Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facet ale misiowaty

Jeśli wygląd nie jest wazny to dlaczego tak sie dzieje...

Polecane posty

Gość niemozliwa
libertador, a Ty to ile masz wzrostu? :P

Gość nocna sonata
a ja tam lubię takie dziabągi:P

Gość to przykre
libertador - dobre, uśmiałam się....:classic_cool::D

ja napisałm to na co ja zwracam uwagę. i nie jest powiedziane ze każdej dziewczynie podobają się tylko mężczyźni powyżej 180cm. jeden lubi czarny, drugi biały, a trzeci szary. i nie przepadam za ludźmi którzy maja wieczne pretensje do losu zamiast nad sobą pracować.

Gość to przykre
:(

Gość niemozliwa
taaa...nie ma to jak dowartosciowac sie przez krytykę innych. brawo, godne wysokiego iq. brawo Panie Doskonały....

mam 161cm i nie wiem co by było gdybym miała 181cm a to ze nad wzrostem nie da sie popracowac to akurat wiem. da się nad sylwetką. i tak jak napisałm - nie dla każdej dziewczyny to ma znaczenie - dla mnie akurat ma, ale widziałm na tym forum wypowiedzi dziewczyn które wola niższych.

jasne, ze wyglad jest wazny. ale mnie moj chlopak zechila jak wazylam 80 kilo i pieknoscia nie bylam. wiec czasem decyduje co innego. zwyczajnie - albo ktos do ciebie pasuje albo nie. i wyglad generalnie to ma znaczenie wsrod 17latkow. bo im fajniejszy łepek czy dupcia tym wieksze notowania wsrod ziomali z gimnazjum. im ludzie starsi, mysle kolo. 22 lata tym bardziej chca kogos, z kim mozna byloby spedzic zycie bo to akurat taki wiek, w ktorym spora czasc mysli o zalozeniu rodziny i pod tym katem wybiera partnera.

Gość niemozliwa
i znów zapomniałam, ze faceci i aluzje rzadko idą w parze :P

...ponad 180cm to tylko jedna z wielu rzeczy która może miec znaczenie

Gość anonim__________
libertador - czlowieku, 170 to dla dziewczyn kupa gnoju? Jak czytam wypowiedzi kobiet, to one nie spojrza na faceta o wzroscie ponizej 1.80. Takie to jest wszystko pokurwione. Ale nawet kurdupel, ale z kasą, "rośnie" w oczach kobiet. Mozesz miec 1.50 wzrostu, ale z kasą, a bedziesz miał kazdą, zadna nie wybrzydzi, nie jestes niski, brzydki, bez pasji, itp.

Gość różowa kotka
anonim ...generalizujesz :P

Gość niemozliwa
do anonima-a co jesli kobieta bedzie miała wiecej kasy od niego...? jakie wtedy będą kryteria? :P p.s. widze, ze dzis chyba wiekszosc tu obecnych miała nie najlepszy dzien....

Gość uspokuj sie...
ANONIM ,to ze miałeś takie puste baby nie znaczy że my wszystkie takie jesteśmy.Nie ma znaczenia dla mnie wzrost,jestem niska i kazdy jest wyższy,i nie wyjeżdzaj z kasą bo za dużo amerykanskich filów i modelek naoglądaleś!

Gość anonim__________
różowa kotka - nie sądze :/ niemozliwa - jak kobieta bedzie miala wiecej pieniedzy, to i tak bedzie szukala faceta, ktory zarabia niewiele mniej od niej. Niczym sie nie roznia, od kobiet malo zarabiajacych.

Gość różowa kotka
liberator ... Ty nigdy nie widzisz/nie widziales , a moze nie chcesz widziec takich wypowiedzi ...

Gość uspokuj sie...
LIBERTADOR libie Cie

\"a po ch*j mi pracowac nad sylwetką jak jestem kurduplem i wiekszość panien i tak mnie odrzuci? czy będę ćwiczył czy nie po ch*j sie męczyć lepiej nic nie ćwiczyć i już\" właśnie dlatego nie lubie ludzi którzy nad sobą nie pracują.... :O za takie teksty i to durne zaślepienie. nie chcesz to się nie rozwijaj - Twoja strata.

Gość uspokuj sie...
lubilam ale po ostatnim poście...

Gość anonim__________
Nie generalizuje, taka jest prawda, ktorej wy nie widzicie, albo nie chcecie widziec. Ubieracie to w piekne slowa: ze facet musi byc czlowiekiem sukcesu, zaradny, itd. Wiadomo, co przez to rozumiecie - PIENIADZE. libertador - sam bzdury wypisujesz. Nie wiem, skad takie wnioski wysunales.

Gość robaczki nie kłóćcie się
:(

Gość niemozliwa
czy są jeszcze faceci bez kompleksów...? albo chociaz z rozsądną (małą!) ich ilością?

Gość anonim__________
"skoro uważasz że laski lecą tylko na kasę to dlaczego jej nie zarobisz?" A skad wiesz ze nie zarabiam? Tylko dlaczego mam miec panne, ktora poleciala na moja kase?

chyba nie ma ludzi bez kompleksów. kompleksy moga byc budujace, o ile nie damy im nad soba zapanować.

Gość różowa kotka
anonim__________ nie dlas kazdej kobiety wzrost ppowyzej 180 cm jest najwazniejszy . Ja osobiscie lubie miec wysokiego mezczyzne przy swoim boku ,ale bez przesady ,nie to jest najwazniejsze ...wiem co mowie ..az za dobrze :(

Czysta hipokryzja. Kobiety werbalnie czyli słownie zawsze bedą ściemniać że liczy się dusza, wnetrze itd. A tak naprawdę to liczy się dla nich te 180 cm. Dobra liczy się to dla Was to do cholery nie ściemniajcie o wnętrzu tylko powiedzcie od razu. Chcecie się dowartościować ze takie uduchowione jesteście? Zwykłe ordynarne materialistki.

Dla mnie kobiety, ktore patrza na wzrost, sa po prostu glupie! I jak slysze/czytam, ze musi byc conajmniej 10 cm wyzszy, bo one lubia zalozyc szpilki. No ludzie, to jest wazne w milosci? Ze facet musi byc wyzszy? Jak jest niski, to nie ma milosci?

ja całkowicie szczerze napisałam co jest wazne dla mnie i nie zmienię w tym ani słowa.