Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczona stara 30stoletnia

o co biega z tymi białymi kozaczkami

Polecane posty

tak mam białe bo rok temu kupiłam bo mi sie spodobały jak nosiły dziewczyny. Teraz słysze tu ze kiczowate, dziwkarskie i ze poł polski w nich chodzi. Bo moze pół polski zna się na modzie i wiedzą ze biały kolor jest sexi? Mojemu chłopu sie podoba jak włoże je, mam smukłe zgrabne nogi, do tego miniówka, jakis płaszczyk, czapka iszalik. Wygląda przeuroczo i nie uwazam abym wyglądała jak dziwka. To ze większośc nosi biel oznacza ze w tym sie ładnie wyglada i młodo. Ilez mozna nosić tą szarzyznę i czerń?

Gość a noś se co chcesz kobito

Gość samica tapira malajskiego
www.bialekozaczki.pl :D

bez bloga też chodzi www.bialekozaczki.pl

alez ja tylko pytam o co chodzi bo poprostu nie wiem.nie mozecie napisac?

chodzi o to że nie są w dobrym tonie po prostu są niesmaczne

Gość głos faceta
Ja również uważam ,że takie buty to szczyt tandeciarstwa:O

kurcze mi sie podoba jak laska ma ładne kozaczki , szczupłe nózki, rybaczki czy spódniczkę. ładnie to wygląda oczywiście zalezy jak te kozaki wyglądają.

Gość sella
tandeta- to chyba właściwe okreslenie

Owszem, ładnie wygląda, jak laska ma kozaczki na nogach, ale litości, nie białe :-0

ale co to znaczy niesmaczne i w złym toni? czy lepiej byłoby włożyc czarne ?a moze niebieskie? a jak będzie moda na pomarańczowe to tez będzie ociach? przeciez chyba to dobrze ze kazdy nosi inne, jakby tak wszystkie ubrały sie na czarno? niech będzie troszkę bieli. nie uwazam by było to bezguście. Kupuja bo im sie kolor biały podoba.

Gość wyjasnie ci kobieto
Chodzi o to że przyjęło się że białe kozaczki są szczytem bezguścia i nosza je mało szanujące kobiety (lub kobiety bez gustu) . Nie pytaj czemu, ale po prostu tak jest :D

ale czemu nie białe?czemu taki szum na biały kolor . a jak połowa polski by nosiła czerone to tez będzie tandetnie i kurewsko? bo sa w sklepach białe kozaki to je kupują, jedst na nie popyt. Jak rzuca zielone - będziemy chodzić pewnie w zielonych:) no moze nie wszyscy bo inni będą jak zawsze na czarno od stóp po głowę.W ameryce jest luz tam do białych butów na szpilkach tak jak widac na obrazu laska włozyła rózowy dres. Własnie w tym wysłanym linku

przeciez chyba to dobrze ze kazdy nosi inne, - no wlasnie, kazdy inne, takie jakie mu pasuja i w ktorych wyglada ladnie i schludnie... a nie wszystkie laski w bialych kiczowatych kozaczkach.. bleeeeee

nie, no ja będe oczywiście je nosiła bo łądnie w nich wyglądam i wcale nie wyglądaja na tandeciarskie. Nie uwazam tez się za nieszanująca i bez gustu. Pozatym gusta gusta- o nich sie nie dyskutuje Mi nikt niepowiedział nigdy ze mam białe brzydkie kozaki. kazdy nosi jakie ma. A tak na marginesie lepsze sa moje białe niz te które nosza niektóre kobiety:O

Gość głos faceta
moda, moda, moda...Najgorsze jest to gdy ktoś kieruje się wyłącznie tym co noszą inni, a prawda jest taka,że łatwiej wyłowic kogos oryginalnego, bo wtedy wiadomo,że ta osoba prezentuje cos ponad przecietnosc.Podobnie było z biodrówkami.Nie wazne ,ze wylewaja sie z boku fałdy skonsumowanej próżnosci, wazne zeby bylo modnie:O

ale nie wszystkiebiałe kozaki wyglądaja na kiczowate, moje sa bardzo ładne skromne, nie mają wysokiego obcasa i nosa zadartego w górę, sa delikatne i miękkie , a mje nogi wyglądają szczupło w nich. Nie rozumiem czemu tak najeżdzacie na biel.

Gość wyjasnie ci kobieto
no to jeśli ci sie podoba różowy dres do białych kozaczków... :D to kolejny raz potwierdzily sie stereotypy ze biale kozaki sa dobre dla kobiet bez gustu :)

Gość biale kozaczki...
bezguscie i tandeta

Gość stara dzida
raz załozyłam oryginalne kozaki , ze skóry z drogiego sklepu, płaskie, ładnie skrojone. Super wygodne itp i pojechałam w inny region polski i powiedzieli ze dlaczego nosze łyzwy. Było mi przykro bo nie wyglądały wcale tak bardzo jak łyżwy......chciałam byc oryginalna i klapa. Wracam więc do swoich białych kozaków bo nie bede wygladał przynajmniej jak ufo.

eje ej nie powiedziałam ze mi sie podoba rózowy dres do białych butów, mówiłam tylko ze w ameryce tak chodza ubrane i niczym sie nie przejmują. czytaj uwaznie

Gość mamy gdzies miare
to nie ameryka jakbys nie zauwazyla :O

\'\'niesmaczne białe kozaczki\'\' :o .... szkoda gadac bo co...bo zalozyla je jakas jedna lafirynda i juz niesmaczne.... ludzie co to za pierdoły jak zobacze jakas puszczalska w czerwonych kozaczkach ... to tez niesmaczne... i pominac fakt ze w tym roku sklepy zawalone sa czerwienia :o

Gość wyjasnie ci kobieto
no własnie - nie przejmują sie niczym, ale ty najwyraźniej tak skoro założyłaś tu temat :) ehh, ta moda :D

no wiec jesli te twoje kozaczki sa rzeczywiscie jakos nie bardzo tandetne, i wygladasz w nich w miare normalnie to w nich chodz i sie nie przejmuj. ale nie czepiaj sie ludzi ktorym reszta panienek w kozaczkach sie nie podoba bo rzeczywiscie wygladaja jak dziwki.. i niektorzy po prostu na to nie moga patrzyc. ALe jesli jestes wyjatkiem, i nie nosisz do tego rozowego dresu, albo czerwonej mini to zycze milego chodzienia w ulubionych bucikach :P

załozyłam by sie dowiedziec o co chodzi. jeżelo nikt nie lubi białych kozaków i wy tez nie to w takim razie kto w nich chodzi? Niby nikt nie lubi a co druga ma białe kozaki:D

Gość sella
bo chca wygladac jakby to delikatnie powiedziec....

Gość nie podam nicka tym razem
jak ja czytam, ze biale kozaczki "sa niesmaczne" to nie chce wnikac jaki poziom IQ ma uatorka tego postu. Zacznij czytac cos wiecej niz oglupiajace babskie gazetony, bo niesmacznosc az z ciebie wylewa i trujesz.