzien, nie susze suszarka, zawiazuje w konski ogon i tyle. Cos mi sie jednak wydaje, ze to niezbyt dobra technika...jak wy dbacie o wlosy?

Gość Maludzia
Przede wszystkim czesz drewniana szczotka...te plastyki sa bardzo niedobre

Gość szcoztka z włosia dzika
j.w.

Gość a ja używam szamponu
absolutnie odradzam drewniane szczotki, czesz włosy szczotką z włosia:) wiem co piszę - od jakiś 16-tu lat noszę włosy do pasa:)

Co do długości włosów to spawa genetyczna. Każdy ma określoną długość włosa i nijak dłuższe nie urosną. Dla jednego może to być do ramion dla innego do kolan. Taka prawda.

Gość poiuytrewq
timdirimdi zastanow sie jakie ty glupoty piszesz.....

Gość kasiaaaaa
a jak ktos ma grube i kręcone włosy?? przeciez taka szczotka z włosia sobie nie poradzi..... Co wtedy?

Gość OLIWCIA
Moja mama nauczyla mnie od urodzenia odkurzac wlosy odkurzaczem. Ma to o tyle taka korzysc ze po umyciu wlosow od razu je suszy i uklada sprawiajac ze sa idealnie proste! Czy ktos to stosuje niech potwierdzi!

Gość a ja używam szamponu
zapewniam Cię, że szczotka z włosia poradzi sobie z każdym rodzajem włosów:)

Gość kasiaaaaa
A nie rozprostuje mi włosów? Z tego co wiem to kręcone włosy należy czesać grzebieniem z szeroko rozstawionymi zbami a jak wygląda włosie to każdy wie...

Gość ultravioletowa
ja stosuje rzadkiego grzebienia, jeżeli szczotka to chyba faktycznie najlepiej z włosia, oprócz zwykłego mycia polecam używać dobrą odżywkę ze spłukiwaniem,niesuszenie, nie rozczesywanie mokrych włosów,