Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tropika

Ile kosztuja badania krwi w ciązy?

Polecane posty

Gość emilkahcb
no to ja pojechalam z badaniami..jestem w 6 tyg ciazy i doktorowa zlecila mi badania takie: morfologia, glukoza, WR, HBs, mocz, grupa krwi, posredni odczyn Coombsa, hiv, antyHCV, Toksoplazmoza IgG IgM i HCV IgG IgM..za to wszystko zaplacilam 325pln :( najdrozszy hiv (80 pln) i Tokoplazmoza (70 pln). skierowanie miałam z prywatnego gabinetu ginekologicznego, a badania zrobilam w przychodni u siebie. mocz 10 pln, reszta ksztaltuje sie pomiedzy 20pln-40pln. Dowiedzialam sie pozniej ze badania krwi na hiv mozna zrobic bezplatnie i anonimowo. ale jakos krepowalam sie, ze pomysla sobie o mnie jak o narkomance czy cos..i stwierdzilam ze zaplace i wszystkie badania zrobilam przy pomocy jednego sciagniecia krwi. mam nadzieje ze to narazie koniec wydatkow jesli chodzi o krew bo juz sie splukalam. pozdrawiam

Gość Wąska
Prywatnie za pakiet ciążowy do tej pory zapłaciłam ponad 300zł (jestem w 21 tyg ciąży).Po 24tyg muszę zrealizować następny pakiet i jestem ciekawa ile znowu wyniesie? Wizyta u gina miesięcznie kosztuje mnie 220zł. Na całą ciążę wydam z 2000zł!!! W pierwszej ciąży wydawałam tylko 100zł mies.i miałam gratis badania. Becikowe to marne grosze przy takich kosztach. Ale jak się ma ciążę z problemem, to trzeba skubnąć trochę grosza :-(

Gość lili85
Dziś byłam na ustalenie grupy krwi i zapłaciłam 42zł woj. podlaskie i nie trzeba na czczo.

Ciekawa jestem jak to wyglada w warszawie... JAkie sa koszty wizyty prywatnie i badań. Chodzę do LIM-u ale mam abonament wykupiony, płace 56 miesiecznie i mam za free lekarzy i badania (prawie wszystkie).