Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facet ale misiowaty

Jeśli wygląd nie jest wazny to dlaczego tak sie dzieje...

Polecane posty

>>> I tak powiem a co? mężczyźni to może nie patrzą na wygląd. rozmiar biustu i te sprawy 😠 daruj sobie.... :O

Gość niemozliwa
zycie po zyciu-a to co, kiepska prowokacja...? wyobraź sobie, że moje 'uduchowienie' pozwoliło mi być z facetem który miał 173 cm wzrostu i zarabiał znacznie mniej niz ja. jednak cos poza kasą i wzrostem w nim widziałam :P

A ja tam miałam niższego od siebie partnera i wcale z tego powodu ze szpilek nie zrezygnowałam, bo niby dlaczego bym miała:)? Czy TO jest jakiś problem? Dla mnie nie:) pozdrawiam:)

Gość różowa kotka
zycie po zyciu ...wyglad jest wazny (niestety) ale nie najwazniejszy !!! Jak moze nie byc wazny skoro pierwsze na co zwracamy uwage poznajac kogos to jest wlasnie wyglad ,dopiero pozniej poznajemy kogos blizej i zauwazamy to jaki jest ,czym sie interesuje itd. A ze mozna sie sparzyc patrzac na wyglad to juz inny temat

Gość samotny dobrze napisal
kobiety szukają ideałów, mimo, ze same nie są idealne. takie zycie.

>>> libertador na szczęści nikt mi nie każe...ale nie zmienie zdania pod presja Waszych postów rozżalonych i krytycznych...i zazraz pewnie \"łacina\" poleci za ten wzrost...juz leci... :) pS: >>> I tak powiem musi być co najmniej 20cm wyższy..... :D 🌻

manila - chodzi mi konkretnie o wzrost. W zyciu by mi nie przyszlo do glowny, zeby szukac kobiet, powyzej xxx cm.

"wyglad jest wazny (niestety) ale nie najwazniejszy" bla,bla,bla "jak moze nie byc wazny skoro pierwsze na co zwracamy uwage poznajac kogos to jest wlasnie wyglad ,dopiero pozniej poznajemy kogos blizej i zauwazamy to jaki jest " tylko macie takie wymagania do wygladu, ze tylko nielicznym udaje sie przejsc do rozmowy.

Ja nie mam do nikogo pretensji o to że patrzy na wzrost kasę czy co tam jeszcze. Niech sobie patrzy na co chce. Tylko niech nie pieprzy ze liczy się dusza ale musi miec ponad 180 wzrostu. Rozumiem że trudno powiedziec facetowi kocham cie bo masz tyle kasy że czuje sie przy tobie bezpieczna finansowo. Lepiej powiedziec czuję się przy tobie bezpiecznie. Niby to samo a nie to samo.

Gość jaki to ma zwiazek
zauwazylem na tym forum jedna rzecz, jak jakis chlopak zaklada temat w ktorym chce poznac jakas kobiete to pierwsze pytanie zawsze jest - "a ile masz wzrostu?"

Gość różowa kotka
samotny dobrze napisal .... Ty mnie lepiej nie denerwuj 😠 :D Wy tez macie wymagania takie ,ze czasami mozna sie zalamac :P Wysoka ,szczupla z duzym biustem itd,itp. ,a jak my napiszemy ze ma byc wyzszy od nas co najmniej 10 cm to juz afera ;)

a kto napisał ze liczy sie kasa...Wy sobie to wymyśliliście. wzrost owszem...może miec znaczenie i zdania nie zmienie :D

Gość jaki to ma zwiazek
jasne ze nie patrza tylko na wzrost, wzrost to za malo musi byc jeszcze przystojny, inteligentny, zaradny itd itp

Wiadomo, ze ten atrakcyjniejszy ma wieksze powodzenie, ale powodzenie nie jest gwarancja szczescia ani milosci. Mam piekna siostre, facetow miala juz od podstwowki, nigdy nie byla samotna, zawsze adorowana, zauwazana i co z tego? Z jednego pokopanego zwiazku wplatuje sie w drugi, nie moze znalezc odpowiedniego faceta. Mam piekne kolezanki, ale zdradzane lub samotne (oczywiscie nie wszystkie). A ja, szara mysz, zyje sobie spokojnie i mam takiego faceta, ze wszyscy mogliby mi pozazdroscic. Po prostu mialam szczescie, ze na takiego trafilam, ze sie pokochalismy i jest nam dobrze.

Gość jshjsudgswiegidefugwa
jalowa ta dyskusja:o

Gość a co Ty tam wiesz misiakowaty
mam gdzieś tę Twoją kasę! mam gdzieś wszystkie dobra materialne, którymi się chełpisz na każdym kroku. wolałabym żebyś nie miał tego wszystkiego, a miał jakiekolwiek uczucia! ale Ty widzisz jedynie swoją misiakowatość i materializm! Twoje kompleksy z tego powodu przytłaczają mnie bo Ty widzisz we mnie łowczynię Twojego majątku, a nie widzisz we mnie zakochanej dziewczyny! mam tego dość!!!!!

oczywiście ze musi być inteligentny i zaradny...tu sie z Toba zgodzę :D

Gość różowa kotka
manila .... :D no widze ze sie rozumiemy ;) 👄

Gość oczywiscie ze wyglad
jest wazny i to bardzo. Zawsze lubilam przystojnych wysokich brunetow i tyle. Wszystkie moje kolezanki wola przystojniejszych.

Gość różowa kotka
sam jestes pusty i do tego zakompleksiony 🖐️

znalazł się...zakompleksiony leń z gazobetonu... liberator, oczywiście :O

Gość niemozliwa
z minuty na minutę mam gorsze zdanie na temat facetów, nie widząc ani ich wzrostu ani tego, co mają między nogami (jeśli cos maja, bo chwilami piszą tak, jakby nie mieli....) stado frustratów!

Gość różowa kotka
manila ...:D :D

"Wysoka ,szczupla z duzym biustem itd," wysoka - nie koniecznie szczupla - owszem z duzym biustem - nie koniecznie wiec wystarczy zeby byla szczupla,a szczupla to zadbana. (tylko nie mow o tym, ze niektore sa otyle "genetycznie" i nie beda szczuple). Kazdy lubi zadbanych ludzi.

A kto powiedział że powodzenie jest grawancją szczęścia. Ale przyznacie że łatwiej trafić jak się ma do dyspozycji kilka mozliwości niż tylko jedną (wtedy to juz własciwie wyboru nie ma). Nie wspomne już o sytuacji gdy ilość możliwości wynosi 0.

zakomplesiony, betonowy i bez zbrojenia....kiepski z Ciebie matriał :D