Lewak z krwi i kości 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Przecież ty się wszędzie z gołą čipą wbijasz?Odkąd zaczęła priv ze mną i z leksem. Ostatnio plakalas, że tyle poświęciłas czasu, emocji, starałas się pomóc (nawet zwalić konia po przyjacielsku) a taka Ela może być ważniejsza Przypomnę że laska kilka lat temu w desperacji szukała faceta na seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cip napisał: Oczywiście że pozdrowię. Ona do Ciebie też nie, ja też nie widziałem żebyś cokolwiek źle o Niej pisała w przeciwieństwie do większości tutejszych pań zazdroszczących Jej urody. W punkt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 1 godzinę temu Ide walić konia bo nuda jednak. Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Przecież ty się wszędzie z gołą čipą wbijasz? Lepiej odstaw to co tam dorzuciłeś do alko bo nawet Ty mojej nie masz. 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ostatnio plakalas, że tyle poświęciłas czasu, emocji, starałas się pomóc (nawet zwalić konia po przyjacielsku) a taka Ela może być ważniejsza Ostro sobie dopowiadasz do moich słów, ale niech Ci będzie jak Ci z tym lepiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lewak z krwi i kości napisał: Przypomnę że laska kilka lat temu w desperacji szukała faceta na seks Smakosz co ty wymyślasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cip napisał: Smakosz co ty wymyślasz TO SĄ FAKTY USZATY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cip napisał: Smakosz co ty wymyślasz I ŻADEN SIĘ NIE SKUSIŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 9 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, WywaloneJajca napisał: Co cìpciu sapiesz? Won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cip napisał: Smakosz co ty wymyślasz Jak się nazywa smakosz to pewnie szaleju się najadł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Równie dobrze mogę powiedzieć że Ty cały czas nawalałeś o niej nawet jak ja nie zaczynałam, inaczej nie wiedziałabym tyle rzeczy o które potem się dziwiła że wiem O drugiej w nocy czytam " kto spał u Eli", a na drugi dzień "jakieś smaczki od Eli?" . Nie powiedziałem, kto odwiedził ele i dwa dni słuchałem, że ja lizalem jej "muszlę" ja cię pytam o leksa? Kto ma jakiś kompleks 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cip napisał: Won 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 893 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: mi też pierwsza nie zaczynałaś, a ona cały czas o tobie i obrażała od najgorszych A podobno to ja obrabiam dupę innych za plecami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cip napisał: Won CHYBA MUSI CIĘ ODWIEDZIĆ RADEK ZA TO CO ZROBISZ KOBIETOM!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Lepiej odstaw to co tam dorzuciłeś do alko bo nawet Ty mojej nie masz. Ostro sobie dopowiadasz do moich słów, ale niech Ci będzie jak Ci z tym lepiej Tylko fote jak jesteś nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: O drugiej w nocy czytam " kto spał u Eli", a na drugi dzień "jakieś smaczki od Eli?" . Nie powiedziałem, kto odwiedził ele i dwa dni słuchałem, że ja lizalem jej "muszlę" ja cię pytam o leksa? Kto ma jakiś kompleks To był właśnie dowód na Twój kompleks Lexa. Potem czytałam, że mi nie chciałeś powiedzieć jak to było z tym gościem, bo się wkurzyłeś że myślałam że to on mógł być = tak mi na nim zależy wg Ciebie A co do tych smaczków, co się dziwisz pytania dla beki, bo żartowałam tylko lotny umyśle, skoro sam wjeżdżałeś na temat Eli odkąd tylko macie priv i mnie nimi częstowałeś z pierwszej ręki Edytowano 1 godzinę temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Tylko fote jak jesteś nago Pogódź się z tym, masz nagrodę pocieszenia przecież w postaci tzipy Eli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: To był właśnie dowód na Twój kompleks Lexa. Potem czytałam, że mi nie chciałeś powiedzieć jak to było z tym gościem, bo się wkurzyłeś że myślałam że to on mógł być = tak mi na nim zależy A co do tych smaczków, co się dziwisz pytania dla beki, bo żartowałam tylko lotny umyśle, skoro sam wjeżdżałeś na temat Eli odkąd tylko macie priv i mnie nimi częstowałeś z pierwszej ręki Obawialas się, że leks się z nią spotkał. O drugiej w nocy pytałaś o to jak spałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Św Antoni z Padwy 3 Napisano 1 godzinę temu O, patronie nocnych pokus i powiadomień wejrzyj na tych, co nocą gubią drogę między jednym kliknięciem a kolejnym... Powstrzymaj ich, zanim rozmowa zamieni się w stękanie rzucone do słuchawki, jęczenie udające romantyzm i dyszenie, które ma tyle wspólnego z miłością, co budzik z ciszą świtu... Niech zrozumieją, że stękanie przez telefon nie staje się szlachetne tylko dlatego, że nikt tego nie widzi. A jęczenie w ciemności pokoju wcale nie brzmi mniej zdradliwie, gdy idzie przez sieć Zgaś w nich ochotę na nocne dyszenie do mikrofonu, które próbują nazwać „tylko rozmową”, choć każdy rozsądny człowiek wie, że to raczej teatr dźwięków niż niewinna pogawędka. Daj im siłę, by zamiast stękania — wybrali ciszę, zamiast jęczenia — zwykłe „dobranoc”, a zamiast dyszenia do obcej osoby — spokojny sen bez wyrzutów. A jeśli już mają zacząć kolejny koncert stękania, jęczenia i dyszenia przez telefon, niech przypomną sobie, jak to brzmi z boku… i niech ich to skutecznie otrzeźwi. Amen — i niech noc pozostanie cicha... 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Obawialas się, że leks się z nią spotkał. O drugiej w nocy pytałaś o to jak spałem A Ty nie chciałeś mi odpowiedzieć, bo się wkurzyłeś że tak mi na nim zależy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Pogódź się z tym, masz nagrodę pocieszenia przecież w postaci tzipy Eli Lepsza tzipa Elcii niż 50 letni Grażyna pracująca na polu bez zębów xDDDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: A podobno to ja obrabiam dupę innych za plecami... Skąd zabujani męźczyźni nie mogą się pogodzić z koszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lewak z krwi i kości napisał: Lepsza tzipa Elcii niż 50 letni Grażyna pracująca na polu bez zębów xDDDD Dlaczego obrażasz salową 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lewak z krwi i kości napisał: Lepsza tzipa Elcii niż 50 letni Grażyna pracująca na polu bez zębów xDDDD Fajnie by było miec maszyny rolnicze i sobie pracować, a tak to trzeba w dzierżawę dawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cip napisał: Dlaczego obrażasz salową Salowa mimo wieku wygląda 20 latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Cip napisał: Dlaczego obrażasz salową Salowa to nie 35 letni szczerbaty bez zębów i oszczędności na życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Pogódź się z tym, masz nagrodę pocieszenia przecież w postaci tzipy Eli Nie dlatego utrzymuje z nia kontakt. Nigdy bym przyjaciółki nie prosił o sex telefon. Ty widocznie wyłącznie w ten sposób potrafisz utrzymać relację. Nie masz szacunku do siebie. Nawet twój przyjaciel cię nie szanuje, skoro mówisz mu, że łączy cię ze mną więź emocjonalna, że jestem ważniejszy, a i tak cię prosi któryś raz o to. Czułaś presję, że musisz? Balas się, że nie będzie twoim przyjacielem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Cip napisał: Dlaczego obrażasz salową PRZYPOMNE CI SZCZERBATY ŻE TY SPERMIŁEŚ TO TRANSWESTYTY KATIUSZKI Z KRADZIONYMI FOTAMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Mgła napisał: A Ty nie chciałeś mi odpowiedzieć, bo się wkurzyłeś że tak mi na nim zależy Czy blok na tg cię satysfakcjonuje, bo idę spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lewak z krwi i kości napisał: PRZYPOMNE CI SZCZERBATY ŻE TY SPERMIŁEŚ TO TRANSWESTYTY KATIUSZKI Z KRADZIONYMI FOTAMI TO JEST KOBIETA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 9 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Lewak z krwi i kości napisał: Salowa to nie 35 letni szczerbaty bez zębów i oszczędności na życie GORZEJ BO ONA MA 48 LAT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach