Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuszkowa

urosły mi piersi po ziołach

Polecane posty

hej wszystkim :0 czytalam wasze wypowiedzi ale jakos trudno mi w to uwierzyc.... czy te ziola nie powoduja skutkow ubocznych dla osob,ktore nie maja objawow,na ktore te ziola dzialaja?i czy po tym jak powieksza sie piersi i przestane zarzywac te ziola to nie wroca one do stanu wczesniejszego?

Gość hej to przeciez
tak samo jak z lekami - raczej nie bierzesz gdy nie potrzebujesz ziola są ałabsze, aale skoro skutkiem ubocznym jest wzrost piersi, to wplyw na organizm maja z tego co mi wiadomo, z tych dziewczyn które piły któreś z wymienianych tu ziół żadna nie odstawiła ich na tak długo, aby stwierdzić jakieś nieprawidłowości - na to trzeba czasu - ale na pewno po kilku latach organizm "zemści" się za ingerencje bez potrzeby silikon powiększa tylko piersi a te zioła oddziaływuja a cały organizm, przede wszystkim ukł pokarmowy - a zdrowie mamy tylko jedno

Gość hej to przeciez
oczywiscie nie propaguje powiekszania chirurgicznego, ale wiadomo, ze nawet ziola gdy nie są organizmowi potrzebne (tzn kiedy nie zaleca ich lekarz na konkretna dolegliwośc) brane długotrwale - szkodza

Gość anastazjaalicja
Ja najpierw weszlam w google i poczytalam sobie o czarnuszce cy ma jakies skutki uboczne.

Gość wiekszepiersi
Dziewczyny podzielcie sie u nas efektami po czarnuszce :)

do hej no przeciez--ale piszesz tak jakby te zilo byly prawie trujace--a oprocz tego ze moze powiekszyc sie biust,one wplywaja tez w korzystny sposob na inne rzeczy a nie szkodzace,wiec nie rozumiem w jaki sposob maja sie na nas mscic,jesli wiesz cos na ten temat to powedz,chetnie cie wszystkie posluchamy,bo skoro tak piszesz to wiesz chyba

witam 🌼 byłam tydzień w szpitalu na badaniach - pierwszy raz od lat poszłam na rtg klatki piersiowej z podniesiona głową - musialam przejśc kilka metrów rozebrana od pasa od przebieralni i nie wstydziłam się młodego meżczyzny obsługujacego maszyne :) robili mi tez inne badania m.in ekg więc znowu musiałam oslonic swoj biust oczywiscie na czas pobytu w szpitalu odstawiłam ziola a mimo to przez ten czas mogłam cieszyc sie jędrnościa swojej kobiecości prawie porownywalna do tej jaka miałam w ciązy Mała rzecz a cieszy bo zawsze wstydziłam sie tego typu badań pozdrawiam was cieplutko

Gość no dalej laseczki
ktora ma jeszcze fekty?

Gość anastazjaalicja
Hej czarnuszko piszesz,ze bylas w szpitalu mam nadzieje,ze u ciebie ze zdrowkiem wszystko ok.w koncu ty nam dalas troszeczke nadziei na wiekszy biuscik.pozdrawiam cie.

Gość oj anastazja
dużo dziewczyn dało nadzieję na większy biuśck i dużo dziewczyn ma efekty, tyle że o tym pisały w innym temacie :) Pozdrawiam ps. Na kazdą działa co innego, bo to zależy od tego jakiego hormonu ci brakuje i które zioło może ci go dostarczyc ;)

Gość sarenka09
Jutro kupie w zielarskim i tez bede probowac czarnuszki:) Czarnuszka jest nawet dobra, nie mialam zielonego pojecia ze ma taki wlasciwosci. Wiem ze w Egipcie ja uzywaja do pieczywa i wlasnie rodzice przywiezli ja jak byli na wakacjach, jak bym wiedziala wczesniej to od razu bym zaczela pic:)

Gość tia...
a mnie po amfie to nawet penis wyrósł

Gość PŁASKI BRZUSZEK
tyle że ten hormon, którego ci akurat brakuje musi określić lekarz na podstawie badań a nie internetowy teścik "czy masz skłonności do tycia, jeśli tak jesteś..." "jesteś szczupła, więc jesteś typem..." sorry ale to nawet nie są głupoty, to moze komuś naprawdę zaszkodzić, jeśli wymyśli sobie na podstawie takiego psychotestu"swój typ" a w rzeczywistości może byc zupełnie odwrotnie, i zamiast sobie pomóc, zaszkodzi..

Gość tia...
a może to było po LSD?

Gość sarenka09
tia nie wiem co bierzesz....:) widocznie bylas tak nacpana ze nie pamietasz co bralas:-)

Gość do płaski brzuszek
wiadomo ze inetrnetowy teścik nic nie określa i dobrze o tym wiem. Najlepiej zrobić badania. Ale sa typowe objawy świadczące o tym czy masz więcej androgenów czy estrogenów i nie tłumacz nikomu ze jest inaczej, bo wystarczy fachowa literaturę poczytac na ten temat, albo tak jak ja, miec z tym stycznośc niemalże na codzień. A internetowy teścik jedynie pomaga w tym aby bliżej sie sobie i swojemu organizmowi przygladnąć, zaobserwowac jak reaguje w ciągu całego cyklu itd, nie jedna dziewczyna nie zwraca na takie rzeczy uwagi a to jest ważne :) Pozdrawiam

Gość ocho
o, a macie jakis internetowy tescik? To zapodawajcie!!

Gość do płaski brzuszek
A i jeszcze jedno, przecież aby zabawę z ziołami zaczynać to trzeba być zdrowym i wszędzie o tym jest napisane ;) A pozatym zioła to nie hormony wiec jest różnica. Więc nie pisz że to może być groźne skoro jesteś w tym temacie laik. Groźne jest dla osób które nierozważnie i bez namysłu zaczna stosować cokolwiek (np te preparaty z allegro), albo biorą takie ogromne ilości że by dla konia straczyło :D Wszytko trzeba brać z rosądkiem i wiedzieć kiedy trzeba przystopować. A do tego trzeba się znać i trzeba znać swój organizm. Pozdrawiam. Ps. do ocho - link do forum jest podany wyżej ;)

Gość maribel
a od siebie to bym dopisala -Dziewczyny z kalendarza (nie ogladalam ale po samej reklamie czuje ze to film nie dla mnie;) -13 duchow- za duzo efektu za malo afektu;) -Statek Widmo- choc dobra byla scena na statku jak ich wszystkich poprzecinalo i flaki im wypruło, albo kiedy ta piosenkarka sie nadziala na haka -wszytskie Polskie typu "Tylko mnie kochaj" -filmy z Jennifer Lopez np. Powiedz tak. Chociaz wyjatek to taki film gdzie kiedys grala zone faceta ktory sie nad nia znecal hmmm... Chociaz te filmy co wypisalam to w wiekszosci jeszcze nie takie ostatnie dno. Zeby przypomniec osbie cos naprawde katastrofalnego musialabym miec czas do namyslu:]

Gość maribel
przepraszam pomylilam topiki:)

Gość posiadaczka A
wskazania do czarnuszki znaleznione w necie:dermatozy, wypryski, atopowowe zapalenie skóry, łuszczyca, zakażenia Candida, Cryptococcus i innymi grzybami chorobotwórczymi; trądzik ostry i przewlekły, choroby uczuleniowe, astma (dychawica), przewlekłe i trudne do wyleczenia zakażenia (infekcje) bakteryjne i grzybowe, niezyt oskrzeli, tchawicy, krtani i gardła, kaszel, stany zapalne płuc, zapalenie i nieżyt zatok obocznych nosa, stany nieżytowe układu żółciowego, zastoje żółci, kamica zółciowa, przewlekłe nieżyty nosa, w tym alergiczne, skąpomocz, obrzęki, cukrzyca, biegunka, nieżyt przewodu pokarmowego, choroby pasożytnicze układu pokarmowego, płciowego i skóry, bóle różnego pochodzenia, zastoje żółci, choroba wrzodowa.

do anastazjaalicja - dzieki za pozdrowionka, u mnie zdrówko to sprawa dość przewlekla i narazie nie ma leku na wyleczenie calkowite z alergii i astmy, zdecydowalam się na zabieg udroznienia zatok dlatego ten pobyt w szpitalu. Ja łacze zdobycze wspołczesnej medycyny z ziołolecznictwem i po kilku latach chorowanka moge juz stwierdzić że naturalne metody oczywiście stosowane rozsądnie są bardzo skuteczne. a przy okazji po za lepszym samopoczuciem mężula moja patrzy na mnie bardziej łakomym okiem ;)

Gość do posiadaczka A
wynika z tego, ze piersi to efekt uboczny.. ciekawe jakie są jeszcze inne efekty uboczne

Gość do do posiadaczka A
A ty byś chciała żeby w opisie działania ziół pisało że powiększa piersi? he he śmieszne. To nie jest efekt uboczny tylko efekt zawartch w czarnuszce fitoestrogenów.

Gość pytanie do czarnuszki
ile cm one urosly?

dobre pytanko ale nie odpowiem na nie z prostego wzgledu - nigdy nie mierzyłam, nawet nie mam pojęcia jak można zmierzyć????? to tak jakbym sie spytała ile ci policzki przytyły czy schudły takie subtelne róznice sie czuje i widzi ale mierzyć nie potarfię pozdrowionka

Gość czyli że kolejna ściema
a my się nabieramy...:( mierzy się obwód (centymetrem krawieckim) pod biustem i w biuście (czyli trochę wyżej..) - może chociaż aktualne wymiary napiszesz...

przykro mi ze piszesz takie słowa - na tym forum żadne moje słowo nie było ściemą no ale każdy ma przeciez prawo wyrazić swoje zdanie że nie mierze cm = kłamię - niech i tak będzię ;) wazne że ja jestem zadowolona ze swoich piersiatek trzymaj sie cieplutko

Gość chyba czarnuszkowej o to chodz
ze nie mierzyla przed piciem i teraz nie ma prownania... hmmm chociaz w sumie tak mniej wiecej powinna wiedziec...

Gość czyli że kolejna ściema
ojej nie chodzi o to, ze klamiesz, tylko mogłabyś jakoś >określić< ten swój sukces bo wiadomo, że jak masz wyjściowo B to łatwiej będzie je powiększyć niż A - dlatego nadal proszę o aktualne wymiary - 2 minuty ci zajmie zmierzenie - bez przesady:o ni chodzi o porównanie, tylko o to co teraz, ok?