Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda G.

Białystok

Polecane posty

Gość Zawsze korzystaj z firm
zespołów itp. polecanych jezeli nie znasz tego Speed to nie ryzykuj.

Gość magda kusz
Witam Odstąpię kamerzystę i fotografa na termin 18.06.2011. Panowie solidni, w tym roku będą fotografować i kamerować wesele u kuzyna mojego narzeczonego. Pracują w ekipie fotograf-kamerzysta. W razie zainteresowania proszę pisać na maila ohemaa@wp.pl, to podam linsk to ich strony. Polecam!

Gość salatka czerwiec
Czy ktoś korzystał z usług Studio Factory?

Gość młoda2010
Jeżeli chodzi o Factory studio to fajna i solidna ekipa, co prawda nie kręcili naszego wesela ale robili płytkę z sylwestra juliańskiego w sali gdzie byliśmy i fajnie to zrobili.

Gość Ni jak co
Factory Studio to lipa ze ho ho ,ale jak tu widac dobrze sie zachwalaja.I gdzie ciekawa jestem tego sylwestra krecili.

Gość Młoda2010
W sali Amaretto w Bielsku był wspomniany sylwester i na www.amaretto-sala.pl są też z niego zdjęcia w woli ścisłości i mogę płytkę zainteresowanym udostępnić. Nie chwalę niczego czego nie sprawdziłam

Gość Iznowu
Factory i Prokadra i te Amaretto to zawsze jeden zespol z Bielska zachwalal.A INICJALY TYCH ZACHWALACZY TO K.R Chyba znowu Karolina zaczyna.

Gość Oni razem współpracują
więc dlatego ich zachwala, zresztą od dawna widac, ze tu cały czas pisze pod róznymi nickami, pyta-odpowiada itd..., przypuszczam, ze wiele innych rzeczy tu robi.

Gość martus112
Co myslicie o zespole Victoria z Wasilkowa?

Gość ZOBACZ WSTECZ
nA POPRZEDNIEJ STRONIE JUZ KTOS O NICH PYTAL, WIEC POCZYTAJ, ALE OPINIA JEST ZE ZESPOL SLABY I ZE BRAC INNE Z WASILKOWA.CZYLI DARYJ SE VICTORIE.

Gość jak wolisz
jak chcesz miec zespol,to radze show band,jak wolisz playback to wez zespol victoria,

Gość axyz.23.
Show band grał na mojej studniówce w 207r w Dworku Czarneckiego i nie powiedziałbym ze to dobry zespół , sprzęt im harczał poza tym piosenki nie sa porywajace do tańca no i tez z playbacku, oprócz saksofonisty który nadużywa instrumentu bez umiaru. Ogólnie przeciętnie rozkręcają. Raya kiedys była dobrym zespołem teraz po zmianie składu róznie sie mówi.

Gość Sasluba
Bawilam sie przy obydwu zespolch z Wasilkowa i styl maja podobny.Oczywiscie zgodze sie ze w Show Band saxofon gra gdzie trzeba i nie trzeba i wocale maja takie sobie.Zas grane piosenki dla wiekszosci srednio sie podobaly,bo one jakies takie nie weselne.A ta Raja widac sie wzoruje na Show Band,tyle ze robia to slabo.Oba zespoly slyszalam i lepszy dla mnie Show Band,ale nie powiem ze zachwycil.Co do Victori to ich nie slyszalam,ale znajomi mowili ze sa najlepsi w Wasilkowie.Ponoc na glowe bija Show Band.

Gość innezdanie
tak czy siak,prawie cztery tysiaczki trzeba dac.a playback wszedzie.wiec lepiej brac dj.to przynajmniej przy oryginale goscie sie pobawia.

Gość Mimio wszystko wole zespół
i nie za 4 tys skoro z playbacku są inne równie dobre zespoły a i aranzcje maja rózne, a taki Dj pusci płytke którą słysze na codzień w radio a i klimatu weselnego nie odda. Co do Victori są to słabi wokalnie.

Gość andzia blond
Nie koniecznie trzeba płacic 4 tys widzialam kilka zespolow tanszych i zabawa byla naprawde za.....sta.

Gość 16 lipca 2011
Odstapie zespol ,kamerzyste i fotografa termin 16 lipca 2011r. Zainterwesoeanych prosze o podanie emaila - odpisze co i jak.

Gość Wołodzia91
A JA SIE ZWRACAM DO WSZYSTKICH PAR -którym rozpadają się wesela,o jak najszybsze informowanie o tym ludzi których wynajeliście. Tj. dj lub zespol ,kameran ,fotomen.Moi drodzy nie informujcie o tym tydzień przed weselem.

Gość Aniaa29
Po kilku dniach szukania.....zerknijcie sobie fotki ...nazwiska fotografów : Obrycki ( chyba Piotr), Bogdan Buchowski( z Suwałk, ale dojeżdża i niedrogi :), Tomasz Hodun, Marek Bielski.....Ten ostatni to rewelacja!!! Heller...świetny fotograf ale taki troche chytry ;/

Gość firma xxx
te pary to poje... sa.zeniuchy k...mac.popodpisuja umowy ,a zrywaja nagminnie dwa dni przed weselem.czy wy myslicie ile firma traci przez wasza glupote.i do pani z gornego postu zapytanie mam takie.wpierw chcesz odsprzedac pakiet swoj,a jak ci nie wyjdzie to ch.j z kamerzysta ,zespolem itd. bo myslisz ze 100 zl zadatku dalas to jestes ok. a przecie gdyby dana firma wczesniej wiedziala o tym ,to by miala czas na znajszenie innego wesela .wy ku....a myslcie lepetyna, bo jak tak sie rozmyslacie to i w zyciu durne bedziecie.

Gość firma xxx
to do pani na 16 lipca moj post sie tyczyl. kobieto ty nie szukaj odsprzedazy,ale jak wiesz ze wesela nie masz to dzwon po firmach,i powiedz o tym, a ty ku.. mac chytra chcesz byc.i zadzwonisz tydzien przd weselem i s placzem powiesz za wesela nie ma ,a kur..a do lipca jest duzo czasu,ktos by jeszcze cosik na te date zalapal.

Gość Do Firmy xxx
Napisz prostaku z jakiej firmy jestęś żebysmy takich popierdolenców unikali.

Gość Olownia;J
Dobrej i taniej cukierni szukam,co mozecie polecic.

Gość Szukam kogos z Harmonia
aby zagrał nam na wyjscie, mamy polecanego Dj ale on nie potrafi na czyms takim zagrać a rodzice nalegają, moze znacie kogos?

Gość Agilla
Cześ. Na jakim etapie przygotowań już jesteście? Ja dziś zaczynam nauki przedmałżeńskie, mam już salę i kamerzystę, a nawet suknię. Wesle mam 22 pażdziernika, jeszcze "trochę".

Gość Agilla
Jaki macie zespół/Sale i gdzie kupujecie suknie ślubne? U mnie zagra Tornado, wesele będzie w Gracji, a suknie mam wypożyczoną z She White.

Gość bgterjn
Szukas kogos z harmonia,bo dj nie umie grac.a wiedz ze i wielki zespol mega tego nie potrafi,wiec nie sciemniaj ze dj nie umie.dj nie gra to normalka,ale ze w medze nikt nie gra na harmoszce to tego nie zauwazasz.poprostu znowu atak na dj.

Gość A ja powiem
Że w większości zespolów to wynajmują akordeonistów do marsza,bo sami nie graja,a na sali to wiadomo że playbeck.Więc podkreślanie że D'J nie gra,jest poprostu złośliwe.

Gość A ja powiem
Zas Tornado to gra na żywo.Taki żywiec z laptopa albo z minidiscu.