Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagam ci

czy sa tu dziewczyny ktorym facet nic nie wyjasnil?

Polecane posty

Gość pomagam ci

i odszedl bez slowa, milczac i olewajac? olewajac proby jej kontaktu?

Gość activiaW
tak, mnie kiedys ktos tak potraktowal...:o po 3 miesiącach spotkań, do dziś nie wiem dlaczego.

Gość pomagam ci
a mnie po 5 latach.... nie wiem co mam robic

Gość ja jestem co tak mialam
wział numer do mnie zaczal pisac umowił sie pozniej spotkalismy sie 4 razy tak ze ponad miesiac trwała ta znajomosc mi zaczeło na nim zalezec a on urwał kontakt nagle ja do niego pisze a ten ze 'wszystko ok ale nie ma teraz czasu i ze zobaczymy sie kiedy indziej ' i dalej sie nie odzywał

mi wyslal smsa po bardzo romantycznym (podkreslam udanym) wieczorze ze to moja wina.. dlugo nie wiedzialam o co mu chodzilo...az zobaczylam jak pcha wozek.. dobrze ze nie moj :)

tak,ja tez tak zostalam potraktowana:( pozniej dowiedzialam sie,ze mial alske na boku i chodzilo mu tylko o sexik,tzn,mam takie podejrzenia :/

Gość pomagam ci
trudno mi to zrozumiec po 5 latach, takie cos takie rozstanie, bez slowa

aha i to bylo po ponad pol rocznej znajomosci :/ale zaslepiona bylam :/ w koncu uczymy sie na swoich bledach,3eba miec oczy szeroko otwarte :/ nawet w nocy jak spimy hehe ;)

pomagam ci --- :( ech....po 5 latach nie wytlumaczyl Ci dlaczego Cie zostawil??? dziwne!!! boshe jacy Ci faceci potrafia byc okrutni .PS.Moze chodzilo o monotonie w Waszym zwaizku? moze inna sobie znalazl?:(

Gość pomagam ci
wiesz, nawet jak ma inna lub monotonia ... to czuje sie okropnie bo calkowicie odcial droge kontaktu do siebie nawet na maila nie odpisal

Gość pomagam ci
chcialabym tylko uslyszec czemu i tyle...

moze widział jak sie gdzies obsciskiwałas z innym po kryjomu hehe

Gość pomagam ci
wiesz, to nie jest smieszne...

nooo wiem wiem,rozumie cie..................... moze zapytasz sie jego kumpla, rodzenstwa jesli ma? albo odposc a przdzej czy pozniej dowiesz sie o co chodzilo ale 5 lat to kupa czasu:/

hmmm.. na maile nie odpisuje???? typowy facet... jak koniecznie sie chcesz dowiedziec to poprostu idz do niego i nalegaj.. w koncu 5 lat razem cos znaczy ..

mnie też to spotkało, po 6 latach bycia razem - koniec żałosny

Gość pomagam ci
dwa tygodnie probowalam dzwonic... komorke ma wylaczona a w domu ciagle go nie ma a jak prosilam jego rodzine aby odzwonil, tego nie zrobil na maila tez nie odpisal

Gość pomagam ci
mam ochote pojsc i wyjasnic, niech tylko mi powie prawde ale nie wiem jak go zlapac

Ja tam bym nier robiła dochodzenia u kolegów ani rodziny zachowaj honor, jesli unika kontaktu to chyba juz nie chce byc z Tobą faceci juz tacy sa tchurze nie potrafią takich rzeczy mowic w oczy olej go

Gość pomagam ci
ja wiem ze powinnam zachowac honor, milczec ale z 2 strony chcialabym aby mial odwage mi powiedziec prawde jak dojrzaly facet

lolaaa --- fakt honor honorem, ja mam wielka dume i nie wiem czy bym sie zdobyla aby ,jak ja sama napisalam,czatowac pod jego domem skoro nie mozna go zastac ale chciala bym wyjasnic cala to nie smaczna sytuacje,w koncu 5 lat to nie 5 dni pomagam ci --- a moze On ma laske na boku??? to bardzo czarny scenariusz:/

Gość pomagam ci
i to mnie najbardziej boli, ze milczy... nie ze odszedl ale ze unika prawdy w oczy

Gość pomagam ci
jezeli ma laske na boku, to niech chociaz powie: koniec!

Gość nie no to już naprawde
jeśli po 5 latach tak sie z toba rozstal to dziekuj Bogu bo kawal sk******na z niego zależy ci na jego wyjaśnieniach ??? jeżeli nie oddzwania i nie odpisuje na maila to olej chama i nie oddzywaj sie wiecej !!!