Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *samotna*

Singielki mieszkajace same, jak spedzacie wieczory?

Polecane posty

a co do melancholi ....pogoda jest winna wszytskiemu... dajcie spokój :O człowiek rano wychodzi z domu - ciemno, wraca - ciemno :( a i w środku dnia ponuro, bezsłonecznie, pochmurno, szaro....

fakt, pogoda tez ma dobijający wpływ. kasiunia, piękny toast :) pijmy :)

a byliście na "To nie tak jak myślisz?" podobno jeszcze "Dziewczyna mojego chłopaka" tez jest niezłym filmem :)

Biała, wydaje mi się, że fajny powinien być film "Dziewczyna mojego kumpla", pod warunkiem, że lubisz komedie???

No wlasnie to wszystko przez pogode. Juz mi sie tak spac chce, ze jeszcze troche i udam sie do lozka.

nie byliśmy ani na jednym ani na drugim wg opinii mego kolegi zza biurka "to nie tak jak myślisz" słabe jest i gdyby on w domu oglądał to by nie skończył....a "dziewczyna mojego kumpla" jest zarąbiste to może wybiorę któryś z tych filmów Lubię komedie ;)

a mi sie podobało "To nie tak jak myslisz" :) bawiłam się świetnie, cóż..o gustach się nie dyskutuje ponoć ;) Malinka...coś chyba z ciśnieniem jest nie tak, mi też oczy się zamykają...a może po prostu zmęczona jestem, nie wiem...

a mnie zceka zmywanie....i z pólek powywalałam i lezy na podłodze, więc musze pochować.... jestem nienormalna...narobiłam bałaganu w domu....a siedzę przed kompen i pykam w kulki

Kasiu, zdrówka dużo życzę, wypoczywaj :) Biała :) kiedyś też przechodziłam uzależnienie od kulek...na pocieszenie powiem Ci ze to mija :) idź sprzątać :) a ja chyba prysznic i do wyrka :)

chyba się starzejemy ze tak szybko wymiękamy :) wypaliła czy nie wypaliła...mi tam miło się z Wami klikało dzisiaj :)

;) a mnie zabrakło Sipp, Gosiaczkowej, Maxi i Cadry ❤️ Pobiłam swój kulkowy rekord ?:D:D:D:D osiągnęłam wynik 72 980 :D:D:D

wooooow!!!!! poszalałaś Biała :) DOBRANOC! zmykam, mi tez "starej" gwardii zabrakło...nic to, nastepnym razem :) i tak topik troche odzyl :)

Pomarańczo, aleś Ty ciekawska:P To ja tak szybko sie ustosunkuję do wszystkich tematów, na które cokolwiek powiedzieć mogę. W poniedziałek będą nas kontrolować z Ministerstwa, więc musiałam dzis wykończyć papierkową robotę, by wszystko było na tip top i z prawem zgodnie. Prezentów nikomu nie kupuję, planów na Sylwestra nie mam i szczerze mówiąc w ogóle snu z powiek mi to nie spędza. Do kina wybieram się jutro, ale na bajkę, bo komedii romantycznych nie lubię :P To dobrej nocy i miłego weekendu 🌼

Hejka wszystkim wczoraj mialam dzien pod tytulem "nawet jak staniesz na glowie i tak sie nie wyrobisz" tak wiec stawalam na glowie i sie nie wyrobilam z praca i dzisiaj od 7 siedze w pracy i robie dalej... wczoraj bylam na kawie z kolezanka, posmialam sie i odstresowalam. odzyskalam tez samochod. wiec happy juz jestem calkiem. ja prezenty mikolajkowe kupuje, mamie kupilam super koszulke nocna, tacie spinki do mankietow, kumpeli aniolka, a swojemu facetowi nie facetowi - nie wiem czymu dam, bo nie wiem jaka w sumie jest miedzy nami relacja - perfumy. imrezka wczoraj jakos srenio wyszla wam... milego mikolaja wszystkim zycze;)

Gość czytam was od dawna
i obiektywnie Wam powiem, że bardzo się zmieniłyście. I dziwicie się że Gosiaczkowa nie chce z Wami tutaj imprezować. A o czym ma mówić? Przecież ona żyje w innym świecie i nie może liczyć na słowa rozumiem co czujesz bo żadna z Was już tego nie rozumie.

Do czytam Was od dawna Owszem zmienilysmy sie, kadzy czowiek z biegiem czasu sie zmienia. Ale nie uwazam zebysmy kogos nie rozumialy. Kazda z nas kiedys byla sama.

Gość Duke
pewnie na masturbacji

Nie wiem, dlaczego żeście się na mnie uparli. Czy ja tu wylewam swoje żale? Płaczę po kątach? Opisuję jakieś ckliwe historie z życia swego wzięte? Nie, więc odczepcie się ode mnie i przestańcie Gosiaczkową gębę sobie wycierać. Poradzę sobie - bez obaw.