Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuszkowa

urosły mi piersi po ziołach

Polecane posty

Gość chyba czarnuszkowej o to chodz
ale wlasciwie co ci dadza aktualne wymiary? nic

Gość czyli że kolejna ściema
dadzą, ok

hej. jakie sa skutki uboczne brania tych ziółek? czy wasze piersi sa wieksze ale takie nabrzmiałe i sprawiaja ból przy dotyku? czy takie normalne ale wieksze? ile wa urosly? pytam sie zwłaszcza tych co wypowiadaly sie na poczatku topiku

ale uparciuszek z ciebie- zmierzyłam pod biustem mam 68 a w biuscie 82 - nie znam sie na tych rozmiarach dodam że nie mam nawet 160 cm wzrostu i wage ok 45 kg ,wiec jak do mojej figury taki biuściuk jak mam teraz w zupełnosci mi wystarcza a wczesniej malutka miseczka starego biustonosza była pusta - teraz wygląda normalnie, ale tak tragicznego biustu jak ja miałam trudno szukać więc chyba wymiary nie sa najwazniejsze skoro nie zmierzyłam wczesniej- ech a co tam było zreszta mierzyć :( . pozdrawiam

Gość czyli że kolejna ściema
dziękuję 😘 😘 😘

Gość czy moze mi ktos przetlumaczyc
ten artykul na j.polski

Gość anastazjaalicja
Ja bylam w takiej samej sytuacji co ty czarnuszkowo,po urodzeniu dzieci biust stracil jedrnosc a w staniku zrobily sie luzy,po piciu czarnuszki cos tam sie ruszylo,oby tak dalej mam nadzieje,ze na tym nie koniec,moj biuscik troche drgnal zrobil sie jedrniejszy.Mam pytanko do ciebie czy ci biust ujedrnial sie stopniowo i stawal sie coraz wiekszy,czy efekt byl po dwoch tygodniach picia ziol odrazu i tak zostal.

Gość laj laj laj
chcialam go przeczytac - ten artykul, ale jest niezrozumialy i nuuuudny wiec od konca nie dobrnelam - tez prosze - jak ktos chce i moze - o przetlumaczenie tego artykulu:)

Gość laj laj laj
dzisiaj wypilam po raz pierwszy te ziola tylko z dwoch lyzeczek czubatych sobie zrobilam. U mnie jest tak ze ja mam problemy z alergia wiec mzoe mi pomoze a po drugie to biust tez chce powiekszyc bo mam male B a jestem dosc duza wiec powinnam miec wiekszy biust:] Bede informowac na bierzaco:)

Gość KaSsiEeNkaA
kurcze.. mam zamiar pic kozieradke ale czytalam ze wplywa na wzrost taknki nie tylko miesniwej i tluszczowej ale tez KOSTNEJ I CHREZSTNEJ!! i jest stosowana do stymulacji wzrostu! czy to znaczy ze moge od tego urosnac??? mam 176 i jescze nawte 1cm to wiele za duzo:( wiecie cos moze na ten temat??? plsssssss:(

Gość na pewno chodzi o to że
kozieradka: "W medycynie weterynaryjnej kozieradka jest wykorzystywana jako środek wzmacniający, mlekopędny, stymulujący przyrosty masy ciała, osłaniający, przeciwzapalny i regenerujący. W produkcji zwierzęcej od starożytności kozieradka była stosowana do tuczenia zwierząt. Zalecana również dla zwierząt w okresie okołoporodowym (profilaktyka zaparć, biegunek, stresu, zapobieganie niedoborowi mleka)." może nie urośniesz, ale przytyjesz..

Gość pytanie do czarnuszki
to bardzo duza roznica, 14 cm to chyba duze B male C

Gość pytanie do czarnuszki
no ale tu wiekszosc dziewczyn ma B i uwaza ze sa male, ja mam AA i roznica w biuscie i pod to z 6 cm wiec jak sie podwoi to bede miala pelne A

do anastazjaalicja - trudno mi powiedzieć jak to sie stało, nie myślalam wcale o biuscie, w codziennej pogoni obowiazków praca- dom mylam się, ubierałam odruchowo bez specjalnego zainteresowania swoim ciałem. Ktoregos dnia mąż stwierdził że cycuszki mam fajniutkie- poświęcil im większe niż zwykle zainteresowanie ;). Potem sama zauwazyłam że sa jeszcze pelniejsze i zastanawialam się nad tym: czemu? Nic jak do tej pory ani w trybie zycia ani w diecie nie zmieniałam tylko wlączyłam ziółka. Mam nadzieję że wyczerpująca odpowiedziałam do pytanie do czarnuszki- chyba to nie jest do końca tak z tymi rozmiarami- mozna miec piersi gruszkowate i jablkowate - te pierwsze moga byc duże miescic sie w większą miseczkę a rozmiar w obwodzie nie musi być lbrzymi. Moje maja ksztalt jablka- nie sa duże ale sterczące i nie rozchodzą się na boki bardziej bym się skłaniala ku duzemu A ale moge się przeciez mylić - nie jestem znawczynia tych tematów dopiero się uczę.

Gość anastazjaalicja
Dzieki czarnuszkowo za odpowiedz na moje pytanko.

Gość elecrtro vibe
jak zrobić wywar. kupiłam wczoraj ta carnuszke i ma postać przyprawy. taki czarnych granulek. w jaki sposób to parzycie dziewczyny? a moze macie czarnuszke w postaci liści? prosze o odp. :)

Gość anastazjaalicja
Pijemy dwa razy dziennie.Jedna lyzeczke tych ziarenek zalej goraca woda i parz pod przykryciem 20 minut,pij sam wywar.Ciesze sie ,ze do nas dolanczylas.Pisz jak nastapia u ciebie jakies zmiany.

Gość do tej co chce urosnać
weż wzrost mamy i taty i do tej sredniej cos sie jeszcze dodaje i wychodzi twój wzrost natury nie oszukasz ale na pocieszenie dzieci przewaznie zawsze sa wyższe od swoich rodzicow gdzies był taki przelicznik spróbuj odszukac

Normalnie dziewczyny jak to czytam to się chyba do was dołącze i zaczne eksperyment:) Od dawna zastanawiam się jak zwiększyć rozmiar mojego, niezbyt obfitego choc jędnego biustu, widze miłą perspektywe:) A i na zatoki się przydadzą ziółka bo mam z nimi ciągłe problemy;d

Gość partynica
mam pytanie-gdzie można te ziółka kupić we Wrocławiu?

Gość anastazjaalicja
Pytaj o czarnuszke w zielarskich.bo w aptekach nie maja.U mnie koszkuje opakowanie 1,50zl chociaz pierwsza paczke kupilam za ponad 2zl,takze co sklep to inna cena.DOLANCZAJ DO NAS PA.

Gość serafina
Ja tez sie do was dołaczam tylko nie wiem bo biore Diane 35 i boje sie ze moga byc jakies komplikacje.piersi mam dość duże hmm duże... kiedys miałam rozmiar C, ale od kiedy schudłam zmalały mi do B, są takie flakowate..więc mysle ze czarnuszka siewna by mi pomogła w tym problemie..tylko nie wiem czy ona jakos nie wpływa na hormony żeńskie bo skoro piersi rosna to cos tam sie musi dziac z hormonami?jak myslicie?czy nie macie jakiś skutków ubocznych po nich?

Gość anastazjaalicja
Ja nie mam,ale jesli bierzesz tabletki to spytaj sie lepiej lekarza.

ciagle obserwuje wasz topik ale jakos nie widze opini osob ktore juz stosua te ziola... czy rzeczywiscie sa efekty? prosze odpowiedzcie....

Gość anastazjaalicja
Ja nie mam zadnych skutkow ubocznych,ale jak ty bierzesz tabletki to lepiej sie spytaj lekarza.

Gość anastazjaalicja
Ja juz pisalam na stronie 8,ze moj biuscik troszke sie ujedrnil,ale najlepij poczytaj od poczatku na pewno kogos jeszcze znajdziesz,my dopiero zaczynamy pic te ziolka.

Gość ja siewlasnie zmierzylam
w biuscie mam 90 i zaczelam pic od wczoraj - wiec bede na bierzaca informowac co do alergii tez moge informowac bo mam wiec ziolka moze mi pomoga. Nie wiem tylko ile mam tego pic wiec zalewam dwie lyzeczki takie niezbyt czubate:]

Gość anastazjaalicja
Jedna lyzeczka od herbaty starczy tak nam polecila czarnuszkowa.