Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doroteczkaa

Zmienie cale swoje zycie !!! Chdzbym miala skonac!!!

Polecane posty

ja od 17.30 juz nic nie jem wczesniej sprawialo mi to wielka trudnosc teraz jakos sie juz do tego zdazylam przwyczajic chociaz moja dieta trwa bardzo krotko bo nie spelna tydzien

może orgaznizm musi się przystosować do niewielkiej ilości pokarmów i póki co magazynuje. Może byc już tylko lepiej, zobaczysz waga drgnie, tylko nie można się poddawać. Może zamist tego co jadłysmy zróbmy tabelke ile każda waży i ile chce osiągnąć i będziemy dopisywać rezultaty??

no mozna by to sporzadzic a dlaczego by nie :) tylko tak jak mowilam ja jutro bede miala dopiero wage wiec teraz pewnie nic nie podam

dostałam zdjątka. Mam nadzieje, że dostane również te po djetce i że będziesz zadowolona z efektów:) To możemy zrobić tą tabelkę jutro:)

Doroteczkaa ja też z wawy:-) ja jestem ciemna co do taj tabelki naet nie wiem jak sie robi tą stopke pod spodem.ale chętnie dam swoje \"dane\"osobowe:-) wiek 25 wzrost 170 waga 80 cel 1- 75 2- 70 3- 65 i już bym była bardzo szczęsliwa!!!!

nananka czekolada??????a co to takiego?fuj!!!!udajmy ze to barczo niedobre

oj bardzo bardzo nawet nie wiem jak moge mieć na to ochotę. To taka troch kupa, o fuj już nie chce.

to kto zrobi ta tabelkę--bo ja nie potrafie. a ile wy ważycie i jakie macie cele?

ja tez bym zjadla sobie czekolady ale niestety nie mam a jak bym miala to sie nie skusze diekuje otiawa to masz piekny cel mam nadzieje ze Ci sie uda wszytsko dobra to ja ja zrobie ale jutro ok ? jak juz bede miala wage i co tydzien bede ja odswiezac tu na tym temacie kiedys wyopowiadalam sie w roznych tematach ale nie chce bo sie potem gubie ze wszytskim wole na jednym

wiadomo zresztą lepiej mieć stała wspierającą grupę niż gdzieś tak z doskoku się podłanczać. Zresztą przeważnie jest tak, że później grupy są już zorganizowane i trudno do nich dołączyć. Fajnie to jutro zrobimy tabeleczkę. Dziewczyny a co robicie jak mocno macie ochotę na coś słodkiego? Nie wiem wyobrażcie sobie, że nadal będzicie grube, czy jak? Co wam pomaga?

ja jakoś daje rade chodz mam w domu 2 milki ale wiem że ona nie sprzyja w moim celu także NIE! żle sie czuje ze swoją wagą i chce to zmienić bo wiem że tak naprawde kształty mam ok tylko te 15kg mniej....................

Gość feciora
jestem gruba i obrzydliwa!!!! nie mogę na siebie patrzeć. A juz w bieliźnie to katastrofa!!!! Ale schudne!!!!! POstanowione!!!!!Do lata bede znów laseczką:)

ja nawet nie mam zdjec w bieliżnie-------fuj ja mam kochanego męża który tez jest na diecie także mi rażniej ale on schudł 1,5kg

a ja się założyłam ze swoim chłopakiem, kto więcej schudnie w ciągu 2 tygodni, i później znowu powtórzymy zakład. Wiem, że faceci szybciej chudną bo mają więcej masy mięśniowej, dlatego mam swiadomość że nie mogę mieć nawet chwili załamania, żeby mu pokazać że mogę z nim wygrać:)Mam nadzieję że dam radę:)

Gość feciora
o to chodzi, ze żadnej dietki nie stosowałam do tej chwili, poczytałąm sobie wasz topik i też się zabieram za swoje tłuste cielsko. Ważę 56 kg przy wzroście 160 (conajmniej 8 kg za dużo)!!! Dziękuję że jestreście i mnie zmotywowałyście. Pozdrówki

ja myśle też nad głodówką ale to dopiera za jakiś mc żeby sie dobrze przygotować.chodzi mi oczywiście o utrate wagi ale nie tylko chce oczyścić swój organizm z toksyn.

ja chciałabym schudnąć bez fektu jojo, a głodówka chyba sprzyja. Zresztą nie znam się bo nigdy nie stosowałam.

jeszcze zobacze ---musze jeszcze sporo poczytać na ten temat żeby sie upewnić.ale sporo osób bardzo poleca głodówkę ze pozytywnie działa na cały organizm.

Gość feciora
dziewczyny, nie róbcie głodówek, ja właśnie przez bardzo nisko kaloryczne diety dorobiłam sie tłustego dupska. Spowalniasz przemaiane materii, organizm przechodzi na tryb awaryjny i potem zjesz bułkę i jest to już nadmiar kalorii i idzie ci w dupę. Zawsze sie to kończy chćby kilogramem dodatkowo, chociaż początkowo sie chudnie.i tak z diety na dietę ważysz więcej!!! Spodobało mi się south beach i chyba zastosuję!!

Gość mała i okrągła
Witam Was kobitki :) a w szczególności założycielke tego topiku. Dzięki Doroteczko za ten topik, własnie takiego mi potrzeba. Jestem babeczką w kwiecie wieku 32 latka i wyglądam niestety jak baleronik. Przy wzroscie 160 waze prawie 90 kg ( moja waga wskazuje 88 kg i chyba dzis polece kupic nowa bo cos ta waga chyba jest zepsuta ) Co roku w Nowy rok (sa to moje urodziny )robie sobie jakies postanowienie do wykonania w danym roku , w zeszlym roku postanowilam rzucic palenie - no i nie pale :) , w tym roku postanowilam ze na 33 urodziny bede wazyla 50 kg ( wazylam kiedys tyle i wygladalam ok, nie bylam sucha ani tłusta :) )... Tak wiec dlatego, tez ciesze sie z tego topiku. :) Jestem osoba, która lubi mięsko, wiec od paru dni ograniczam wegle i jem tylko wedline, jajka, kawalek mieska, parowki, tunczyka, makrelke itp - (dieta ketogeniczna ) ograniczam wegle do 20g na dobe !! Acha, dodatkowo wykupiłam sobie karnet na basenik i codziennie wieczorkiem mykam na 45 min pływac... Acha jestem z Warszawy, więc jak ktoś chce się przyłączyć to zapraszam :) Pozdrawiam Was wszystkie mocno :) Wierze ze wspolnie cos osiągniemy

mam nadzieję, że nam się uda. Wiecie co musimy się wspierać i na pewno damy radę. Też bym poszła na basen ale po pierwsze niestety nie umiem zbyt dobrze pływać, a po drugie i chyba najwazniejsze wstydzę się wyjść do ludzi w kkostiummie kąpielowym:(